365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

8

joulukuu 2015

14

COMMENTS

Kaunis seinäkalenteri vuodelle 2016

Written by , Posted in Sisustus

* Yhteistyössä Kanelikauppa & Kanelimaan Hanna-Riikka

Hanna-Riikka Heikkilän kuvitukset ovat aina olleet mun mieleen. En muista enää yhtään, missä näihin ensikertaa törmäsin, mutta tyyli ja värivalinnat ovat aina miellyttäneet silmääni. Multa löytyy Kanelimaan Hanna-Riikan suunnittelema vihko ja useat synttärionnittelut olen kirjoittanut hänen suunnittelemiinsa kortteihin. Nyt olen ihastellut Tampereen Rautatieaseman aulan ikkunoiden kauniita kuvituksia – ne tunnistaa jo kaukaa Hanna-Riikan tekemiksi. Työmatkani varrella on Arelan liike, jonka ikkunoita koristaa myös ihanat piirrokset, kenenkäs muun kynästä kuin Hanna-Riikan. Jos työt eivät ole tuttuja, niin täältä löytää kuvia. 

Siispä otin innolla vastaan Kanelimaan seinäkalenterin vuodelle 2016.

Vitsit että rakastankin kauniita paperitarvikkeita; vihkoja, kirjepapereita, kalentereita ja kortteja. En usko että tulen koskaan luopumaan paperisesta kalenterista ja huomaan usein miettiväni, että olisipa mulle seinäkalenteri, josta tarkistaa nopeasti mikä viikko nyt on meneillään (nykyisessä kalenterissani ei ole merkitty viikkoja numeroin). No nyt on! Ja tästä voi sitten vuoden kuluttua askarrella kortteja tai vaikka laittaa näteimmät kuvitukset kehyksiin.

Tässä aamut, päivät, illat, yöt -kalenterissa on kauniin raikas ja oivaltava sävymaailma ja muutenkin nätti ja selkeä kuvitus. Kalenteria myy Weecos ja sen voi tilata myös Hanna-Riikan omasta verkkokaupasta, Kanelikaupasta. Kanelikaupan tilaukset hoituu kätevästi mailitse. 

Oon tällä ja viime viikolla vastannut kolmeen kalenteri-kysymykseen, jotka ovat alkaneet kaikki menneet jotenkin tämän tyylisesti ”Ida tiiätkö mitään kivaa kalenteria ensi vuodelle, kun sulla on aina niin nättejä kalentereita…?” Ihan parasta, tiedän todellakin parit oikein hyvät vinkit! Tässä on ykkösvinkkini seinäkalenterin suhteen, mukana kannettaviin kalentereihin voidaan palata hetken kuluttua. Kalenterit on mun lemppareita, joten ihanaa että muhun luotetaan tämän asian suhteen! :-D 


Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. ooo
    • ida365 ida365
  2. Vilma
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.