365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

29

toukokuu 2015

0

COMMENTS

moi

Written by , Posted in Lifestyle

Kuulumisia:

Pietarsaaressa tuuli. 

Chili-teriyaki-lohta kvinoan kanssa syntyy niin nopeasti, että olen huomannut syöväni tätä aika usein viime aikoina. Hitsit noissa chileissä on muuten eroja; joku mieto onkin paljon tulisempi mitä toinen, huh! 

Oon löytänyt suosikki-hiustenhoitotuotteen; Less is moren Elderflower Salt Spray. Tästä pitää kirjoittaa enemmän pian!

Kirsikat, mansikat, nektariinit, persikat, pensasmustikat, kesäsipulit, ai että! Paras aika vuodesta. Tämäkin. Toinen on nahkatakki-kelien aika. Usein molemmista saa nauttia yhtä aikaa. 

Minä optimistina luulin, että kiireet helpottaa kun oppari on palautettu. Ja mitä vielä! Muotikirppis ja muut projektit ovat pitäneet aivan yhtä kiireisenä mitä ennenkin, varsinkin kun h-hetki alkaa lähestyä. Tuntuu hassulta, että on kuvannut paljon matskua blogia varten, mutta ei ole ehtinyt julkaista mitään, kun ei ole ollut aikaa istahtaa koneelle ja kirjoitella. Mutta onneksi kohta on; nyt alkaa viikonloppu! Tänä iltana rentoudun ystävän seurassa saunoen ja syöden hyvin. Otin juuri raparperipiirakan uunista ja mulle annettiin käteen skumppalasi, joten toivotan teille hyvää viikonloppua. Palataan viimeistään sunnuntaina; en malttais odottaa että pääsen vinkkaan teille uusimmat musiikkilöytöni! Toivottavasti teilläkin on rento viikonloppu xx 

Lisää luettavaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *