365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

19

tammikuu 2016

8

COMMENTS

Kaunis läppärinsuojus

Written by , Posted in Lifestyle

Kiva läppärinsuojalaukku on löytynyt – ja vieläpä fiksuun hintaan. Ne haaveilemani nahkaiset läppärinsuojukset maksoivat 125 dollaria ja postikulujen päälle olisi vielä tullut tullit ja alvit, kuten joku fiksu muistutteli. 

Tämä löytyi Society6-verkkokaupasta, jonka ideana on tarjota suunnittelijoille ja taiteilijoille alusta omien printtien myynnille. Printtikuvien hinnan taiteilija saa päättää itse, muut tuotteet (kuten puhelimenkuoret, mukit, t-paidat, lakanat), joihin taiteilijan printtiä käytetään, hinnoitellaan Society6:n kiinteillä hinnoilla. Provikat ovat suoraan nähtävillä ja vaikka ne vaikuttavatkin suhteellisen pieniltä, ovat ne ilmeisesti parempia kuin monen muun vastaavan alustan. Lueskelin monet nettikeskustelut aiheesta ja useimmat taiteilijat kehuivat palvelua, moni oli löytänyt sen kautta laajan asiakaskunnan ja meininki oli heidän mukaansa reilua. Tiedustelin suoraan Society6:ltä, että missä heidän tuotteensa valmistetaan ja sain nopeasti vastauksen, että sekä tuote (läppärin suojus) että sen painatus tehdään USA:ssa. Esim. paidat, joihin printtejä painetaan, ovat American Apparellin. Kun varmistuin siitä, ettei firma tilaa suojuksia esim. halvalla Kiinasta, päätin tilata läppärin suojan itselleni. 

Tämä ”Botanical” -printillä varustettu suojus on taitelija-bloggaaja Uma Gokhalen käsialaa. Hänen yrityksensä, 83 orangesin, sivuilta löytyy muita hänen töitään ja Society6:n sivuilta monia tuotteita, joita voi tilata hänen suunnittelemillaan printeillä. Läppärinsuojus 13-tuumaiselle koneelle maksoi 32€, sillä satuin tekemään tilauksen päivänä, jolloin postikulut olivat kaikille ilmaiset. Alvit eivät ole paljoa päälle ja tullia ei ilmeisesti näin edullisesta tuotteesta tarvitse maksaa? Tykkään Uman tyylistä kovasti, ja vaikka osa printeistä on mielestäni vähän liian ilmeisiä, on joukossa todellisia helmiä. Mietin mm. tätä ja tätä. Society6:n valikoima on valtava, tuntuu että sieltä voisi löytää melkein mitä tahansa – oletteko te tehneet löytöjä?

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365 ida365
  1. Nirananda Lanki
    • ida365 ida365
  2. Essinen
  3. llaura
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.