365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

10

helmikuu 2015

18

COMMENTS

Kohti valoa (+ opparijeesiä kaipailen)

Written by , Posted in Ruoka

Pienillä asioilla on niin paljon väliä. Tämä lisääntyvä valo tekee mut kovin onnelliseksi.  Ja kun keittiön pöytää koristaa tulppaanikimput ja pöytään on katettu herkkuaamupala, ei voi olla kovin huonolla tuulella. 

En muuten yleensä tykkää mistään kaksivärisistä kukista; valkoiset ovat suosikkejani miltei kukan kuin kukan suhteen, mutta nuo keltapinkit tulppaanit ovat supernättejä! Tulppaaneihin liittyen pitää kertoa toinenkin juttu.

Olen keksinyt hyvän perustelun ostaa kalliihkoa Froosh -smoothieta (eihän ole mitään järkeä ostaa smoothieta valmiina jos omistaa blenderin). Niistä lasipulloista saa täydellisiä maljakoita kun jaksaa hinkata etiketit pois (lähtevät parhaiten irti liottamalla kuumassa vedessä ja sen jälkeen loput liiman rippeet ruokaöljyllä). Saa matkia, hahaa! 


Ja hei, mulla olis pieni pyyntö! Jos sulla on 3min ylimääräistä aikaa, niin auttaisitko mua mun opparin kanssa? Teen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan liittyvää opinnäytetyötä Suomen Luonnonkosmetiikan tukulle ja jeesais paljon, jos viitsisitte täyttää tämän nopean kyselylomakkeen. Ei kestä kauaa mutta apu on suuri! :-) Suurkiitos jo etukäteen!


Lisää luettavaa:

18 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. anniru
  • ida365 ida365
 2. anonyymi
  • ida365 ida365
 3. riina
  • ida365 ida365
 4. ina
  • ida365 ida365
 5. Mia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *