365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

15

huhtikuu 2015

19

COMMENTS

Urbaani turbaani

Written by , Posted in Muoti

Terkkuja Tampereelta, täällä ollaan, back in business. Kööpenhamina ja reissuseura olivat mitä mainioimmat – miten en oo aiemmin älynnyt miten kiva kaupunki Köpis on? Oon viime aikoina suunnannut kiinnostukseni Keski-Eurooppaan ajattelematta ollenkaan mikä potentiaali pohjoismaissa on. Köpis kiilautui samantien omaksi suosikkikaupungiksi, ai että. 

Kuvat siirsin jo koneelle, mutta mun uuden koneen Photari-kokeilujakso loppui juuri, joten täytyy tänään illalla selvitellä millaisen uuden ostan; opiskelijana sen saa onneksi vielä paaaaaljon halvemmalla mitä ilman alennuksia. Mutta siis hetki pieni että pääsen kuviin käsiksi; mulla on vaikka miten monta ruokapaikkaa, kahvilaa ja kohdetta suositeltavana!

Aurinkoisen Kööpenhaminan jälkeen täällä tuntuu aika kylmältä, siispä turbaani on päässyt päähän ennakkoäänestys- ja kauppareissulla. Tietty nappasin itselleni jonkin flunssan vikana päivänä; eilinen meni kuumeisissa fiiliksissä mutta onneksi nyt tuntuu jo paremmalta. Tämä viikko on nimittäin melkoinen deadline-viikko, huh! Mutta nyt ne turbaanikuvat ja sit töihin:

Ai vitsit mä tykkään tästä turbaanista! Se on niin kovin hauska lisä omaan tyyliin. Ja koska en sunnuntaina ollut maisemissa tekemässä musakorneria, olis tässä yksi ihana kipale kuunneltavaksi: Iisa – Polulta harhaan

Lisää luettavaa:

19 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. Piia
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  2. Ansku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *