365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

17

helmikuu 2015

20

COMMENTS

Drinkkibileet

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

* Yhteistyössä Suomen Lähikauppa

Tässä kodissa tullut asuttua jo miltei puoli vuotta, joten oli jo aikakin järjestää tuparit ystäville. Musta on ihana suunnitella ja organisoida kemuja ja tapahtumia, joten halusin ottaa tästäkin juhlasta kaiken ilon irti. En tosin tiedä, miksi päätin haastaa itseni ja ajoittaa kemut kevättalven kiireisimpään hetkeen. Onneksi kaikki järjestely sujui suhteellisen vaivattomasti, ostoksetkin hoituivat suurimmilta osin kotimatkalla työpäivän jälkeen. 

Mutta siihen tärkeimpään, eli kemuihin. Drinkkien ja cocktailien ystävänä järjestin drinkkibile-tuparit! Minua pyydettiin mukaan Suomen Lähikaupan yhteistyöhön ja lähdin mukaan innolla, kun tajusin miten mainiosta se sopisi tupareiden järjestämisen kanssa. Kävin shoppailemassa tuparitarpeita Tammelan uudistuneesta Siwasta. Se on toinen Tampereen uusista ja tyylikkäistä Siwoista, toinen löytyy Tesomalta. Tuo Tammelan Siwa palveli aiemmin Valintatalona ja on nyt uudistuksen myötä siisti ja raikas.  Kiinnitin huomiota kattavaan hevi-osastoon ja ilmavaan tunnelmaan (ja mustiin koreihin, joihin hedelmät oli aseteltu). 

Kunnon hedelmävalikoima! 

Satasen budjetilla sai kaikki perustarpeet kemuihin; naposteltavat, dippijutut, kahvia, lantringit drinkkejä ajatellen ja tietty paljon jääpalapusseja! Ja kimpun kukkia. Ei tarvinnut paljoa pohtia löytyykö omat suosikit sillä valikoima oli kattava. 

Cocktail-pöytä koreana.
Vihdoin kaikki mun jemmaamat drinkkitikut ja sateenvarjot pääsivät käyttöön!

Joku oli tuunannut mun kuivakukka-asetelmaa drinkkitikulla
-niin ilahduttava, että taidan jättää sen tuohon. 

En oikeasti muista koska mulla on viimeksi ollut näin hauskaa – rakkaimpia ja villeimpiä tyyppejä talo täynnä ja ihanan paljon niitä ihmisiä, joita ei nää kovin usein. Olen mä sen aina tiennyt, mutta vitsit miten se korostui viikonloppuna; mulla on ihan sairaan hyviä tyyppejä mun ympärillä.  Niin monia kivoja keskusteluja ja kuulumisten vaihtoa, toinen toistaan upeampia drinkkejä (ja pari pieleen mennyttä kokeilua, hahah). Baarissa sain houkuteltua tanssilattialle tyypin joka väittää, ettei koskaan tanssi. Tunnussanat huulipunalla baarin peiliin ja yöpizzalle.  Ja aamulla hymyilytti ihan yhtä paljon. Ai että. Kiitos ihanista kemuista ystävät! xx 

Lisää luettavaa:

20 Comments

 1. saramuru
  • ida365 ida365
 2. skfaljlalf
  • ida365 ida365
 3. enma
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 4. vertsi
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *