365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

29

lokakuu 2015

10

COMMENTS

Tuoksuista luopumisen vaikeus

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Aiaiii, mulla on uusi hajuvesi! Ja arvaatteko mitä? Aiemmista poiketen se on täysin luonnollinen

Vaikka käyttämäni kosmetiikka on siirtynyt luonnolliseen jo ajat sitten, löytyy multa vieläkin useampi puteli tavallisia hajuvesiä. Tiedän, että niissä on vaikka mitä kaameuksia ja yliherkkyttä aiheuttavia raaka-aineita, mutta kun juuri tuoksujen vaihtaminen on mulle kaikista vaikeinta. Kun on sellaisia tuoksuja, jotka on mun. Ja sellaisia, joiden tuoksu saa mut muistamaan jonkun ajanjakson tai tunteen. Sellaisista ei haluaisi luopua. Eikä mun tietysti tarvitsekaan, mutta taidan alkaa pikkuhiljaa siirtyä luonnollisten tuoksujen puolelle kun nuo vanhat kuluvat loppuun. 

Olen ihastellut tätä Honoré des Présin Vamp À NY -tuoksua jo ties kuinka monta vuotta, ainakin kaksi tai kolme, ja nyt vihdoin raaskin ostaa sen. Se on aivan ihana! Tuoksua kuvaillaan urbaaniksi ja voimakkaan naiselliseksi. Tuoksusta löytyy yllättävän paljon mulle ei-niin-tuttuja elementtejä, mutta jokin tässä vain ihastuttaa, nytkin huomaan vähän väliä nuuhkivani ranteitani. Näitä elementtejä löytyy tästä tuoksusta:

Latvatuoksu : Tuberoosa ja rommi

Sydäntuoksu : Aito bourbonvanilja

Juurituoksu : Benjoin, Perunbalsami, Tolubalsami

(lähde)

Honoré des Prés on ranskalainen parfyymitalo, jonka missiona on luoda upeita, täysin luonnollisia parfyymejä. Parfymööri-tiimiin kuuluu mm. Hermesille tunnettuja klassikkotuoksuja suunnitellut Olivia Giacobetti. Honoré des Prés -tuoksut lanseerattiin vuonna 2008 ja valikoimaan kuuluu tällä hetkellä seitsemän persoonallista tuoksua.  

Tuoksut tulevat aivan ihanissa paketeissa, tämä Vamp à NY tulee newyorkilaisittain pahvisessa take away -mukissa, tietysti. 

Ostin omani Keidas by Lumosta, josta löytyy myös muut ihanat Honoré Des Présin tuoksut. Kookosta rakastavat, oletteko nuuhkineet Love Coco -tuoksun? Sekin on huumaavan hyvä. Turkulaiset voivat käydä nappaamassa oman tuoksunsa Greenlipsiltä ja helsinkiläiset Jolielta* – josta tuoksua voi tilata myös kotiin.

Lisää luettavaa:

10 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. Sofia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *