365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

22

tammikuu 2015

9

COMMENTS

Kaunistava smoothie

Written by , Posted in Hyvinvointi, Kauneus, Ruoka

Avaanpa teille heti otsikkoa, ettei tule semmoinen olo, että mitäs huruuksia nyt sitten. Four Sigma Foodsilta ostamani Instant Shiitake on siis siitakesienestä tehty jauhe, jonka voi sekoittaa esim. smoothien sekaan tai nauttia kuumaan veteen sekoitettuna teen tapaan (sopii kuulemma myös misokeiton pohjaksi). Instant Shiitakeen käyttö tukee maksan toimintaa ja näin auttaa ihoa kirkastumaan ja puhdistumaan – siitakesienen lisäksi sekoituksessa on mm. verta ja maksaa puhdistavaa voikukkaa ja schisandraa, joka on Aasiassa terveysyrtti numero yksi, sillä sen käyttö saa kuulemma ihon hehkumaan. Lisäksi mukana on myös ruusunmarjaa, joka c-vitamiinipitoisuutensa ansiosta auttaa muita aineita imeytymään paremmin. 

Tuttuni kehui, että huomaa ihossaan selkeän muutoksen kun hän nauttii tuollaisen 20 annospussin paketillisen kuuriluontoisesti. Mä olen sekoitellut Instant Shiitaketta smoothieideni sekaan hyvin epäsäännöllisesti, enkä tiedä onko se lumevaikutusta (vai jo pelkkien hedelmien ja vihannesten nauttimisesta johtuva reaktio), mutta ihoni tuntuu kirkastuvan näitä smoothieita nautittuani. Sama kai se lopulta, onko vaikutus todellista vai lumetta, iho tykkää ja olo on raikkaampi. 

Olen jakanut aloittelijan vihersmoothie -ohjeen täällä, nykyinen suosikkini on seuraava: babypinaattia, tuoretta ananasta, päärynää, banaania, inkivääriä, pakastettua tyrniä, chiaa, hamppuproteiinia, sitruunaa tai limeä ja Instant Shiitakea. Sekoitan Shiitaken vasta valmiiseen smoothielasilliseen, sillä sen maku voimistuu jos se muhii smoothiekannussa. Maku ei ole voimakas, mutta en varsinaisesti halua sieniaromia juomiini, haha. Tuommoinen parinkymmenen pussin paketti maksaa n. 22 euroa ja mielestäni yhden pussillisen voi sekoittaa esim. kahteen eri smoothieeseen, yksi pussi / päivä on hyvä annostus. Onko kukaan teistä testannut? Huomasitteko vaikutuksen ihoon? 

Lisää luettavaa:

9 Comments

  • ida365 ida365
 1. Emmi-Riikka
  • ida365 ida365
 2. untamo
  • ida365 ida365
 3. Miljuri
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *