365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

1

syyskuu 2017

12

COMMENTS

Life lately

Written by , Posted in Lifestyle

Nenäliinoja niin, että biojäte täyttyy ennätystahtia, kilokaupalla sitruunoita ja inkivääriä, paniikki siitä että lähiapteekin Vogelin Echinacea-kurkkusuihkevarasto on myyty loppuun ja vitamiini- ja yrttiöverit. Hiton flunssa, mä tein kaikkeni estääkseni tän, mutta tällä kertaa jäin pahasti kakkoseksi. 

Kummallinen olo, kun tauti ei oo kaatanut mua täysin vaan oon vain etäillyt kotoa käsin. Yleensä mulle nousee kuume päiväksi tai pariksi ja tauti on suurimmilta osin sillä selvä, mutta nyt oon ollut useamman päivän toipilaana – tolpillani, mutta niin kaameassa räkätaudissa, että ei auta lähteä toimistolle tartuttamaan muita pärskinnällä. Tällaista on vissiin liikkeellä, eli muistakaa nukkua riittävästi ja buustata vastustuskykyä ruualla ja vitskuilla niin vältytte tältä. 

Alexa Chung IT

Hyvin eletty -kirja vastuullisesta elämäntyylistä

Siinä missä viime päivät on menneet pyjamassa ja vähän tahmeasti, on viime viikkoihin mahtunut kaikkea kivaa ja virkistävää. Tuntuu kutkuttelevalta tämä syksy. Päivätyön puolesta luvassa on ihan hullun siistejä juttuja ja ihan pian pääsen kertomaan niistä teillekin, tiedän että innostutte, hihii. 

Tämä syksy tuntuu vähän sekopäiseltä myös; tiedättehän, nyt on se aika vuodesta kun verottajan kirje saa sydämen nousemaan kurkkuun. Onneksi tänä vuonna sain huokaista helpotuksesta, all good eikä mitään ylläreitä. Sen sijaan meinasin saada slaagin kun katsoin että mun puhelinlaskussa oli erittelyssä datansiirtomaksua 2356 €, mutta huh, se olikin 2,356 €. Hetken jo mietin, että aivan, noniin, voi sen pari tonnia siis käyttää puhelinlaskuunkin.

Tuntuu että ilmassa on muutenkin muutoksia ja sekopäisyyttä hyvässä ja huonossa, mutta siitä mä oon varma, että kaikki tulee järjestymään.

Hanaholmen allasosasto

Hanaholmen allas

Oon päässyt käymään mielettömissä paikoissa, mm. Hanaholmenissa. Aivan hullun hieno paikka kokonaisuudessaan! Siellä on ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen lisäksi myös inspiroivasti sisustettu hotelli ja viinibaari sekä kaunis sauna- ja allasosasto. 

Oon testaillut uutta puhelinta, blogin kautta testiin saatua OnePlus5:ta ja vaikka siinä on iPhoneen verrattuna ihan hullun hyvä akku ja paljon tarkempi kamera, ei musta taida silti olla vaihtamaan leiriä Androidiin, en esim. kestä Android-emojeita!!!!! Mut tohon kameraan ja muihin ominaisuuksiin palaan kyllä vielä, sillä jos ei oo vannoutunut iphone gurl/boy, niin tässä on kyllä kovasti potentiaalia. Tykkään myös tän mukana tulleista kirkkaanpunaisista kuorista, vaikka Mari pilkkaakin niiden muistuttavan kaikista dynaamisista brändeistä ja sen päässä alkaa kuulemma soida ”äs koo vee…”. Well well no niin.. 

Familon perkaalilakanat

Familon perkaalilakanat

Tilasin muuten Netflixin pitkästä aikaa kauan jatkuneen HBO-vaiheen jälkeen kun luulin haluavani katsoa Black Mirroria. Mutta hyhh, se on liian synkkä, en taida pystyä. Katoin kaks ekaa jaksoa ja oon ihan rikki. Mitäs muuta kivaa tuolla Netflixissä nyt oliskaan? Pitää hyödyntää valikoima nyt kun tilaus kerran on voimassa – ja kun kerran on pakko vieläkin vaan lepäillä, että tää tauti menisi ohi. 

Rentoa perjantaita! x 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  • ida365 ida365
 1. Kristiina
  • ida365 ida365
 2. Ritu
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *