365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

28

lokakuu 2017

14

COMMENTS

Testissä: Avrilin BB-voide ja Hyntin peitevoide

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen käyttänyt niin monta vuotta mineraalimeikkejä, että on vaikea kuvitella etteivät ne joskus enää kuuluisi mun meikkipussiin. Olen kuitenkin utelias kokeilemaan uutta, joten on kiva kertoa teille mun uusimmasta kokeilusta. Olen testaillut kesästä asti Avrilin hehkutettua BB-voidetta ja löytänyt meikkipussin vakkariksi toimivan peitevoiteen. 

Avril BB-voide kokemuksia

Avrilin BB-voide on juuri sellainen, mitä itse BB-voiteelta odotan; ohut, kuulas, kosteuttava, kevyesti peittävä ja helposti levittyvä. Tämä ei riitä mulle meikkipohjaksi yksinään, mutta olen alkanut tehdä mun meikkipohjan niin, että levitän BB-voidetta ensin esim. poskille ja otsaan; niille alueille, jotka kaipaavat vain kevyttä peittoa. Näpyt, silmänaluset ja muut peittoa kaipaavat kohdat peitän Hyntin peitevoiteella (se on mun sekaiholleni toimivampi kuin Kjaer Weisin meikkipohja, joka oli pitkään luottotuotteeni peittämisen suhteen) ja päälle levitän Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjan. 

BB-voiteella ”pohjustettu” iho kaipaa vähemmän mineraalimeikkiä ja lopputuloksesta tulee aavistuksen hehkuvampi ja kuulaampi. Tämä on mulle varsin toimiva kombo niinä päivinä, kun ihoni on hyvässä kunnossa. Kun iho oikuttelee, saatan skipata BB:n ja siirtyä suoraan peitetuotteeseen ennen mineraalimeikkipohjan tekoa. Mulla on Avrilin BB:stä sävy Light ja se on täydellisen sävyinen mulle: vaalea, joka taittaa keltaiseen. Inhoan punaiseen taittavia meikkipohjia ja tuntuu, että useimmat vaaleat pohjat taittavat aina kylmään tai punaiseen, joten tällaiset ovat hyviä löytöjä. Lightin lisäksi BB-voidetta saa sävyssä Medium ja hintaa on 12,90 € House of Organicilla

Ajattelin vain testata tämän BB-voiteen jotta voisin vinkata siitä niille, jotka etsivät kevyttä meikkipohjaa itselleen, mutta ihan huomaamatta tuote on jäänyt mulla päivittäiseen käyttöön. Vaikka edelleen vannon mineraalimeikkipohjan nimeen, on vaihtelu virkistävää. Nyt siis teen meikkipohjani kombolla BB-voide + peitevoide + mineraalimeikkipohja. Avrilin BB toimii hyvin meikin pohjalla ja reissussa siksikin, että siinä on suojakerroin 10. 

Avril luonnonkosmetiikka BB-voide

Hyntin peitevoiteesta mulla ei ole kuvaa, sillä purkin kaunis kansi on kulunut meikkipussissa tunnistamattomaksi, hups. Tältä se näyttää ostettaessa, ihana! Hyntin taika piilee siinä, että sitä tarvitsee aivan älyttömän vähän kerralla. Se levittyy parhaiten ohuina kerroksina joten aloita ihan älyttömän pienestä määrästä – niin pienestä, että naurattaa. Huomaat, että se riittää! Jos Hyntin peitevoidetta annostelee liikaa, se alkaa helposti rullata. Ostin omani joskus viime kevättalvella ja mulla on vielä yli puolet purkista jäljellä, joten riittoisa tuote kyseessä. Eikä siihen nähden edes kallis, 29 euroa Naturellen verkkokaupassa (jossa on muuten aina ilmaiset postarit). Mulla on sävy Light, sillä se taittaa kellertävään kun vaalein Fair taittaa punertavaan.

Jos te käytätte meikkipohjassanne luonnonkosmetiikan tuotteita, niin mitä te käytätte? Olen utelias ja odotan sitä päivää, että löydän täydellisen (eli siis tarpeeksi peittävän mutta silti luonnollisen) meikkivoiteen luonnonkosmetiikan valikoimista, sillä sellaiseen en ole vielä törmännyt. 

* linkit affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa:

14 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. jenni
  • ida365 ida365
 2. Sini
  • ida365 ida365
   • ida365 ida365
 3. Mona
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *