365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

3

marraskuu 2015

10

COMMENTS

Isänpäivän lahjavinkit / Mr Bear Family viiksi- ja partatuotteet

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

* Yhteistyössä Mr Bear Familyn maahantuojan kanssa

Ensi viikonloppuna on isänpäivä, eli mainio syy hemmotella isiä.

Pakko myöntää, ettei isänpäivälahjan keksiminen aina ole se helpoin juttu, etenkin kun omaa isääni juhlitaan syksyllä kahdesti; synttäreinä ja isänpäivänä, eikä se joulukaan tietysti ole kaukana noista muista juhlista. Rakastan miettiä lahjoja ja antaa niitä, mutta joskus ideat alkavat loppua kesken – siksipä arvostan hyviä lahjavinkkejä, joten toivon että tässä on yksi sellainen muille lahjaideoiden kanssa painiville! (En muuten tiedä oletteko hoksanneet, mutta muita lahjavinkkejä löytyy blogista gift ideas -tägin alta.)

Nimittäin luonnolliset Mr Bear Familyn parta- ja viiksituotteet isälle! 

Ruotsalaiseen Mr Bear Family -tuoteperheeseen kuuluu viiksivahat, partavahat, partashampoot, partaöljyt sekä partaharja ja -kampa. Tuotteet tehdään käsin Ruotsissa (melkoista lähikosmetiikkaa!) luonnollisista raaka-aineista ja sarja on saanut alkunsa sen perustajan ongelmista löytää hyviä tuotteita viiksien ja parran hoitoon. Mitään raaka-aineita ei ole testattu eläimillä eikä tuotteissa käytetä synteettisiä ihoa tukkivia raaka-aineita, kuten esimerkiksi mineraaliöljyjä (eli esim. vaseliinia). Kaiken lisäksi pakkaukset ovat tosi tyylikkäitä; niiden ulkoasun on suunnitellut ruotsalainen tatuointisuunnittelija. Kuulostaa ja näyttää hyvältä, eikö vain? 

Sarjaan kuuluu kolme tuoksuperhettä: raikas Citrus, metsäinen Wilderness ja miellyttävä Woodland. Tuoksuvat ovat luonnollisia ja sopivan mietoja, eivät siis sotkeudu esimerkiksi parfyymin kanssa häiritsevästi. Kaikki parran ja viiksien hoitotuotteet ovat saatavilla näissä kolmessa tuoksussa. Luonnolliset tuoksut ovat mieleeni, joten pidän näiden kaikkien tuoksusta. Jos pitää valita, niin Woodland taitaa nousta hieman ylitse muiden ja veikkaan, että oma isänikin pitäisi siitä. 

Partaöljyt hoitavat parran lisäksi myös ihoa. Näistä öljyistä löytyy mm. arganöljyä, manteliöljyä ja limettiöljyä. Öljyt on lasisessa pipettipullossa ja lasipullo on pakattu tyylikkääseen pahvikoteloon. 

Mr Bear Familyn valikoimiin kuuluu myös partaharja ja -kampa. Tuo matkakokoinen harja on pakattu niin nätisti, että se on jo sellaisenaan kiva ja tyylikäs lahja. Kuvassa oleva iso pullo on partashampoota. Se lupaa rauhoittaa ihoa parran alla. Shampoo on ainut tuotteista, joka ei ole täysin luonnollinen. 

Parta- ja viiksivahoissa on hyvin samanlaiset incit, mitä partaöljyissä, eli ovat varsin hoitavia tuotteita nekin. Vahat ovat koostumukseltaan jämäkkiä, pääraaka-aineena onkin shea-voita ja mehiläisvahaa. Tuotetta lämmitetään ensin hieman ja levitetään sitten. Viiksille ja parralle on omat tuotteensa (parralle 60ml ja viiksille 30ml hienot metalliputelit). 

Kurkkaa koko Mr Bear Familyn valikoima Ruohonjuuresta. Tuotteet ovat siellä sopivasti alennuksessa, eli jos isänpäivälahja on jo hankittu, voisi näissä olla ideaa myös joululahjaksi. ;-) Näin tyylikkäät ja hyvännäköiset tuotteet ilahduttavat takuulla myös poikaystävää ja veljeä siinä missä isääkin. 


Tiedän, että siellä on paljon luonnonkosmetiikkaa käyttäviä ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita, joten uteliaana kyselen, käyttävätkö poikaystävänne tai miespuoliset perheenjäsenenne luonnonkosmetiikkaa? Tokihan miehet voivat käyttää myös naisille markkinoituja tuotteitaja useat tuotteet ovatkin unisex-tuotteita jo raikkaiden ja neutraalien tuoksujensa puolesta. Musta on superia, että myös suoraan miehille tarkoitetut tuotteet voivat olla luonnollisia ja näyttää hyvältä.

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. katria
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *