365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

29

helmikuu 2016

6

COMMENTS

Ysäri Miu Miut

Written by , Posted in Muoti

Hitsi mulla kävi melkoinen tuuri viime lauantaina. Lähdin hakemaan kukkia ja aamupalatarvikkeita kaupasta aamupäivästä ja hoksasin kotiin palatessani, että läheisellä toimistolla/studiolla oli juuri meneillään designvaatekirppis. Poikkesin sisälle ilmeisesti ekojen joukossa ja tein kaksi ihan mahtavaa löytöä kaikkien Finskien, Burberryn trenssien, Marimekon ja Acnen paitojen joukosta. Tässä löydöistäni mahtavimmat: 

Miu Miun ysärikorkkarit (logosta päätellen, punainen tekstilogo kengissä on ollut käytössä ainakin 90-luvulla) löytyivät koossa kolmeviis. Huh, en meinaa uskoa tuuriani! En ikinä löydä oikeankokoisia korkokenkiä yhtään mistään ja nyt sellaiset oikein odottivat minua. Tummansiniset paljettikorkkarit on superkauniit ja selkeästi tosi huolellisesti tehdyt; jokainen paljetti on ommeltu kenkään yksitellen. Lesti on sopivan kapea, tuntuvat hyvältä jalassa ja nilkkaremmit lisäävät käyttömukavuutta. Nämä olivat edelliselle omistajalleen hiukan liian pienet ja näistä luopuminen ei selkeästi ollut helpoin päätös, mutta myyjä oli ilahtunut huomatessaan, miten innoissani minä näistä olin. Nytpähän mulla on sitten seuraavaan gaalaan tai seuraaviin häihin kengät valmiina! 

Googlailin näitä oston jälkeen ja löysinkin vastaavat myynnistä Etsystä. Logosta päätellen nämä tosiaan ovat 90-luvulta joten ei voi kuin ihailla, miten hyvässä kunnossa kengät ovat. Ja miten design on kestänyt aikaa – ysäri Miu Miu:ta googlaillesani törmäsin nimittäin muutamaankin pariin, joista aika oli auttamatta ajanut ohi, hahah. 

Miu Miu on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni kautta aikojen; nuorempana mun suurin vaatehaave oli Miu Miun bow bag ja haaveilen useammistakin Miu Miun korkokengistä, esimerkiksi nämä mokkaiset ja nämä överikorolla varustetut ottaisin koska tahansa. Huh. Ootteko te tehneet mahtavia kirppislöytöjä viime aikoina?! 

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
  1. maisa
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *