365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

18

kesäkuu 2015

8

COMMENTS

tired, that’s all

Written by , Posted in Lifestyle

En sano tätä kerskaillen sillä, että olen kiireinen, mutta kuulkaa: mulla on tänään ollut eka ihka-aito vapaapäivä puoleen vuoteen! On toki ollut vapaita viikonloppuja, mutta ne ovat olleet täynnä ohjelmaa. Ja vapaita iltoja kevään mittaan, mutta silloin takaraivossa on paukuttanut oppari tai jokin muu projekti; tämä torstai on ollut ekaa kertaa kuukausiin tyhjä. Siis täysin suunnittelematon. Hitto miten siistiä! 

Kun on kiireinen, sitä huomaa täyttävänsä kaikki vapaatkin päivät ohjelmalla; toki tosi mieluisella sellaisella, mutta vähissä ovat olleet ne hetket kun olen vain ollut, herännyt ilman herätyskelloa, lukenut kirjoja, ollut itsekseni tai antanut päivän kuljettaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Aloitin tämän vapaapäivän jo eilen; kuvailin Riikan kanssa töiden jälkeen ja myöhemmin riensin kaupan kautta kotiin treffaamaan Alisaa. Avattiin yksi lahjaksi saamistani viinipulloista ja nautittiin siitä, että parvekkeella tarkeni ilta-auringossa ilman takkia. Ja päädyinpä vielä extempore-siiderille tapaamaan ystäviä läheiseen pubiin yön jo hämärryttyä. Ai itku miten rakastankaan sitä fiilistä, joka tulee kesäöinä (myös kylminä sellaisina) kotiin pyöräillessä. 

Tänään kävin kukkakaupoilla äidin kanssa ja ostin grillattavat huomisia kotibileitä varten. Oikein old skool -kotibileet juhannuksen kunniaksi, kuinka siistiä. Veikkaan että juhannuksesta tulee mainio, vaikka satais lunta. Äsken tein pizzaa, kokosin työtuolin ja nyt aion jatkaa loppuun kirjan, joka on ollut kesken ihan luvattoman kauan.

Ajattelin tehdä huomenna paljon taikoja ja kantaa tyynyn alle ainakin seitsemän kukkaa ja uneksia sulhasesta – toivottavasti en vahingossa nää unta kenestäkään nolosta tyypistä!!! Oh yes, ihanaa juhannusta! xx 

/ oh land – rainbow

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Piia
  2. Piritta
    • ida365 ida365
  3. katria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *