365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

2

syyskuu 2016

9

COMMENTS

Testissä Boho-luonnonkosmetiikkaa

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Boho on edullisimpia luonnonkosmetiikan meikkisarjoja joihin olen törmännyt. Täytyy heti alkuun myöntää, että koska pakkausten ulkonäkö ei miellytä silmääni, en ole tutustunut näihin aiemmin kynsilakkoja ja hajuvesiä enempää (ne ovatkin sarjan yksinkertaisimpiin ja kauneimpiin puteleihin pakatut tuotteet ja todella tykättyjä käytössäni). Sain sarjan tuotteita jokin aika sitten testiin Nudgelta, jossa on hyvä valikoima Bohon kosmetiikkatuotteita ja ajattelin vinkata teille käyttöön päätyneistä tuotteista. 

Suosikeikseni valikoitui kuvien tuotteet – aivan timanttinen kulmakynä ja kaunis tummanpunainen mattahuulipuna. Molemmissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan – kulmakynä maksaa 7,90 € ja huulipuna 11,90 €. 

Huulipunan sävy on 103, Grosseille. Bohon mattapuna on peittävä ja pysyy hyvin; sain testiin myös huulipunan jossa on helmiäistä, joten sellaisiakin löytyy valikoimasta, vaikka itse olenkin vannoutunut mattapunien käyttäjä. Kulmakynästä nappasin sävynumeron kertovan tarran pois ennen kuvauksia, joten en osaa kertoa, mikä sävy mulla on (voisko olla Blond?). Kynä on joka tapauksessa laadukas; ei liian kova, mutta ei liian pehmeäkään ja sävy on just eikä melkein. Tykkään kyllä tehdä kulmat luomivärillä, mutta viimeistely onnistuu hyvin kynällä. 

Testasin myös Bohon voluumimaskaran ja vitsit se on hyvä! Tekee ihan uskomattoman tuuheat ja näyttävät ripset – jos käytätte luonnonkosmetiikan ripsivärejä ja etsitte tuuheuttavaa versiota, joka ei tee ripsistä paakkuisia, niin tämä kannattaa testata. Mulla luonnolliset ripsivärit eivät koskaan päädy vakikäyttöön, sillä ne eivät koskaan pysy mulla rasvoittuvien luomien takia – kuten eivät normiripsaritkaan. Kuumalla vedellä poispestävät ripsivärit on mulle ainoita vaihtoehtoja. Jos teillä toimii luonnolliset ripsarit, niin tämä on kova – Luonnollisempi-blogissakin hehkutettiin tätä. Hintakaan ei ole pahimmasta päästä, 16,90 €. 

Oletteko te testanneet Bohon kosmetiikkatuotteita? Onko joukossa lisää helmiä? 

Lisää luettavaa:

9 Comments

    • ida365 ida365
  1. Ulpu
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *