365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

23

lokakuu 2015

7

COMMENTS

Aamupalalla Fazer Café Tempossa

Written by , Posted in Ravintolat Tampere, Ruoka

Oon jo pitkään halunnut päästä Fazer Cafen brunssille tai aamupalalle ja tämä into vaan lisääntyi, kun luin hetki sitten Lunni leipoo -blogista Fazerin aamupalasta. Oli varsin oiva hetki viedä Henriikka aamupalalle tänään ja samalla tsekata, onko Fazerin aamupala kaikkien hehkutuksien arvoinen. 

Valikoima oli ihanan kattava aamupalaksi, hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja lisäksi kahvilan henkilökunta oli ihan superystävällisen ja aidon tuntuista. Kahviin sai pyytämällä soijamaitoa, mutta täytyy sanoa, että omiin aamupaloihin verrattuna valikoima oli tosi vehnä- ja maitotuotepainotteista. Smoothieissa oli pohjana soijajugurttia, mutta leivät, leivokset, croissantit ja myslit ovat vehnää (jota välttelen arkiruuassani, mutta jolla herkuttelen kun tuntuu siltä). Olen kotona tottunut erilaiseen aamupalaan, mutta juuri siksi on luksusta kävellä valmiiseen pöytään ja herkutella joskus ihan erilaisilla jutuilla mitä yleensä. Ehdottomasti hintansa väärti. 

Henriikallekin löytyi gluteenitonta leipää ja myös makeaa jälkiruokaa olisi saanut gluteenittomana. Mulle ei oikein maistu leivokset ja muut, joten olin iloinen, että kahvin kanssa sai jälkkäriksi croisanttia hillolla sekä juustoja ja viinirypäleitä. 

Aamupalan saa Fazer Cafesta 12,90€ hintaan, kattavampi brunssi viikonloppuisin maksaa 19,90€. Aamupalaa on arkena tarjolla 7.30-10.30 ja viikonloppuisin 10.00-16.00. Oletteko te käyneet, mitä tykkäätte? Entä onko Tampereella joku salainen aamupala-helmi, josta minä en tiedä mitään? Aamupalaihmisenä arvostan vinkkauksia hulluna. Kaunista ja rentoa viikonloppua tyypit! x 

Lisää luettavaa:

7 Comments

  1. Venomia
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  2. Vilja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *