365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

5

heinäkuu 2017

4

COMMENTS

Puoliksi suunniteltu

Written by , Posted in Muoti

Tuntuupas hölmöltä julkaista jemmaan jääneitä asukuvia, joissa mulla vielä on pitkät hiukset. Vaikka näiden kuvien ottamisesta ei ole kovin kauaa, tuntuu tämä snadisti huijaukselta. Vaikka ei sillä, en ole koskaan koettanut antaa sellaista kuvaa että mun blogi päivittyisi reaaliajassa, sillä harvoin se lopulta päivittyy silloin kun sattuu ja tapahtuu. Asukuvat harvemmin on samalta päivältä, mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ne ovat kyllä aina just niitä asuja, joita mulla on arkena käytössä. En siis lavastele asuja kuvia varten tai nappaa kuviin korkoja jotka sitten vaihtaisin heti kuvien jälkeen pois tai muuta vastaavaa, mutta toki saatan kuvata illalla eri asun kuin mikä mulla on ollut samana päivänä päälläni. 

Jotta blogia ehtii ja jaksaa pitää kokopäivätyön rinnalla (ja nähdä ystäviä, käydä joogassa ja salilla, reissata, viettää hulvattomia iltoja ja öitä, lukea kirjoja ja seikkailla) niin blogiakin täytyy pikkuisen osata suunnitella etukäteen. Mun kohdalla se meinaa sitä että saatan joinain viikonloppuina kuvailla valmiiksi kaikki ne purnukat, joista haluan myöhemmin kirjoittaa ja sitten myöhemmin työstää postaukset valmiiksi. Kuvien ottaminen on asukuvia lukuunottamatta helpointa, kirjoittaminen vie aina eniten aikaa. Siksi käytänkin yleensä viikonloppuisin aikaa blogitekstien kirjoittamiseen kun työpäivien jälkeen ei millään tekisi mieli avata tietokonetta uudelleen. 

Nahkatakki – H&M, paitapusero – & Other Stories, farkut – Monki, nahkakengät – Aldo

Joten siis, tässäpä nämä, jonkin verran vanhat mutta säihin nähden täysin relevantit asukuvat. Vitsit että nuo siniset farkut mullistivatkin mun vaatekaapin! Matalaan vyötäröön on kyllä totutteleminen ja jos joskus löydän vastaavan malliset korkeammalla vyötäröllä, ostan ne heti. Mulla on aika paljon sellaisia puseroita jotka oon ostanut korkeavyötäröisten pillifarkkujen kaveriksi ja vaikka millenium oliskin very trendy very soon, en taida vielä haluta vilautella mun alavatsaa muille, heh. Mutta ainakin saa pohtia vaatekaapilla, mitä kaikkia uusia asuja keksii, kun on uudet housut. 

kuvat: Nina / Tunnetila

Suloista keskiviikkoa tyypit! x

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. pilkku
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *