365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

12

maaliskuu 2015

9

COMMENTS

Florascent – aromaterapeuttiset tuoksut

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

En ehkä ihan usko, että päänsärkyni (joka johtuu yleensä niska-hartiaseudun jumista) voisi haihtua tiehensä vain ihania, aromaterapeuttisia tuoksuja nuuhkimalla, mutta vitsit miten tuoksut vaikuttavatkin ympäristöön ja omaan fiilikseen. Tuoksuihin ei aina edes kiinnitä mitään huolimatta, mutta ne huomaa aina niiden ollessa erittäin pahoja tai älyttömän ihania. 

Kun haluan rauhoittua tai rentoutua, sytytän mun puuvillalle tuoksuvan tuoksukynttilän. Useimmat ylimääräiset tuoksuvat vain ärsyttävät, joten suosin mietoja tuoksuja kodissani, en halua tänne mitään Intian basaari -meininkiä. Makkarissa on myös puuvillan tuoksuinen huonetuoksu ja vaikkei sen tuoksuun päivittäin kiinnitä huomiota, sen huomaa aina välillä ohi kulkiessa. Aiemmassa kodissa oli myös sellainen Mujin höyrykone, sellainen moderni suitsukejuttu. Veteen tiputettiin pari pisaraa eteeristä öljyä ja kone tuprutti hyväntuoksuista höyryä ilmaan. 

Siksi varmaan tykkään Florascentin aromaterapeuttisista suihkeista niin paljon. Niitä on moneen eri tarpeeseen; päänsärkyyn, piristymiseen, levolliseen uneen, onnea tuomaan (hihii, jep) ja lisäenergiaa antamaan. Florascentin Aroma Sprayt ovat 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä ja niitä voi suihkia esimerkiksi vaatteeseen tai huoneilmaan.

Söpöjä pieniä puteleita. 

Esimerkiksi laventelilta ja mintulta tuoksuva Headache master on aivan ihana; rauhoittavan laventelin ja raikkaan mintun yhdistelmä toimii. Päänsärkyyn tepsimisestä minulla ei ole näyttöä, mutta tuoksu rauhoittaa ja olen suihkinut sitä huoneeseen ennen nukkumaan menoa raikastamaan ilmaa. Jos niskat tuntuvat kireiltä ja päänsärky tuntuu olevan tuloillaan, tätä voi suihkaista myös suoraan niskaan. Pitääpä kokeilla ensi kerralla päänsäryn ilmoitellessa tulostaan. Oletteko te testailleet näitä tai käytättekö eteerisiä öljyjä muuten? 

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin

Lisää luettavaa:

9 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *