365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

30

toukokuu 2016

15

COMMENTS

Kiireisen pelastus

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

* Yhteistyössä Asennemedia ja Semper Gluteeniton

Jos nyt toteuttaisin menneiden vuosien blogihitin, ”laukun sisältö -postauksen”, olisi siellä takuulla jokin välipalapatukka. Hedelmistä ja pähkinöistä valmistetut patukat ovat ihan älyttömän käteviä tällaisessa hektisessä arjessa. 

Pyrin syömään säännöllisesti, sillä kovassa nälässä tulee syötyä mitä sattuu – enkä varsinaisesti ole parhaimmillani nälkäisenä. Joskus kuitenkin käy niin, että lounaalle lähtö venyy iltapäivään tai töiden jälkeen tulee ekstempore-ohjelmaa niin, ettei ehdi heti syömään mitään – siksi mulla on miltei aina välipalapatukka laukussa. 

Semperin Fruit & Nut -uutuuspatukat on valmistettu taatelista ja cashew-pähkinästä. Niistä saa energiaa niin kesken päivän kuin ennen iltajumppaakin. Ne ovat gluteenittomia, vegaanisia ja lisäaineettomia, eikä niissä ole lisättyjä sokereita – ja mikä parasta, näitä löytyy helposti sekä S- että K-kaupoista. Olen testaillut vaikka mitä patukoita, mutta suosikkejani ovat tällaiset mahdollisimman yksinkertaiset (raaka-ainelistat ovat selkeät ja lyhyet), ilman mitään outoja siirappeja ja sidosaineita. Fruit & Nut -patukkaa löytyy passionhedelmän ja mustaherukan  siis KARHUNVATUKAN makuisena, joista mustaherukka on oma suosikkini.

Jokainen joka on mennyt joogatunnille liian täydellä mahalla ei tee samaa virhettä uudelleen. Siksipä siirrän syömisen mieluusti joogatunnin jälkeen jos tiedän että ruokailu ajoittuisi liian lähelle tuntia ja syön lämpimän ruoan sijaan energiaa antavan patukan ennen tuntia. Näin varmistan jaksamiseni, mutta minun ei tarvitse murehtia siitä, että kesken tunnin nousisi oksennus kurkkuun – se on aivan hirvittävä tunne. 

Arki on viime viikkoina ollut niin kiireistä, että välillä lounas on korvaantunut smoothiella. Kalliiden kahvila-smoothieiden sijaan olen napannut aamulla jääkaapista mukaani Semperin Fruit & Oat -smoothieita, jotka ovat patukoiden tavoin puhtaista ja hyvistä raaka-aineista valmistettuja. Ulla käyttää näitä itsevalmistamiensa smoothieiden tuunailuun, joka ei sekään ole huono idea! Oma suosikkini on mustikka-omena-minttu, mutta myös mango-passionhedelmä ja vadelma-päärynä-aronia toimivat. Annoskoko on suhteellisen pieni, mutta smootheissa oleva kaura auttaa pitämään nälkää poissa kauemmin. Patukan ohella nämä ovat näppäriä välipaloja etenkin reissussa. 

Kiireisimmät kevätkuukaudet alkavat onneksi olla selätettynä; uskoisin, että viestintätoimiston hektinen arki tasaantuu hieman kesäksi. Näihin kuluneisiin kuukausiin on mahtunut normaalin viestintätoimistoduunin lisäksi kansainvälistymishanketta, pressi- ja bloggaajailtaa ja yllättäviä käänteitä, joiden vuoksi toisinaan on pitänyt kiirettä ja lisäksi huhti-toukokuu ovat olleet vuoden kiireisimmät myös blogin osalta. Mutta kyllä tämä tästä! Kalenteri ei ole enää tupaten täynnä eikä treffejä ja joogatunteja tarvitse sopia kolmen viikon päähän, niin kuin hetki sitten. Kesä tulossa, ihana fiilis! 

Lisää luettavaa:

15 Comments

 1. unni
  • ida365 ida365
 2. lusene
  • ida365 ida365
   • lusene
  • ida365 ida365
 3. agnes
 4. Eeariina
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.