365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

21

kesäkuu 2016

8

COMMENTS

Balance balance balance

Written by , Posted in Muoti

Olin aikeissa jakaa eilen napattuja asukuvia, mutta tekikin mieli jakaa nämä, jotka olivat ennen muokkaamista aivan ylivalottuneita, mutta joihin taltioitui parhaiten fiilis ja hetki. Onnellinen kesäfiilis!

Tiedätte varmaan, että välillä kasaantuu kaikkea ärsyttävää pikkuista, jonka takia saattaa olla levoton ja helposti ärsyyntyvä fiilis? Tai että harmistuu liikaa olosuhteista, joihin ei voi itse vaikuttaa mitenkään? Ja semmoiset hetket, kun paras kaverikin ärsyttää? Ja se, kun diagnosoi itselleen viisi eri tautia, jotka ovat kaikki vähintäänkin kuolemaksi?

Jep, on ollut vähän semmoista tässä ja siksi tuntuukin ihan parhaalta, että on niin hyvä fiilis just nyt. Tai ei voi sanoa, että olisi ollut semmoista tässä, kun se kuulostaa siltä kuin sellaista olisi ollut kauankin, mutta tiedättehän te, kiukkuisena kaikki tuntuu turhauttavalta ja tuntuu ettei aikoihin oo ollut kivaa, vaikka kivaa olis ollut just eilen – tai tunti sitten. No, ehkä te tiedätte! Välillä varmaan pitää ärsyttää vähän, jotta muistaisi sitten miten kivaa on, kun ei ole mitään mistä murehtia. 

kuvat: Nina / Tunnetila

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Henje
  2. Satu-Johanna Mäkelä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *