365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

19

maaliskuu 2016

3

COMMENTS

Raikkaat lohileivät avokadolla ja valkohomejuustolla

Written by , Posted in Ruoka

* Yhteistyössä Asennemedia & Castello

Pääsiäinen lähestyy! Lapsena tämä tarkoitti suklaamunia ja mämmiä, opiskelijana paria lomapäivää koulusta, yrittäjänä ei oikeastaan mitään töiden venyessä pyhäpäivillekin ja nyt se tarkoittaa minilomaa – pidempää viikonloppua ja herkuttelua perheen luona. 

Castello-juustot haastoivat mut keksimään Castellon Creamy White -juustolle raikkaan makuparin pääsiäiseksi. Pääsiäisestä tulee mieleen perinteiset liharuuat ja mämmi, joten otin teeman kevään kannalta; jotain raikasta ja maukasta pääsiäispöytään.

En tiedä olenko koskaan maininnut, mutta olen melkoinen leipähullu. Tästä syystä en kovinkaan usein osta tavallisesta vehnästä tehtyä leipää kotiin, koska saatan syödä ison leivän parhaimmillaan päivässä… Huomaan että voin paremmin, kun en syö paljoa leipää, mutta välillä on parasta herkutella vähän. Nämä herkkuleivät voi tehdä esim. pataleivän päälle (pohdin padan ostoa vakavissani, sillä pataleipä on ehkä herkullisinta ikinä, etenkin speltistä tehtynä). 

Kasasin pääsiäinen mielessä raikkaat ja herkulliset avokado-graavilohi-valkohomejuusto -leivät pienin twistein. Herkullisen Castello Creamy White -valkohomejuuston makupariksi sopii pääsiäisenä niin raikas minttu kuin täyteläinen viikunabalsamicokin. 

Kumpikin herkkuleipä katosi nopeasti parempiin suihin, kun testasin näitä äidin ja isän luona viime viikonloppuna. Viikunabalsamico sopii todella hyvin graavatun lohen ja valkohomejuuston kaveriksi, suosittelen kokeilemaan! Viikunabalsamicoa myydään isommissa ruokakaupoissa, joten juuston hakureissulla voi kätevästi napata mukaan myös balsamicon. 

Pääsiäisenä suuntaan Tampereelle äidin ja isän herkkujen ääreen, siellä odottaa pääsiäisillallinen. Saas nähdä mitä on pääruoaksi, mutta alkupalaksi voisin tehdä näitä leipiä. Creamy White on kuulemma herkullista myös mansikoiden kanssa – niistä, avokadosta ja viikunabalsamicostahan saisi herkullisen alkupalasalaatinkin, mmhh! ♡_♡ 

Lisää luettavaa:

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *