365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

30

marraskuu 2015

4

COMMENTS

Marraskuulle hei hei

Written by , Posted in Lifestyle

Kuulumisia:

x Vietin eilen täydellistä kotityöpäivää ja kuvailin aamupäivällä auringon pilkahtaessa ties mitä juttuja blogia ja töitä varten. Tein lauantaina suursiivouksen ja nyt eilisen kuvaushärdellin jäljiltä näyttää, ettei täällä olisi siivottu hetkeen… uskomatonta, millaisen kaaoksen saan aikaan kuvatessani. Siirsin sohvan ja pöydän uusille paikoille kuvaamisen ajaksi ja kaikki tasot ovat täynnä kuvausrekvisiittaa ja muuta tarpeellista, kuten nyt vaikka teippiviritelmiä ja semmoista. Huh, ehkä tämä on tuttua muillekin kotona kuvauksia tekeville… 

x Vietiin Emman kanssa vihdoin äiti ja isi testaamaan Sitko Pizza & Bar – pizzat saivat kehuja koko seurueelta. Ja mites noi Napue GT:t, mm! En yhtään kyseenalaista titteliä maailman parhaasta ginistä, sitä tuo Kyrö Distilleryn Napue todella on. Ihanan pehmoista. Sitkossa sen saa kauniisti rosmariinin ja puolukan kanssa, kotona maistuu myös limesiivun kera. 

Richard Mc Cormick’s – Pariisi (saatu Mellakalta, kiitos)
-kirja on täydellinen lahjaidis, vink vink! 

x Ostin pari viikkoa sitten VR:n 10x sarjalipun Tampere-Helsinki -välille ja oon jo käyttänyt siitä kahdeksan. On vähän ollut Helsinki-bisneksiä vissiin… 

x Ilmajooga on tuntunut ihan mahtavalta. Ollaan käyty Maj:n kanssa kerran viikossa joogailemassa ja olo on aina tunnin jälkeen kevyempi. 

x Oon oppinut juomaan kahvini mustana!!! Never say never, jihuu! Helpottaa arkea aika huomattavasti; aamu ei mee pilalle jos kaapissa ei oo soijamaitoa eikä kahviloissa tarvitse ihmetellä kasvimaitojen perään. Oon juonut kahvini (ja syönyt puuroni) soijamaidoilla jostain hmmm alkukesästä, mutta nyt alkoi tuntua koko soijahommakin epäilyttävältä, hahaa. Aamupuuro menee sellaisenaan tai kauramaidon kanssa, joka lienee soijaa fiksumpi vaihtoehto. Kauramaito kahvissa taasen on pahaa, joten parempi juoda ilman. 

x Autolla Nepaliin -dokkari löytyy Yle Areenasta vielä muutaman päivän ajan! Katsokaa! 


kuva: Vilma Peltonen

&&& 

x Tänä iltana pakkaan virtuaaliset kimpsuni ja kampsuni ja aamusta alkaen olen osa Asennemediaa. Se meinaa käytännössä sitä, että mun blogiyhteistöiden myyjä vaihtuu. Blogin osoite ja kaikki muu pysyy samana. Mulla on mielessäni yksi muuttoylläri teille, joten pysykäähän kuulolla ;-)  


Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Iida
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *