365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

28

maaliskuu 2017

4

COMMENTS

Kirppislöytöjä

Written by , Posted in Muoti

Todistin juuri omat luuloni vääräksi tekemällä kaksi kirppislöytöä UFF:lta viime viikonloppuna. Olin jo luopunut toivosta löytää mitään kivaa kirppareilta, sillä en ole tehnyt miltei vuoteen yhtäkään kirppislöytöä Helsingin kirppiksillä. Siksi olenkin haikaillut naapurimaidemme second hand -tarjonnan perään niin kovasti reissujen jälkeen. 

kirppislöytö silkkipaita

Toinen löydöistäni on tämä n. 12 € maksanut silkkipaita. Se on Stockmannin omaa brändiä mutta niskalapun tyylin perusteella aika vanha – ja silti aivan uutta vastaavassa kunnossa. Tällaiset kirppislöydöt on ihan parhaita ja juuri tämän takia kannattaa katsoa tarkkaan, millaisia materiaaleja vaatteissaan suosii – osti uutta tai vanhaa.

Silkkipaita on malliltaan aika klassinen ja minihameeseen yhdistettynä olo oli jokseenkin asiallinen. Ajattelin että tennarit helpottaisivat oloa, mutta nyt jälkikäteen mietittynä en kyllä ehkä pukisi samaa kokonaisuutta uudelleen. Joko sukkikset on liian tummat tai jokin muu juttu tässä häiritsee, mutta mitäpä pienistä. En varmaan koskaan oppisi mitään sellaisia juttuja, että mikä sopii mulle ja mikä ei, ellen näkisi itsestäni niin paljon asukuvia. 

nahkahame

silkkipaita – 2nd hand, nahkahame – 2nd hand, tennarit – Nike 

ida

kirppislöytöjä

kuvat: Nina / Tunnetila 

Tämän asun nahkahame on sekin kirppislöytö, yksi parhaita sellaisia ja ollut käytössä jo monta vuotta, eikä tämäkään ole mennyt miksikään vuosien saatossa. Pakko vähän leijua; hame maksoi muistaakseni 4 euroa Hervannan pikkukirppiksellä, huh huh. En ole kyllä aikoihin tehnyt vastaavia löytöjä. 

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Iina
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.