365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

30

kesäkuu 2015

8

COMMENTS

Kolmekasin voittaja Cliniquelta

Written by , Posted in Kauneus

Aika sairaan hyvä ripsari tämä Cliniquen High Impact Curling Mascara. Toimintamekanismi on sama kuin kulttimaineensa ansainneessa Sensai 38:ssa (ent. Kanebo 38), eli lähtee pois kuumalla vedellä eikä leviä pienistä itkuista, vesisateesta, hikoilusta tai rasvoittuvan ihon takia. Täydellinen ripsiväri tämmöiselle kiiltoluomelle, hahaa. Normiripsarit eivät meinaa mulla pysyä koko päivää, kun naama tuppaa kiiltelemään ja luomet rasvoittumaan, siksi Sensai38 on ollut meikkipussin vakkarivaruste, vaikka muuten mennäänkin luonnonkosmetiikalla. Olen käyttänyt kolmekasia tyytyväisenä monia vuosia (välissä normiripsareiden kokeiluja ja muita sivupolkuja), mutta nyt löytyi kyllä voittaja pitkään palvelleelle suosikille! 

Cliniquen versio kolmekasista kestää yhtä hyvin, mutta lähtee helpommin pois ripsistä. Ja mikä parasta: lopputulos on paljon dramaattisempi, mitä kolmekasilla. Ripset pysyvät taivutettuina pitkään ja niistä tulee selkeästi tuuheammat ja näyttävämmät mitä Sensailla. Multa on tätä käyttäessäni kysytty kahdesti mitä ripsaria käytän, jesssss! ┌(˘⌣˘)ʃ

Ripsarit on ilmeisesti täynnä kaikkea kuraa ja helposti allergisoivia raaka-aineita, mutta koska tykkään käyttää ripsaria, en halua että se on kauhean vaivan takana. Zuiin Volume -maskara on paras testaamistani luonnollisista, mutta senkään pito ei ole lähelläkään tätä synteettistä maskaraa. Ihan loogista tietysti, mutta ripsarin suhteen en näköjään ala ehdottomaksi luomuilijaksi. Sokos myy High Impact Curling -ripsaria hintaan 29€, eli Sensain kanssa samoissa hinnoissa. 

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Riikka
  2. eppu
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *