365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

29

heinäkuu 2016

6

COMMENTS

Well designed – kaunis pakkausmuotoilu

Written by , Posted in Lifestyle

Varsinkin ulkomailla tulee ostettua kaikkea mitä ei yleensä ostaisi – ihan vaan koska pakkaus oli niin kaunis. Kreikassa ostin jotain maailman esanssisinta kookoslimua vain koska tölkki oli läpinäkyvää muovia ja sen taustalla oli trooppinen kuva. Ehtaa tumblr-matskua, u kno. Matkoilta tarttuu mukaan nättejä käyntikortteja, söpöjä purkkapakkauksia, makeisia, vaatteiden hintalappuja ja kauniita paperikasseja – enhän mä niillä tavallaan mitään tee, mutta inspiroivia ne kyllä ovat. 

Just nyt nämä inspiroivat ja ihastuttavat: 

SSKit-1-2

Oon pitkään miettinyt, että miksi kukaan ei tuo näin kaunista luonnonkosmetiikkasarjaa Suomeen? Voihan olla, että joku on jo yrittänyt ja että brändin perustaja haluaa keskittää myyntinsä verkkoon tai jotain, mutta vitsit nämä ovat kauniita, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kuvaukset Herbivore Botanicalsin tuotteista ovat sitä luokkaa että olen monesti klikkaillut näitä ostoskoriin ostamatta lopulta kuitenkaan mitään. Olisi kiva päästä hypistelemään ja nuuhkimaan ennen ostopäätöstä. 

23e4275cdb86b20ccc1f18b71bbacd03

Öhmm, voisiko joku pankki alkaa tehdä näin nättejä pankkikortteja? Miksi pankkikortit on aina niin rumia? Kamalan kirjavia? Osuuspankki, otapa tästä onkeesi tai joudun vaihtamaan pankkia, jos joku muu tekee tämän ennen teitä!! Vai onko jossain jo mahdollista saada pankkikortti omalla kuvalla, eli siis vaikka yksivärisenä? 

nuori_perfecting_facial_oil_product_crop

Tämä tanskalainen (suomalaistaustainen!) Nuori-ihonhoitosarja näyttää ihan älyttömän houkuttelevalta. Onnistunut nimi-, tyyli- ja fonttivalinta. Joskus näin yksinkertaisen designin tekeminen on paljon vaikeampaa onnistuneesti, kuin monimutkaisemman. Pitää osua nappiin fontin, rivivälityksen, tyhjän tilan ja tekstin keskinäisen suhteen ja noh, kaiken kanssa. 

the seventh duchess tee

The Seventh Duchess -luomuteet ovat kauniissa, yksinkertaisissa ja teevalikoimiin nähden varsin erilaisissa rasioissa. Todella kauniita! Täydellisiä lahjatuotteita, jotka tekevät hyvää – yrityksellä on selkeä hyväntekeväisyysagenda myös. 

kester black 5free kynsilakka

Kester Black on 5-free-kynsilakkabrändi, jonka käsisaippuat ja -voiteet ovat kauniissa pakkauksissa. Tykkään tosi paljon tuollaisen käsinkirjoitetun tekstin ja normifonttien yhdistelystä. Nämä tuotteet ovat sertifioimattomia, mutta nopealla vilkaisulla 97-99% luonnollisia.  

tumblr_lp6qea8EAx1qgpu9qo1_500

I need this. 

rodin lipgloss

Tiedätte, etten käytä huulikiiltoa, mutta tää on niin kaunis, että voisin antaa mahdollisuuden…… 

29674a28856723.55d5cd8bbedc5

Sitten on näitä älyttömän kauniita suunnittelutöitä, jotka tuskastuttavat kun niihin törmää; ai höh, eikö tämä olekaan mikään oikea, kaupasta löytyvä juttu vaan pelkkä suunnitelma ja idea? 

]Autumn-hires-01

Kuinka kaunis voi hajuvesi olla? Daseinin unisex-tuoksut ovat toxin, cruelty & paraben free, eli vähintään pikkuisen normituoksuja parempia ja ne tehdään pienissä erissä Los Angelesissa. Autumn-tuoksu kuulostaa ihanalta: kanelia, setripuuta, kahvia, pihkaa –  toisaalta myös Winter kuulosta mun tuoksulta. Testereitä myydään viiden dollarin hintaan, mutta tuotteita ei toimiteta Yhdysvaltojen ulkopuolelle. 

——

Kun maailma on pullollaan näin kauniita juttuja, miksi ihmeessä ostaisi jotain rumaa jos budjetti antaa myöden ja sisältö on laadukasta? Kaikkien suunnittelijoiden, valmistajien ja maahantuojien kantsis pitää tämä mielessä. Voisin niin mielelläni alkaa konsultiksi kauniiden pakkausten suhteen.  

 

 

kuvat: x x x x x x x

* translation: it seems i’m ready to buy anything that’s minimalistic or light pink. 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Tanja K
    • ida365 ida365
  2. Mria
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *