365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

29

maaliskuu 2016

14

COMMENTS

Luonnonkosmetiikkaa H&M:stä

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Oletteko huomanneet, että H&M myy Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa? Olin etsimässä itselleni uutta meikkipussukkaa ja törmäsin näihin uutuuksiin Forumin H&M:ssä. Musta on ihan mahtavaa, että isommat brändit alkavat hekin valmistaa luonnonkosmetiikkaa, se kertoo paljon kysynnästä ja siitä, että luonnonkosmetiikka on vahvasti tulevaisuuden suunta kosmetiikka-alalla. Ihmiset kaipaavat luonnollisia vaihtoehtoja ja on hyvä, että niitä löytää edullisesti tavallisista myyntipaikoista. 

a

Ostin testiin Sweet Lemon -käsisaippuan, joka on pakattu nättiin tummaan pulloon ja toimii moitteetta. Tuoksu on raikas ja luonnollinen, hintaa oli 6,99€. Luonnonkosmetiikkatuotteiden valikoimasta löytyy mm. huulivoiteita, käsivoiteita, kuivashampoo, suihkugeeli, shampoo, hoitoaine, kasvonaamioita, öljyjä ja vartalovoiteita. Erittäin kiinnostavaa! Olen tottunut panostamaan kasvojenhoitotuotteissa laadukkaampiin raaka-aineisiin, joten en usko että tulen ostamaan kasvojenhoitotuotteitani H&M:ltä, mutta suihkugeelit, shampoot ja käsivoiteet ansaitsevat päästä testiin. 

Minulle luonnonkosmetiikan ostaminen on myös pienten yrittäjien tukemista, eikä H&M:llä shoppailu ole sitä. On kuitenkin tärkeää, että H&M:n luonnonkosmetiikkavalikoima saa ansaitsemansa huomion, sillä sillä jos millä on väliä, mitä isoissa ketjuissa myydään. Jos valikoima alkaisi muuttua luonnonkosmetiikkapainotteiseksi, olisi muutos maailmanlaajuisesti huikea. Oletteko te ehtineet tutustua H&M:n Ecocert-sertifioituihin tuotteisiin? Jakakaa ihmeessä omat kokemuksenne! 

Lisää luettavaa:

14 Comments

    • ida365 ida365
  1. anni
    • ida365 ida365
    • Jennass
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.