365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

2

toukokuu 2016

12

COMMENTS

Testissä: frank body

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen seurannut frank bodya sosiaalisessa mediassa jo hyvän aikaa, joten kun mulle tarjottiin tuotteita testiin, olin aivan innoissani! 

Frank body on australialainen ihonhoitosarja jonka pääraaka-aineena on kahvi. Kahvia on niin vartalonkuorinnassa, vartalovoiteessa kuin kasvojenpuhdistusaineessakin. Brändillä on virallisen Instagram-tilin lisäksi Before&After -kuville omistettu tili, jonka kuvat kieltämättä vakuuttavat. Voisiko näillä tuotteilla saada paremman ihon? Näpyt katoamaan? 

Frank body -sarjan tuotteet ovat yksinkertaisen kauniita ja graafisuus hivelee silmää – nettisivujen ulkoasusta puhumattakaan. Tuotteet oli pakattu kauniisti esim. pahviseen koteloon, joka sai kohtuuhintaiset tuotteet tuntumaan aavistuksen juhlavammilta. Frank bodyn tuotteet ovat nimittäin fiksun hintaisia; hinnat liikkuvat 14,95 € ja 24,95 € välillä. Ja ostoskorissa lukee ”Free shipping for all of my European babes”, tilasi sitten yhden tai useamman tuotteen testiin.

Tuotteiden inci-listat vaikuttavat täysin luonnollisilta, pääraaka-aineina on mm. kahvia, kookosöljyä ja muita hoitavia öljyjä. Jos oikein luen, täyttävät tuotteet luonnonkosmetiikan kriteerit. Säilöntäaineena on käytetty esim. kanelia eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Käytettyjen raaka-aineiden tarkoitukset on myös avattu fiksusti täällä:

Original Body Scrub on frank body -tuotteista se ”it” -tuote. Se kuorii kuolleen ihosolukon pois tehden ihosta sileämmän ja kauniisti hehkuvan; mekaaninen kuorinta yhdistettynä kahvin stimuloivaan vaikutukseen saattaa auttaa myös selluliitin, aknen ja muiden iho-ongelmien sekä raskausarpien hoidossa. Kasvoille tämä on omaan makuuni turhan kovakourainen, mutta sarjassa on onneksi myös kasvoille suunniteltu kermainen kuorinta. Vartalolla tämä on täydellinen, etenkin nyt keväällä, kun tekee mieli kuoria ihoa oikein kunnolla. Pahvipussi on kaunis mutta vähän epäkäytännöllinen, sillä se kastuu helposti suihkussa, mutta toisaalta ekologinen valinta muovin sijaan ja helppo kuljettaa ja pakata.

Olen ihastunut kolmeen eniten käyttämääni tuotteeseen kovasti; Creamy Face Scrub on loistava kerran viikossa käytettäväksi; mekaaniseksi kuorinnaksi aika karkea, joten ei sovi herkälle iholleni kovin tiuhaan käyttöön, mutta silloin tällöin ja hellästi poispestynä loistava. Kahvin lisäksi siinä on valkoista savea joka tasapainottaa ihoa ja epäpuhtauksia. Ruusunmarja-, kookos-, manteli- ja viinirypäleensiemenöljy kosteuttavat ihoa.

Myöskin tuhti Body Balm on suosikkini; se pehmentää koppurat kantapäät ja tuoksuu herkulliselta. Kookosöljyn lisäksi tässä on mm. mehiläisvahaa, joka on anti-inflammatorinen, eli tulehdusta ehkäisevä raaka-aine ja kahvista puristettua öljyä, joka auttaa aknen, selluliitin, raskausarpien ja muiden iho-ongelmien hoidossa. Viinirypäleensiemenöljy sekä manteliöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa tukkimatta sitä. Ei mikään nopeasti imeytyvä emulsio, vaan todella kosteuttava tehobalmi yöksi. Mahtava edellisenä iltana ennen seuraavan päivän itseruskettavan levittämistä, sillä tämä todella kosteuttaa ne ihon kuivimmatkin kohdat. 

Kasvojenpuhdistusaineen ja kosteusvoiteen aion korkata käyttöni myöhemmin, nyt on muut tuotteet kesken eikä kylppärin peilikaappi vedä enempää tuotteita sisäänsä. 

osa kuvista: frank body xx

Voi että tykkään tästä brändistä ja näistä tuotteista. Onnistuneesta brändäyksestä voi puhua kohdallani silloin, kun alan himoita jotain tuotetta, vaikka en vielä tiedä onko se luonnollinen vai ei – onneksi tämän kohdalla kävi hyvin ja tuotteet olivat luonnollisia! Toisin on esim. Glossierin kohdalla; ihan älytön kultti jossa tekisi mieli olla kaiken hulluuden vuoksi mukana, mutta tuotteet eivät ole luonnollisia, sillä niissä on esimerkiksi silikoonia ja atsovärejä… Hmmh. Oletteko te kokeilleet frank bodyn tuotteita tai löytäneet ihania brändejä testiin viime aikoina?

Lisää luettavaa:

12 Comments

 1. T
  • ida365 ida365
 2. Tiina
  • ida365 ida365
 3. vilma
  • ida365 ida365
 4. Emmi Silvennoinen
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *