365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

12

elokuu 2015

15

COMMENTS

SLEEP WELL.

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Mä tykkään tietyissä määrin kaikesta humpuukista. En usko horoskooppeihin, mutta jostain syystä haluan aina tietää mikä on uuden kaverin horoskooppi. Jotta voisin sitten tehdä omaa tutkimustani, luonneanalyysit kiinnostaa. Siksipä olinkin innoissani kun me Proakatemialla joskus tehtiin tiimin kesken luonneanalyysit tämän testin mukaan. En tiiä mitä noista ihan oikeasti ajattelen, mutta tykkään tehdä noita ja on niiiin kiinnostavaa kuulla minkä tuloksen muut saavat. Laitoin tietysti koko perheen tekemään tuon heti kun olin tehnyt sen itse. Ja olin tyytyväinen, kun oma analyysini kuulosti niin tutulta ja sopivalta. 

Tykkään myös semmoisista jutuista kuten onnensukat ja onnenpikkuhousut; ne jalassa kaikki menee nappiin. Juu. Ja sitten tykkään myös tehdä kaikkia taikoja, vaikka nyt juhannustaikoja. Ja toivoa jos kello näyttää hyvää lukemaa, kuten 23:23. 

Sitten on sen tason jutut, kuin eteeriset öljyt. Monihan uskoo ja kokee, että ne auttavat moneen pieneen vaivaan; päänsärkyyn, virkeystilaan, unenlaatuun, keskittymiskykyyn ja niin edelleen. Minä uskon, että varmasti auttavatkin, mutta vain sillä ehdolla, että perusjutut ovat kunnossa: olet nukkunut, syönyt ja urheillut tarpeeksi. Ja hyvin. Jos perusjutut on kunnossa, voi aika pienillä jutuilla vaikuttaa omaan fiilikseen. Yksi niistä on tuoksut, varsinkin eteeristen öljyjen.

Olinkin innoissani, kun sain Sugar PR:ltä testiin uutta Scentered -tuoksupuikkoa (PÜR-kauppa nimittää näitä hyvinvointi-stickeiksi, hihii!). Niitä on viisi erilaista erilaisiin tilanteisiin. Love parantaa mielialaa, Escape inspiroi ja auttaa visualisoimaan, Focus rauhoittaa ja kirkastaa mieltä, Stress Less rentouttaa ja nostaa mielialaa. Minä sain testiin viidennen, Sleep Wellin, joka lupaa rentouttaa lihakset, tyhjentää mielen ja rauhoittaa keskushermostoa. 

Olen sutinut tätä ranteisiini ennen nukkumaanmenoa. Tykkään laventelin tuoksusta kovasti ja olen käyttänyt muitakin laventelituoksuja yleensä aina juuri iltaisin. Esim. jos käyn suihkussa illalla, käytän suihkugeeliä jossa on laventelia ja muita rauhoittavia yrttejä. Jos taas käyn suihkussa aamulla, kuorin koko kropan raikkaan sitruksisella kuorintavoiteella, jotta virkistyisin. Tuntuu toimivan. 

Vaikka en osaa sanoa, auttaako tuo hyväntuoksuinen voide mua nukahtamaan tai nukkumaan levollisemmin, on se ainakin ihana iltarituaali. Itsensä hemmottelu on tärkeää ja tämmöiset pienet jutut tekevät arjesta niin paljon mukavempaa. 

Mikäs on teidän suhtautumisenne kaiken maailman humpuukkiin, aina horoskoopeista taikakiviin ja onnensukkiin? 

Lisää luettavaa:

15 Comments

    • ida365 ida365
  1. kiia
    • ida365 ida365
  2. hansman
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *