365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

6

huhtikuu 2015

10

COMMENTS

Indiskan kanta-asiakasilta Tampereella

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

* Yhteistyössä Indiska Tampere

Tamperelaiset ja lähialueella asuvat hoi; merkatkaa kalenteriin Tampereen Indiskan kanta-asiakaspäivä: to 9.4. klo 10 – 20. Kanta-asiakkaille (jos et vielä ole, voit rekisteröityä myymälässä tai täällä) on luvassa vaikka mitä herkkua; kaikki tuotteet -20%, Kampaamo Koreus tekee ilmaisia pikakampauksia ja -meikkejä klo 16-20 ja Instagram-kilpailu, josta voit voittaa 50€ lahjakortin Tampereen myymälään. Ai aii! 

Varmaan muistattekin, että olen aina silloin tällöin tehnyt Indiskan Tampereen myymälän kanssa pienimuotoista yhteistyötä? Yhteistyö on todella mukavaa ja sujuvaa, sillä Tampereen Indiskassa on ihan älyttömän palvelualtis myymälähenkilökunta. He osaavat vastata kinkkisiinkin kysymyksiin ja ovat aidosti innoissaan kaikesta kehityksestä kestävämpään suuntaan. Indiska ei lähtökohtaisestikaan ole niitä yrityksiä, joilla on eniten korjattavaa, mutta korjattavaa löytyy takuulla ihan jokaiselta.

Yksi iso steppi puhtaamman ympäristön eteen on se, ettei Indiskoissa enää jaella muovikasseja. Ota siis ensi kerralla mukaasi oma kangaskassi, niin luonto säästyy (näin kantsis tietty toimia joka paikassa; omat kangaskassit ostoksille mukaan). Jos kassi unohtuu kotiin, voi Indiskasta jatkossa ostaa muovipussin. Tuolla maksulla katetaan muovipussin valmistus ja loput lahjoitetaan luonnonsuojelutyöhön. Indiskan uudet kierrätetyt muovipussit on valmistettu 70% kierrätetystä muovista ja 25% osterin kuorista (!!! melkoista hyötykäyttöä) ja näillä lukemilla ne ovat markkinoiden pienihiilijalanjälkisin muovipussi. Myynnissä on pian myös ekopuuvillasta tehty kangaskassi. Lisätietoja Indiskan arvoista täällä: http://www.wefightforchange.com/

Indiskan oliivisaippua on 80% oliiviöljyä, loput raaka-aineet ovat sooda ja suola. Täyttäisi siis luonnonkosmetiikan kriteerit. 

Bambuinen höyrytyskori! Hitsit, en ole saanut vielä aikaiseksi testata tätä; haluaisin kokeilla jotain nyyttejä tms, onko teillä mielessä mitään ohjetta mahdollisesti? Vihannesten höyrytys on tietty perusjuttu. 

Bambusta valmistettu take away -muki. Täydellinen niihin aamuihin, kun tulee hippasen kiire lähteä toimistolle… 

Olen saanut kevään aikana pieniä ilahduttavia ylläreitä Indiskasta ja kesän aikana meidän on tarkoitus tehdä yhteistyötä parveke-sisustamisen suhteen, jännää! Koska rakastan Indiskan kynttilöitä, tyynyjä, astioita ja kahveja, ajattelin vinkata teille vielä tarkemmin tuosta aiemmin mainitsemastani Instagram-kilpailusta:

Kuvaa ostoksesi ja voita 50€ lahjakortti Tampereen myymälään! Käytä hashtageja #myindiska ja #indiskatampere. Kilpailuaika 9. – 16.4. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 20.4.

(klikkaa tekstitykset päälle) 

Lisää luettavaa:

10 Comments

  • ida365 ida365
  • Maaju / Indiska Tampere
 1. Mia
  • ida365 ida365
 2. pöy
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *