365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

3

helmikuu 2015

12

COMMENTS

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa talvi-iholle

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Ilahduttaa, miten moni tuntuu nykyisin miettivän valintojaan kosmetiikan suhteen tarkemmin mitä ennen. Jos kerran syö mahdollisimman puhtaasti ja terveellisesti, miettii ympäristö- ja ekologisuusasioita, miksei sitten myös hoitaisi ihoaan luonnollisin tuottein? Listasin alkuvuodesta vinkkini edullisen luonnonkosmetiikan suhteen, nyt esittelen pari tyyriimpää löytöä. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Testissä kaksi seerumia, Mia Höytön Lumous ja  Supermoodin Egoboost-sarjan Moisture Kick Serum

Mia Höytö -sarjan ihonhoitotuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, mutta sarjan uusimpiin kuuluvaa seerumia pääsin testailemaan vasta pari kuukautta sitten. Lumous-seerumi lupaa kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä kostetuttaa pitkäkestoisesti – ja sitä se todella tekee. Tämä on täydellinen seerumi päiväkäyttöön; se imeytyy nopeasti, eikä se tee ihosta rasvaisen tuntuista. Kun seerumia pumppaa kädelle, tuote alkaa imeytyä samantien, joten suosittelen olemaan nopsa tätä levittäessä! :-D Koostumus on jännästi aavistuksen vaahtoava ja liukas, ei ollenkaan öljyinen vaikka INCI-listasta löytyy mm. arganöljy. Siinä saattaa olla yksi syy siihen, miksi ihoni tuntuu tykkäävän tästä, olenhan arganöljyn vannoutunut käyttäjä. Lumous-seerumin löydät täältä. * 

Supermoodin Egoboost-sarjan Moisture Kick Serum on minun ihollani selkeästi parempi yökäytössä. Sen teho perustuu pakurikäävälle, joka eheyttää ihoa ja lupaa jopa korjata pigmenttivirheitä – mutta ennen kaikkea tämä seerumi kosteuttaa ihoa. Se on täydellinen Suomen olosuhteisiin ja pakkasen kuivattamalle iholle. Tässä ilahduttaa myös erityisen kaunis pakkaus. Moisture Kick Serumia myy esim. Hyvinvoinnin.fi.

Molemmat seerumit ovat aavistuksen hintavia; Lumous n. 52€ ja Egoboost Moisture Kick Serum 59€, mutta toisaalta laadusta, kivasta ulkonäöstä ja kotimaisuudesta on valmis maksamaan vähän enemmän.  Molemmat tuotteet vaikuttavat riittoisilta – jos seerumi kestää koko pakkaskauden, ei hinta edes tunnu niin kovalta. Talvella ihoni on niin kenkkuileva, että voisin harkita kumman tahansa tuotteen ostamista uudelleen, sillä tuntuu että ihoni rakastaa molempia. Nämä seerumit + arganöljy ovat olleet tämän talven pelastus.

En ole kosmetiikan suhteen pihi, jos löydän toimivan tuotteen – sen sijaan en juuri koskaan tee heräteostoksia tai kikkaile värikosmetiikalla. Ihoni vaatii hyvää huolenpitoa pysyäkseen tasapainossa, joten kun löydän toimivia tuotteita, en epäröi maksaa niistä. Tuntuu, että moni oikuttelevan ihon omistava ymmärtää minua hyvin – vai miten on? Missä menee teidän henkilökohtainen kipuraja kosmetiikan suhteen? Millaiseen tuotteeseen olette valmiita panostamaan rahallisesti eniten?

Mietiskelin, että joku 60€ seerumi taitaa olla juurikin kalleimpia kosmetiikaostoksiani, jos hajuvesiä ei lasketa. Toisaalta yksi meikkivoidelemppareistani maksaa n. 40€, ja meikkivoide kuitenkin kuluu nopeammin mitä seerumi… Sen sijaan värikosmetiikan suhteen olen meikkipohjaa lukuuottamatta aika pihi… ja hiustenlaittotuotteisiin en myöskään panosta, kun en osaa niitä tarpeeksi hyvin hyödyntääkään. Mites te? 

* -merkityt affiliate-linkkejä 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  • ida365 ida365
 1. Aappa
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 2. Jennie
  • ida365 ida365
 3. tiiku
  • ida365 ida365
 4. Aappa
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *