365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

5

helmikuu 2017

2

COMMENTS

Month of Sundays

Written by , Posted in Muoti

Pitkästä aikaa jatkoa vastuullisille kotimaisille lempparibrändeille, nyt vuorossa ihana Month of Sundays, jonka tulevan kevään mallisto on ihana.  

Month of Sundays spring 2017

Month of Sundays spring 2017

Month of Sundays kynttilät

”The label’s name Month of Sundays can be traced back to the 50’s
where the saying was used to define an unpredictable long period of time.
Month of Sundays refers to brand’s ageless and high quality design.”

Month of Sundays neulemekkoMonth of Sundays muistikirja
”It also describes the ambiance that Month of Sundays likes to reflect
with its collection and products
— casual Sunday in the company of great people.”

Month of Sundaysin filosofia on hieno ja nimi kuvastaa hyvin brändin arvoja – hidasta muotia. Brändi on suomalais-budabestiläinen, joten osa suunnittelusta ja valmistuksesta tapahtuu näissä ja muissa lähimaissa. 

Kaikki Month of Sudaysin vaatteet valmistetaan Tallinnassa. Asusteita valmistetaan käsin Suomessa ja Budapestissä sekä jonkin verran Liettuassa. Neuleet valmistetaan Budapestissä, Unkarissa. Kaikki käytettävät materiaalit tulevat EU-alueelta. Villa ja silkki tulevat Italiasta Kreikasta, pellava taasen Liettuasta ja Tallinnassa jossa sitä perinteisesti valmistetaan. Nahkatuotteet ovat kasvivärjättyjä ja tulevat Ruotsista. Lisätietoja täällä. Ihanan läpinäkyvää ja selkeää. 

Tämä kevätmallisto on mielestäni superkaunis. Olen sovittanut noita neulemekkoja sample-kokoisina päälleni ja kun ne saapuvat myyntiin, täytyy sovittaa uudelleen – materiaali on nimittäin aivan ihastuttavan tuntuista ja näköistä. Hinnat ovat ihan kohtuulliset monen  vaatteen kohdalla; muistikirja 32 €, kynttilät 8 €, neulemekot 185 € ja 165 € sekä silkkishortsit 185 €. Jos tätä mallistoa pitäisi kuvailla parilla sanalla, mulle tulee mieleen sanat dreamy ja authentic. Noita sanoja voisi käyttää myös Month of Sundaysin herkästä ja kauniista Instagram-tilistä

Lisää luettavaa:

2 Comments

  1. Venomia
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *