Konfettikynnet

kauneus
3 kommenttia

Höh, mulle ei oo ikinä ennen käynyt näin – kirjoittelin teille eilen postauksen valmiiksi ja KAS, tänä aamuna sitä ei enää vain ole?! >:–( Raivostuttavaa. Jos on painanut Tallenna luonnos -nappia, ei tule mieleenkään että postaus voisi vain kadota. ÄRR.

TOP COAT kynsilakat loreal paris

Mutta itse asiaan. Sain eilen (juuri sopiva päivä, kaipasin niin paljon piristystä!) Lorealilta ihanan kynsilakka-yllärin! Paketti oli täynnä uuden Top Coat -sarjan päällyslakkoja. Lienee turhaa sanoa miten kovasti tykkäsin tästä lähetyksestä; kimallusta ja konfetteja! Tämä uusi kynsilakkamallisto on inspiroitunut näytöstrendeistä ja pariisilaisuudesta. Lakat ovat siis päällyslakkoja, joten näillä voi taikoa aika monta erilaista lookia aluslakan väriä vaihtamalla.

top coat confetti loreal kynsilakka

confetti kynnet

Hih miten söpöt. Tästä konfettilakasta tuli kerta heitolla suosikkini! Olen kyllä kuolaillut tämän perään jo siitä asti, kun keväällä näin jollain Instagrammissa tällä lakatut kynnet. Laitoin alle haalean roosaa kynsilakkaa jotta nuo pilkut pääsisivät kunnolla esille, eivätkä hukkuisi pohjalakkaan. En tietenkään lukenut ohjeita etukäteen, joten joihinkin kohtiin tuli aika paljon konfetteja. Ohjeessa neuvotaan levittämään konfettia kynnelle palaamatta enää samaan kohtaan uudelleen ja se kyllä toimis ihan hyvin, sillä konfetteja tarttuu sutiin reilusti. :-)

Saas nähdä koska maltan testata noita ihania Lurex-kimallelakkoja, tää pilkkulakka on niin kiva! Ens kerralla aion kokeilla tonne alle haaleaa vaaleansinistä, sellaista pikkuisen minttuun taittuvaa…. Mitäs te sanotte konfettikynsistä?

Ps. Bongasiko joku teistä tutun nassun tän päivän Valosta? Musta tehtiin juttua sinne! Näytän ihan aasialaiselta siinä kuvassa XD ei mikään ylläri tosin….

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Uu miten ihania! Muistukin tästä mieleen, että mulla on sellaista mavalan hopeista hile lakkaa, jolla pitää kyllä lakata kynnet nyt! :D

  2. Mua harmittaa vieläki etten ostanu tota pilkkulakkaa, kun niitä vielä oli kaupoissa. Ne loppu niin nopeesti ääää.. Toivottavasti niitä tulee vielä lisää kauppoihin!:)

  3. tykkään!!! rakastan laittaa omat kyntenikin täyteen kimallusta, ainoa et niitä on veemäidtä ottaa pois……….