365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

26

helmikuu 2016

8

COMMENTS

Lähellä ja kaukana

Written by , Posted in Muoti

idahanhiniemiasu4

idahanhiniemiasu3

Lounastauko. Odottelen tässä että punajuuret kypsyisivät, jotta pääsen syömään. Teen perjantait töitä etänä ja on harvinaisen kotoisa fiilis – pyykit pyörii pesukoneessa, ikkunalaudalla palaa tuoksukynttilä ja taustalla soi Naon uusin, Fool to love. Takana on eka työviikko omillaan – mun edeltäjä on nyt Pariisissa uusissa kuvioissa ja seikkailuissa. On luottavainen ja innostunut olo, tuntuu ihanalta olla niin oikeassa paikassa töissä. 

Kävin tällä viikolla ekaa kertaa joogailemassa täällä Helsingissä ja voi itku miten olinkin kaivannut joogatunteja! Pitäisi etsiä kiva joogapaikka tästä läheltä ja käydä testaamassa myös mulle suositeltua kuntosalia. Tuntuu kutkuttavalta kehitellä tänne omia rutiineja ja samalla koko ajan kokea uutta. On jännää nähdä Helsingissä asuvia kavereita niin, että voi kasuaalisti törmätä kaupassa tai kadulla tai käydä iltateellä; aiemmin Helsinki-kamujen kanssa piti sopia tarkat tapaamiset kun tiesi tulevansa visiitille Tampereelta. 

idahanhiniemiasu2

Multa on kyselty, onko mun ikävä Tampereelle. Ei musta tunnu yhtään siltä ja oikeastaan tuo kysymys on yllättänyt mut joka kerta sen kuullessani. Olin haaveillut Helsinkiin muutosta jo hyvän aikaa, mutta oikeaa hetkeä lähteä ei vain ennen tätä ollut tullut vastaan. Mulla oli Tampereella hyvät työkuviot, ihana koti ja kivat kuviot muutenkin, joten en halunnut hypätä tyhjän päälle ja vain lähteä Helsinkiin – olin koko ajan valppaana mulle sopivien töiden suhteen ja kun Sugarille aukesi paikka, tiesin että nyt on oikea hetki. Perhe ja Tampereella asuvat ystävät ja sukulaiset eivät katoa minnekään, vaikka välille on tullut konkreettisesti melkein pari sataa kilometriä lisää. Muutenkin tuntuu, että oma kaveripiiri on hajaantunut ympäri Suomea – ja ympäri maailmaa – jo muutama vuosi sitten. Ei ole enää mitään lukioaikojen pientä piiriä – ja hyvä niin. Välillä joku on vaihdossa tai työharjoittelussa ulkomailla ja osa asuu ihan eri puolella Suomea mitä itse. Eikä se ole muuttanut tärkeimpien ihmissuhteiden kohdalla mitään merkittävästi. Tamperetta ei siis ole ikävä, uudessa kaupungissa asuminen tuntuu tosi luonnolliselta. 

Musta on kivaa asua täällä nyt. Oon iloinen että löysin sen verran ison yksiön, että tänne mahtuu yökylään, jos joku ystävistä kaipaa seuraa ja yösijaa Helsingissä. Ensi viikolla saankin laittaa vierassängyn (heheh, patjan siis) kuntoon ja huomenna taas nään ystävää, joka asuu parin korttelin päässä – kuinka ihanaa. Ihan parasta, että on ystäviä monessa paikassa. Lähellä ja kaukana. 

Nyt lounasta ja loput työhommat kuntoon ennen viikonlopun viettoon siirtymistä. Huippua viikonloppua tyypit! x

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365 ida365
  1. Hanna
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *