365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

3

maaliskuu 2015

32

COMMENTS

MEIKKIPOHJA LILY LOLOILLA + PARAS LUONNOLLINEN RIPSIVÄRI

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

*Yhteistyössä Biodelly 

Ai että, pääsin tekemään yhteistyötä aivan ihanan suomalaisen luonnonkosmetiikkaverkkokauppa Biodellyn kanssa! Verkkokauppa on minulle tuttu jo pidemmältä ajalta, mutta olen todella innoissani sen uudistuttua juuri; uudet sivut ovat ihanan raikkaat ja helppokäyttöiset. Mikä tärkeintä, valikoima on todella kattava. Verkkokaupasta löytyy kaikki luonnonkosmetiikan suosikkini sekä monia itselleni uusia sarjoja. Sen lisäksi että valikoima on laaja, Biodelly tarjoaa aina ilmaiset postikulut. HURRAA, melkoisen hyvää asiakaspalvelua. Lisäksi uusi kanta-asiakasohjelma palkitsee luonnonkosmetiikkaostosten keskittämisestä reilusti, ei mitään monimutkaisuuksia. 

Biodelly on tullut minulle alunperin tutuksi blogiin liittymättömien töideni kautta. Biodellyn takana on supernainen Tanja Kipinoinen, joka on aloittanut Biodellyn pyörittämisen muiden töiden ohella vuonna 2009. Nyt Biodelly työllistää hänet täyspäiväisesti ja kuuden vuoden ikään ennättänyt verkkokauppa on parempi kuin koskaan. Tanja pyörittää Biodellyn verkkokaupan rinnalla myös blogia, josta voi lukea kuulumisia kulissien takaan ja hakea tuotetietoutta uusista sarjoista. 

Sain valkata Biodellyn valikoimasta muutamia tuotteita testaukseen; nyt esittelen täysin luonnollisen (ja edullisen) arkimeikin ja ensi kerralla erään todella hehkutetun hiustenhoitosarjan. Palaan myös vihdoin käyttökokemuksiini Konjac-pesusienestä! Mutta nyt mineraalimeikkien ja ENSIMMÄISEN käytössäni toimivan luonnonkosmetiikkaripsarin pariin. 

Lily Lolot ovat mulle tuttuja monen vuoden takaa; blogista löytyy testipostauksia Lily Lolosta jo vuodelta 2010. Olen käyttänyt mineraalimeikkejä siitä saakka kun löysin ne vuonna 2009 (vai 2008?). Välillä testailen meikkivoiteita ja olen löytänyt yhden toimivan, mutta mineraalit vievät useimmiten voiton. Mineraalimeikkipohjilla tehty meikki pysyy ja peittää luonnollisesti. Se tuntuu häivyttävän punaisuutta tehokkaammin mitä nestemäiset meikkivoiteet ja jos tarvitsee ekstra-apua punaisuuden poistoon, kantsii kokeilla Lily Lolon Blush Away -color correctoria.*

Meikkipohjan sävyn lunttasin omasta blogistani (kuinka kätevää, hahaha!). Blondie on täydellinen sävy mun vaalealle hipiälleni. Muille vaaleille vinkiksi, että valikoimasta löytyy vieläkin vaaleampi Porcelain, joka oli mulle jopa liian vaalea! Olen käyttänyt nyt Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa joten yllätyin iloisesti Lily Lolon peittävyydestä. Helmikuun ajan kestänyt kiire ja stressi näkyy kasvoilla pikkunäppynä (ja parina isompana) sekä muutenkin oikuttelevana ihona, joten luonnollista peittävyyttä kaivataan. Useampi ohut kerros tekee tehtävänsä eikä meikki kasaannu päivän mittaan kasvoille. Meikkipohjasävyjä löytyy Lily Lololta peräti 18 kappaletta ja tuotteista saa tilattua myös testikokoja. Kaikki vaihtoehdot täällä.*

Mineraalimeikit ovat tuoneet suuren helpotuksen mun oikuttelevaan ihoon. Punaisuus taittuu selkeästi eikä iho rasvoitu samalla tapaa mitä nestemäisiä meikkivoiteita käyttäessä. Mineraalimeikkiä on myös helppo lisätä jos siltä tuntuu.

Tanja suositteli poskipunasävyksi Lily Lolon eniten myydyintä Ooh la la -sävyä joka sopii useimmille. Se oli nappivalinta! Kaunis sävy sopii vaalealle iholle täydellisesti. Tuote vaikuttaa älyttömän riittoisalta, sillä sitä ei tarvitse paljoa nätin sävyn saamiseksi. Hinta-laatu-suhde kohdillaan ja tällaiset jauhemaiset tuotteet ovat meidän meikkipussiaan tahattomasti paiskovien pelastus :-D Lily Lolon poskipunasävyvalikoiman löydät täältä.* 

En ollut aiemmin testannut Lily Lololta kuin meikkipohjaan tarvittavia tuotteita, joten yllätyin iloisesti tästä kätevästä Eyebrow duosta. Edellinen kulmavärini menikin pari viikkoa sitten palasiksi sotkien koko meikkipussin, joten tämä tuli tarpeeseen. Pieni duo on kätevä; tummalla värillä väritetään kulmat ja vaalealla vahalla ne saa suittua ja kiinnitettyä oikeaan muotoon. Valitsin Medium-sävyn joka vaikuttaa oikein sopivalta, kurkatkaa alta meikkikuvat. Valikoimasta löytyy myös tummemmalle ja vaaleammalle sopivat kulmavärit. Kulmaväriduo täällä* hintaan 12,40€. 

Wakiki-aurinkopuuteri on Suomessa Lily Lolon myydyin aurinkopuuterisävy. Se on sopivan vaalea ja tekee ihosta heleän näköisen, sillä tuotteessa on himmeää hohdetta tuovaa micaa. Omasta mielestäni iho näyttää nätin hehkuvalta vaikka juuri valitinkin stressistä ja huonosti nukutuista öistä, jotka yrittävät pilata ihoni kuntoa. Aurinkopuuterisävyvalikoima täällä.* 

Ihan hyvältä näyttää? Mutta mites tuo ripsiväri!? Ihan oikeasti ensimmäinen luonnollinen ripsiväri, joka kestää aamusta pitkälle iltaan varisematta tai valumatta poskille tihkusateessa! Minulta on kysytty useasti suosikkiripsiväriäni luonnonkosmetiikan valikoimista, mutta olen tähän asti joutunut toteamaan ettei mikään tuote ole lunastanut odotuksiani. Tiedostan toki tiukat kriteerini; en halua joutua vilkuilemaan puhelimen etukameraa jatkuvasti levinneiden ripsivärien pelossa enkä halua joutua korjailemaan silmämeikkiä päivän aikana ja toivon ripsiväriltä tuuheuttavaa lopputulosta. Rasvoittuva ihoni ei ole se helpoin silmämeikin kohdalla; synteettisistä ripsiväreistä vain Kanebo 38:n kanssa ei tarvitse korjailla ripsivärejä alaluomelta.

Kyseessä on Zuiin Volume-ripsiväriuutuus! En väitä, että Zuiin ripsiväri olisi yhtä pysyvä mitä Kanebo 38, mutta se todellakin toimii. Yleensä ripsiväri on pysynyt täydellisenä iltaan asti, joinain rankempina (jumppaa, paikasta toiseen tihkusateessa juoksemista) päivinä ripsiväriä on hieman varissut alaluomille iltaan mennessä, mutta tärkeintä on että tämä ripsari ei petä tihkusateessa. Pari vuotta sitten testaillessani luonnollisia ripsivärejä ekaa kertaa jouduin monesti juoksemaan tihkusateesta suoraan vessaan korjaamaan meikkiä – miten turhauttavaa. Jos kerran haluaa käyttää ripsiväriä, on toimivuus aika tärkeässä roolissa. 

Zuiin Volume-ripsiväri on siis ensimmäinen luonnonkosmetiikkaripsiväri jota voin suositella. Hintaa ripsivärillä on 26€, eli se on samaa hintatasoa muiden kehuttujen luonnonkosmetiikkaripsivärien kanssa. Ripsiväri löytyy täältä. * Harjaosa on makuuni aika suuri, mutta sillä saa luvattua tuuheutta ja ripsivärin kerrostaminen onnistuu ilman kökköjä. Luonnollinen, mutta hyvä lopputulos. Enkä muuten ole ainoa joka tykkää, Noorakin kelpuuttaa.  ;-)

Koska täällä on monta luonnonkosmetiikan käyttäjää ja monta innokasta testaajaa, olen iloinen kun sain teitä varten alennuskoodin Biodellylle. Koodilla IDA15 saa -15% alennuksen koko Biodellyn valikoimista! Koodi on voimassa maaliskuun loppuun asti. Meinaatteko hyödyntää alekoodin? 

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa:

32 Comments

  • ida365 ida365
 1. Karoliina
  • ida365 ida365
 2. Janniina
  • ida365 ida365
 3. miffa
  • ida365 ida365
   • miffa
 4. Salla
  • Salla
   • ida365 ida365
 5. Markka
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 6. mari
  • ida365 ida365
   • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 7. oonaea
  • ida365 ida365
 8. Aija
  • ida365 ida365
 9. Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.