365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

6

syyskuu 2017

6

COMMENTS

Hyvä kesä

Written by , Posted in Lifestyle

Oi ei, mä oon sortunut valittamaan, miten kesä oli niin lyhyt ja että hyvä kun sitä oikeastaan edes tuli – mutta hei, kamooon ida, kato nyt näitä kuvia: 


kuva: Sam Jamsen 

Ai että ei ollut kesää? Ai että ei ollut kivoja seikkailuita? Ai että ei ollut hyviä bileitä ja vastapainona kirjojen lukemista mökillä, kauniita auringonlaskuja ja niitä kiireettömiä hetkiä, kun olohuoneen sohvalle paistaa aamuaurinko? Ei ollut reissuja ja festareita, vai? Ei ollut pitkää lomaa ja ystäviä, kalliohengailuja ja uintireissuja? Herkullista kesäruokaa, yöpyöräilyjä ja luontoretkiä? Jalat oli mustelmilla koko kesän, mutta ehkä se vaan kertoi hyvistä seikkailuista ja unirytmi oli sama kuin lukioikäisenä. 

Oli niitäkin hetkiä, kun sydämellä oli hullun raskas taakka – ei niinkään omista jutuista, mutta niin tärkeistä, että tuntuvat vähän omilta. Ja yksi sellainen hetki, jona tuntui että murskaannun, vaikka olin etukäteen ajatellut että ei tässä mitään. Ja oli sellainenkin, kun mietin, että äh, miksi en vois vaan tykätä tuosta tyypistä, kun se olis kaikista helpointa niin – mutta ei se vaan mee silleen. 

Nyt tuntuu ihan parhaalta fiilistellä alkusyksyn hämäriä iltoja. Oon kaivanut kesän aikana piilossa olleet kynttilät esille ja tekee mieli leipoa ja kokata kotona, niin kuin aina kesän jälkeen. Tänään tein kanttarelleista kastikkeen riisin kaveriksi ja vitsit oli hyvää, kunnon lohturuokaa. Pakkasin kesävaatteet varastoon ja vaikka niitä ei ollut montaa (kesämekoille ei todella ole ollut tarvetta viime vuosina), tuntuu vaatevalikoima nyt selkeämmältä – ja harvinaisen yksiväriseltä. Onko mulla ylipäätään muun värisiä vaatteita kuin mustia? Hah.

Syksy jännittää pikkuisen, mutta ei mulla ole epäilystäkään, etteikö tästäkin selvittäisi. 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. lusene
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  2. Vanilja
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.