365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

31

lokakuu 2016

14

COMMENTS

Lämmittäviä kerroksia

Written by , Posted in Muoti

Heippa tyypit! Tuntuu ihan parhaalta aloittaa viikko levänneenä – nukuin viikonloppuna kahdesti kellon ympäri ja näin pitkästä aikaa paljon unia, jotka muistin herätessäni. Saunoin, söin hyvin, näin paria ystävää ja lueskelin kirjaa – aivan parasta. Koetan karata Tampereelle aina kun mahdollista, sillä siellä pystyn rentoutumaan parhaiten ja unohtamaan kaikki arkikuviot hetkeksi. 

Kylmyys on tullut ihan varkain tänä vuonna; en ole ehtinyt etsiä itselleni uusia talvikenkiä (mulla on oikeastaan vain maiharit), enkä ole törmännyt kivoihin talvitakkeihin missään. Pipo sentään löytyi helposti! Helsingistä oli jo Samsøe & Samsøe:n mustat pipot loppu (Urban A:sta löytyi vielä viime viikolla harmaita ja vihreitä), joten onneksi Tampere ja Inchin verkkokauppa pelastivat. Käytin kaksi edellistä talvea R/H:n turbaania, mutta se alkaa olla tullut käyttöikänsä päähän. 

pipo – Samsøe & Samsøe / Inch”, merinovillapoolo – H&M,
leveälahkeiset housut – Monki, kengät – Aldo

kuvat: Maj 

Tuntuu, että olen nyt jo ottanut käyttöön kaikki lämpimimmät vaatteeni. Materiaalit ovat muuttuneet puuvillasta ja pellavasta villaan. Pari kertaa olen pukenut ohuen villaneuleen päälle vielä toisen muhkean villatakin. Miten ihmeessä tulen pärjäämään talvella?!

Yksi hyvä vinkki mulla on jakaa teillekin; kevytuntuvatakki! Tilasin sellaisen Uniqlolta ja kun en enää pärjää villakangastakilla, aion pukea kevytuntsikan takin alle tuomaan lämpöä. Siihen sitten loppuvatkin mun vinkit. Pitäisi varmaan metsästää jostain villasukkiksia ja silkkitoppeja… 

Lisää luettavaa:

14 Comments

 1. Katri
  • ida365 ida365
 2. Essinen
  • ida365 ida365
 3. Mia
  • ida365 ida365
 4. nnn
  • ida365 ida365
 5. Ilona
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *