365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

17

elokuu 2015

14

COMMENTS

FLOW FESTIVAL 2015

Written by , Posted in Lifestyle, Musiikki

Voi FLOW! Miten hurmaava viikonloppu (tai oikeastaan miniloma, olin Helsingissä keskiviikosta asti) mulla onkaan takana. Kömmin eilen yöllä omaan sänkyyn hymyillen; onnellisena ja rättiväsyneenä. Antaa kuvien kertoa viikonlopusta: 

Joskus saattaa tarvita pidemmän kamun apua jos sattuu olemaan tämmöinen kääpiö… oi vitsit tykkään tuosta mun uudesta mekosta hulluna! Pitää koettaa ottaa siitä paremmat kuvat pian. 

Tatskoi tatskoi! Ysäriä ja 2000-luvun alkua henkivät tatskat on huomattavasti koolimpia mitä ne hopeiset ja kultaiset shinetattoot, ettäs tiedätte.

Mitäs sanotte, onko Flow (tai Flow-vieraat) teidänkin mielestä rentoutuneet viime vuosina? Muistan, että vielä pari vuotta sitten sai osakseen paheksuvia katseita, jos intoutui tanssimaan menevän keikan tahtiin. Jep, aika ärsyttävää oikeasti jos jollain on tanssifiilis festareilla…

Olin Flowssa ekan kerran vuonna 2009 ja silloin meininki oli muutenkin erilainen; Flowsta on selkeästi kasvanut koko kansan festari. 

Ai että LCMDF oli kova ja se uus biisi mainio ja tarttuva. Oon löytäny LCMDF:n vasta tänä vuonna kunnolla vaikka Cool and Boredia on luukutettu useita vuosia. Vitsit miten hyvä energia noista sisaruksista lähtee. Muut mieleenpainuneet keikat: hurmaava Years & Years (jonka aikana kyllä epäilin onko Flow sittenkään k18), täpötäysi Tove Lo ja tietty ihana Florence. 

Groteskin Falafel, kesärullat Lie Mi:stä, darrasmoothie PÜR:sta, ja Sandron Halloumi falafel oh yes! Tähän viikonloppuun ei mahtunut annoskateutta, valinnat osui nappiin. Valinnanvaraa oli niin paljon, että moni hyvältä vaikuttanut jäi testaamatta. Ens vuonna sitten!

Jos kuvat eivät kerro kuvateksteineen tarpeeksi, niin avataan vähän: uusia kavereita, jatkojen jatkoja, kauniita ihmisiä, herkkuruokaa, tanssimisesta (kieltäydyn käyttämästä sanaa ”tamppaaminen”, koska mattoja tampataan, keikoilla tanssitaan tai kreisibailataan!) väsyneet jalat, hullun kaunis miljöö, hyvin käyttäytyviä miehiä (kuten Noora totesi), täydelliset kelit, monta ”viestin lähetys epäonnistui” -ilmoitusta, kreisibailaus Mustassa Härässä, aamubrunsseja ja sellainen haikea kesä oli tässä -fiilis. Flow on ihan täydellinen päätös kesälle. 

Tänään tuntui hyvältä palata arkeen. Arkeen paluu onkin sujunut rytinällä; olen vastaanottanut tän työpäivän aikana yli 30 mailia ja soittanut monta puhelua, huh. Kesän aikana ehti tottua samaan määrään viikossa, joten vähän on totuttelemista taas. To do -lista näyttää just nyt aika pitkältä, mutta fiilis on hyvä. Ainoa arkeen paluuta hankaloittava asia on toi törkeä auringonpaiste. Huhhhuh, tuntuu miltei mahdottomalta istua sisällä tekemässä hommia kun ulkona pääsee nauttimaan kesästä. Joku muukin on tainnut pitää vapaata aamupäivää ja hoitaa duuneja illasta; päivän posti saapui juuri äsken, 18:44 :-D hahaha! Ihanaa alkavaa viikkoa tyypit, toivottavasti ootte saaneet nauttia kesäfiiliksestä Flow:lla tai ilman. 

Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. Sofia
  2. eimi
  3. Henje
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  4. Essi
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *