365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

28

tammikuu 2016

4

COMMENTS

Lempeä uni -seerumi hellii talvi-ihoa

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Talvikauden ihanin seerumi on löytynyt; se on Mia Höytö Cosmetics -sarjan uusin tulokas, Lempeä uni. Öljyseerumi on taivaallisen ihana; imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. 

Veikkaan, etten ole ainut, joka talvisin ahdistuu ihon heittelevästä kunnosta. Olenkin tänä talvena päivitellyt ihotilannetta yhdessä ystäväni kanssa toisinaan jopa päivittäin. Kun pakkaset paukkuvat kovimmin, on iho auttamattoman kuiva. Nyt kun on taas pikkuisen lämpimämpää, on iho heti paremmassa kunnosas kuin viikko sitten. Iholla kestää myös aina hetki tottua uuteen säätilaan ja uusiin tuotteisiin, joten ei ole yhdentekevää, miten ihoaan talvella hoitaa. 

Mun suosikit talvi-ihon kosteutukseen ovat 100% sheavoi, öljysekoitukset ja tehokkaasti kosteuttavat seerumit. Niistä uusin löytö on tämä Mia Höydön Lempeä uni:

Sain Mia Höydön Lempeä uni seerumin käyttööni pari viikkoa sitten ja ai että, ihoni rakastaa sitä! Sen lisäksi, että se kosteuttaa tehokkaasti, se myös kirkastaa sameaa ihoa. Ei ihme, melkoisen vitamiinimiksin se sisältääkin. Lempeä uni on täydellinen yöseerumi, sillä se myös rauhoittaa ihoa. Tuote on muuten 100% luonnollisuutensa lisäksi 98,2% luomua. Aika huikea luku tuotteelle, joka sisältää useaa raaka-ainetta. 

Tämä seerumi on sellainen, että suosittelisin sitä varauksetta myös äidilleni ja isoäidilleni; se sopii siis hyvin myös vanhentuvalle iholle, sillä se suojaa mm. vapailta radikaaleilta ja sen sisältämät vitamiinit parantavat kollageenin ja elastiinin muodostusta. Näillä talvikeleillä tuote on ihanteellinen ihan kelle tahansa. 

Lempeä uni seerumia myy mm. Biodelly* ja Jolie* hintaan 67€.

* – merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa:

4 Comments

    • ida365 ida365
  1. kiinnostunut kuluttaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *