365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

4

toukokuu 2016

14

COMMENTS

Asteittain ruskettava kasvovesi / Eco by Sonya

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Eco by Sonyan luonnolliset itseruskettavat tulivat tutuiksi viime vuonna ja kuten aiemmin kirjoitin, olen tykännyt niistä todella paljon! Olen käyttänyt Invisible Tania* pari kertaa kalpeisiin jalkoihini, jotta voin ennen hamekelejä testata, montako kerrosta uskallan levittää sitten kun ulkona todella pärjää paljain säärin. Invisble Tan antaa jo yhdellä levityskerralla selkeän ja tasaisen rusketuksen, joka on mielestäni jopa jokseenkin luonnollisempi mitä kerrostettavalla, asteittain päivettävällä Winter Skin* -voiteella. Ehkä se johtuu siitä, että Invisible Tanissa on sen verran voimakas lopputulos, että se ei näytä epätasaiselta ja epäluonnolliselta, vaan oikeasti ruskettuneelta? Winter Skin on takuulla varma valinta kelle tahansa, mutta näköjään Invisible Tan sopii loistavasti myös meille vaaleille, kunhan edellisenä iltana kuorii jalat huolella ja sitten kosteuttaa ne, jottei rusketus tartu kuiviin kohtiin. 

Eco by Sonyan tuotekavalkaadi on laajentunut ja valikoimissa on nykyisin superkätevä asteittain päivettävä kasvovesi! Ihan loistotuote! 

Tilasin tämän testiin Biodellyltä*. Tuotetta myy myös Jolie *, kummassakin paikassa hinta on 42€. Kasvoveteen kostutetulla vanulapulla pyyhitään huolellisesti koko kasvot ja kaula sekä dekoltee-alue. Yksi kostutettu lappu riitti koko kasvojen läpi käymiseen, joten arvelen tuotteen olevan melko riittoisa. 

Aloitin kasvojen läpikäymisen otsasta ja pyyhin huolellisesti erityisesti hiusrajasta ja kävin korvatkin läpi kevyesti. Päivetys alkaa kehittyä kahdeksan tunnin aikana, joten tuote on täydellinen käytettäväksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Kasvovesi ei tuki ihoa ja sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, sillä pääraaka-aineena on kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -mehu sekä kosteuttava glyseriini. Kun kasvovesi on kuivahtanut, kannattaa kasvoille lisätä ihan normaalisti yövoide tai öljy yön ajaksi. 

Aamulla mua katsoi peilistä luonnolliset, mutta selkeästi päivettyneet kasvot. Veikkaan tämän olevan täydellinen tuote luonnollisen rusketuksen pidentämiseen ja toisaalta meille kalpeakasvoisille antamaan kevyttä päivetystä. Vaikka Eco by Sonyan tuotesarja on kokonaisuudessaankin huikean hyvä, on tämä ehdottomasti paras ikinä kokeilemani itseruskettava! Tuotetta suositellaan levitettäväksi 2-3 kertaa viikossa, mutta veikkaan että itselleni sopiva tahti on 1-2 kertaa viikossa, jotta lopputulos pysyy tarpeeksi luonnollisena. 

Eco by Sonyan tuotteita myy kaksi lemppariani, Biodelly* ja Jolie* ja Tampereelle Keidas by Lumo

Lisää luettavaa:

14 Comments

 1. Q
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 2. emmis
  • ida365 ida365
   • emmis
 3. Janniina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *