365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

14

kesäkuu 2016

4

COMMENTS

R-COLLECTION

Written by , Posted in Muoti

Reilu vuosi sitten kirjoittelin teille R-Collectionista ja oli hauskaa huomata, miten moni oli innoissaan kotimaisen brändin raikkaammasta lookista. Minusta on mahtavaa, että näin pitkänlinjan vaatebrändi on onnistunut säilyttämään brändinsä tunnistettavana ja silti uudistumaan. R-Collection on perustettu vuonna 1978 ja ainakin mun ala-asteella tosi monella oli R-Collectionin anorakki. Mulle anorakki = R-Collection. Vaikea kuvitella minkään muun brändin anorakkia :-D 

Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa R-Collectionin uuteen myymälään ja ensi syksyn mallistoon ja voi kuulkaa, molemmat näyttää tosi hyvältä! Uusi myymälä sijaitsee Fredrikinkatu 34:ssä, käykää ihmeessä kurkkaamassa jos ette jo ole käyneet. 

Pääsuunnittelija Lilli Norio. Kuinka raikkaalta klassinen raitapaita näyttääkään hänen päällään?

Tuo ekana rekissä roikkuva trenssi on muutes aika tosi nätti! Omia suosikkejani R-Collectionilta on college-pusakoiden ja -puseroiden lisäksi silkkipaidat ja topit. Syksyksi on tulossa superkauniita silkkivaatteita; burgundia ja kaunista sinivihreää. 

Mulla oli tietysti päälläni R-Collectionin college-bomber, jota oon käyttänyt tosi paljon juurikin tuon mustan trikoomekon kanssa. Tykkään bomberin ja mekon yhdistelmästä; siinä on jotain samaa kuin mekon yhdistämisessä tennareihin. 

kuvat: minä, Milla ja R-Collection 

Myös ihanat vaaleanpunaisen sävyt kiinnostavat… ja sametti! Tuosta oikeanpuolimmaisesta swetarista taasen tulee mieleen Nio till fem -blogin Sandra. Mites, onko R-Collectionin vaatteet tuttuja? Helsingistähän löytyy nyt peräti kaksi myymälää ja Rovaniemen tehtaanmyymälää voin suositella lämmöllä kaikille siellä suunnalla liikkuville ja asuville; laadukkaat villavaatteet, colleget ja silkkipaidat lähtevät sieltä todella edullisesti. 

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Liena
  2. riiri
  3. Esmi
  4. sänna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *