365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

22

toukokuu 2016

4

COMMENTS

Hoivan tarpeessa

Written by , Posted in Hyvinvointi, Lifestyle

Heippa ihanat, toivottavasti olette nauttineet ihanista kesäkeleistä! 

Mä olen ollut blogin puolella pikkuisen hiljaisempi, sillä lähdin viime maanantaina työreissulle ja sain tiistai-iltana kokea elämäni tokan ruokamyrkytyksen. Hyisssss että, olin aivan rikki. Kuten viimeksikin, mulle nousi korkea kuume kun oksentelu loppui, joten keskiviikkoinen työpäivä kuluikin kokonaisuudessaan lentokentän loungessa kuumeisena nukkuen – onneksi ruoka sentään pysyi illan ja yön jälkeen sisällä. Ja onneksi löysin loungesta niin ison nojatuolin, että mahduin käpertymään siihen koko päiväksi. 

Ruokamyrkytyksen jälkeen ruoka ei hetkeen meinaa maistua ja kaikki vähän ällöttää. Mulla ällötys-fiilistä lisäsi oksentelun lisäksi vielä ihan täysin jumiin mennyt yläselkä; kai siitä nojatuolissa nukkumisesta, hartioiden jännittämisestä ja tavaroiden roudaamisesta kuumeisena, kun kroppa oli muutenkin koetuksella. Päätä särki monta päivää putkeen, kuume onneksi laski parissa päivässä. Onneksi nyt helpottaa; en enää eilen enkä tänään ole joutunut ottamaan särkylääkettä päänsärkyyn, vaikka yläselkä onkin yhä jumissa venyttelystä ja kevyestä hieronnasta huolimatta.

Tämä oli hyvä muistutus itselle kropan hellimisestä. Varasin ensi viikolle hieronta-ajan ja aion käydä ihanalla kehoa ja mieltä hellivällä hot body balance -tunnilla. Ostaa työpäivän jälkeen kukkia ja mennä ajoissa nukkumaan. Lukea kirjaa. Ja loppuviikoksi olen jo jokin aika sitten varannut kasvohoidon. Ihanaa vastapainoa kiireisille viikoille. Olkaa tekin helliä itsellenne. ♥

Lisää luettavaa:

4 Comments

    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *