365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

19

lokakuu 2015

15

COMMENTS

Antoisa I love me -viikonloppu

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Luonnonkosmetiikka, Matkailu

HUH mikä viikonloppu! Ihan älyttömän antoisa ja hauska – ja silti yhtä aikaa ihan sairaan puuduttava ja väsyttävä. Messuduunit on musta aina kivoja; saa olla tekemisissä ihmisten kanssa, vaihtaa kokemuksia ja auttaa parhaansa mukaan. Pitkät päivät ja lyhyiksi jäävät tauot työpäivän aikana tekevät messuviikonlopuista auttamatta väsyttäviä ja siksi tänään onkin tuntunut joinain hetkinä siltä perinteiseltä maanantailta. Jos olisi fiksu, ei ehkä buukkaisi messujen jälkeiselle päivälle yhtään mitään, ainakaan mitään väsyneenä ylimääräiseltä tuntuvia kirppispöytähommia. Onneksi päivän uurastus kompensoitui sillä, että pääsin illalla puolivalmiiseen pöytään kotikotona. ♥

Suomen Luonnonkosmetiikan tukun osastolta löytyi Everyday Mineralsin lisäksi Nafha, Skin Blossom, Dabba ja Hurraw. Mun ja Maj:n vastuulla oli Everyday Mineralsin osasto. Esillä oli suurin osa sarjaan kuuluvista tuotteista ja päivät kuluivat sukkelaan oikeiden meikkisävyjen valinnassa asiakkaiden kanssa. On ihan älyttömän kivaa löytää asiakaalle just se oikea meikkipohjasävy tai saada asiakas oivaltamaan jokin ihan uusi juttu ihonhoidosta tai meikkaamisesta. Reilun viiden vuoden kokemuksella Everyday Mineralsista oli myöskin helppo kertoa omia kokemuksia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiireisten päivien jälkeen oli luksusta viettää ilta yhdessä ystävän ja kolleegan kanssa – päästiin tutustumaan Maj:n kanssa Hotel Indigo Helsinki – Boulevardiin, joka on yksi viihtyisimmistä hotelleista, joissa olen Helsingissä yöpynyt. Keskeisellä sijainnilla (Helsinki Design Districtin ytimessä, hotelli on jäsen!) sijaitseva hotelli oli kaunis, pirteä ja raikas. Ihastuin eritiysen paljon kauniiseen kylppäriin ja aamupalaan, sekä miljööseen, jossa aamupala nautittiin. Alla parhaita paloja sisustuksesta:  

Hotellin tyylikkäitä sisustusyksityiskohtia on ollut suunnittelemassa suomalaisen designin ja tyylin kärkinimet Linda Linko, Pietari Posti ja Satu Maaranen. Sistuksen ja miellyttävän miljöön lisäksi pienet jutut tuntuivat luksukselta; se, että huoneen varusteluun kuuluu aamutakki ja aamutossut sekä ihanat egyptiläistä puuvillaa olevat laadukkaat valkoiset lakanat. Tiedättehän, hotellin valkoiset lakanat… ah. 

Indigon hotelliaamupala ♥ Yleensä hotelliaamupalat on tosi tavallisia eivätkä ansaiste erikoishehkutusta, mutta tämä oli täyskymppi! Aamukahvi oli laadukasta, sen kaveriksi sai soijamaitoa ja puuron päälle löytyi ties mitä siemeniä ja pähkinöitä. Kaikki tarjolla oleva tuore ruoka oli oikeasti tuoretta, ei tarvinnut yrittää noukkia tuoreimpia siivuja nahistuneiden joukosta, kuten perushotelleissa usein. Pisteet myös superkivoista astioista sekä huoneissa että aamupalalla.

Uupunut, mutta superonnellinen tyyppi painuu nyt nukkumaan, jotta huomenna olisi energisempi olo. Oli ihan sairaan kiva nähdä muutamia teistä, kiva kun moikkasitte :-) Oli myös ihan mahtavaa huomata millainen suosio Everyday Mineralseilla jo on Suomessa – olin toki tiennyt tämän aiemminkin, mutta nyt sen vasta tajusi ja näki konkreettisesti itsekin. Jos ette päässeet messuille, niin käykäähän kurkkaamassa Everyday Mineralsin verkkokauppa*. 

Lisää luettavaa:

15 Comments

  • ida365 ida365
 1. iitu
 2. Teea
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. sisa
 4. Sofia
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.