Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

* Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Luonnonkosmetiikkaa tarjouksessa:
House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ke-su 3.-7.5. 
Selaa tarjouksia kuvastosta.

House of Organic luonnonkosmetiikkaa alennuksessa

House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2023

Kotimaisen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointituotteisiin erikoistuneen verkkokauppa House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä taas. Ne kestävät taas tuttuun tapaan keskiviikosta sunnuntaihin ja tarjoukset vaihtelevat päiväkohtaisesti. Olen saanut olla mukana valkkaamassa mun suosikkituotteita mukaan ja loogisesti fokus on nyt kevääseen ja kesään sopivissa tuotteissa.

Valitsin mukaan parhaat fysikaaliset aurinkosuojat Laboratoires de Biarritzilta (8 vuoden käyttökokemuksella – olen testannut monia, mutta nämä ovat edelleen mielestäni ne kaikkein parhaimmat) ja kaksi loistavaa putsaria Djusielta ja Yin Your Skiniltä, niillä myös ne fysikaaliset aurinkosuojat saa putsattua huolella iholta. Uutuuslöytönä valitsin mukaan edulliset ja hyvät suihkugeelit Born to Biolta, sekä ihanat Lip & Cheek -monikäyttötuotteet kesämeikkiin Lily Lololta. Vinkkaan myös suosikkini itseruskettavista kasvotipoista Joik Organicilta ja kaksi herkän ihon uutuustuotetta Evolvelta. Aloitetaan Evolven ihanista uutuuksista!

Herkän ihon luonnonkosmetiikkaa Evolve blue velvet ceramide

HERKÄN JA ÄRTYNEEN IHON RAUHOITTAJA: EVOLVE ORGANIC BEAUTY – BLUE VELVET CERAMIDE KASVOSEERUMI

Herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle suunniteltu seerumi lupaa rauhoittaa ja suojata ihoa, sekä parantaa ihon omaa suojabarriääriä. Tämä on siis kuin tehty mun helposti oikuttelevalle iholleni ja uskon, että vuodenaikojen vaihtuessa monen muunkin iho hyötyy tällaisesta ihon rauhoittajasta ja suojabarriäärin korjaajasta.

Muutamia vuosia sitten käytin vielä ihan liian voimakkaita ja aktivoivia ihonhoitotuotteita, joilla luultavasti vahingoitin ihoni suojabarriääriä. Siksi keskityn nykyisin pysymään hyväksi havaituissa lemppareissa ja otan kokeiluun uutuustuotteita hyvin valikoiden. Laponien Calming Treatment oli juuri sopivasti päässyt loppumaan, joten Evolven Blue Velvet Ceramide -seerumille oli ihonhoitorutiinissani sopiva aukko.

Kun aloitin tuotteen testailun, mun otsassani oli ärsyttäviä punaisia näppyjä ja lisäksi leukaperissä ja poskissa hormonaalisia näppyjä. Ihoni rauhottui Blue Velvet Ceramide -seerumia käyttäessäni nopeammin, kuin montaa muuta vastaavaa tuotetta käyttäessä. Tietenkin ihoni kuntoon vaikuttaa myös moni muu asia, mutta alku oli lupaava. Nyt kuukauden käytön jälkeen uskon, että tämä uutuus jää pysyväksi osaksi ihonhoitorutiiniani. Todella rauhoittava ja tasapainottava tuote jossa hinta-laatu-suhde on kohdillaan myös silloin, kun tuote ei ole tarjouksessa.

Käytän tätä iholleni aamuin illoin, kun iho on vielä kosteusvedestä kostea. Tämä on koostumukseltaan ohut ja nopeasti imeytyvä öljyseerumi, joka ei jätä ihoa tahmeaksi tai öljyiseksi. Päälle levitän Evolven uuden Pro+ Ectoin Soothing Cream -kosteusvoiteen – siitä lisää seuraavaksi.

Pst. Tuotteesta on saatavilla myös matkakoko! Ja kyllä, seerumin upea väri on täysin luonnollinen. Tuoksu on miellyttävän kukkainen, mulle siinä nousee esiin sekä laventeli että blue tansy.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 32 €, normaali hinta 43 €.

Herkän ihon luonnonkosmetiikkaa Evolve pro+ ectoin soothing cream kokoemuksia
Rauhoittava hajusteeton kasvovoide herkälle ja kuivalle iholle

HAJUSTEETON KOSTEUSVOIDE HERKÄLLE IHOLLE: EVOLVE ORGANIC BEAUTY – PRO+ ECTOIN SOOTHING CREAM RAUHOITTAVA KASVOVOIDE

Tämän kevään toinen Evolve-uutuus on herkälle ja kuivalle iholle suunnattu Pro+ Ectoin Soothing Cream rauhoittava kasvovoide. Tuote on hajusteeton, minkä arvelen olevan iloinen uutinen niille, jotka haluavat käyttää luonnonkosmetiikkaa ja minimoida käytössä olevat tuoksut, vaikka ne olisivat luonnollisia.

Kosteusvoiteessa on ihana koostumus: se on Evolven Daily Renew -kasvovoiteeseen, Nightly Renew -yövoiteeseen ja 360 Multi Peptide antiaging -kasvovoiteeseen nähden kevyempi koostumukseltaan ja aavistuksen täyteläisempi verrattuna Hydrate & Protect -kosteusvoiteeseen. Tämä imeytyy nopeasti, tuntuu kevyeltä, rauhoittavalta ja kosteuttavalta iholla. Käytän tätä iltaisin, mutta reissussa tämä on ollut mukana ainoana voiteena ja sopinut hyvin myös meikin alle.

Rauhoittavan kasvovoiteen sisältämät ektoiini ja pakurikääpä rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihoon ja luomu kameliaöljy tuo helpotusta kuivalle, hilseilevälle ja herkälle iholle. Kameliaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja e-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon lipidikerrosta.

Mun ihoni rakastaa tätä ja Evolven Blue Velvet Ceramide -öljyseerumia! Olen niin innoissani, että pitkästä aikaa markkinoille on tullut uusia herkälle iholle suunniteltuja tuotteita, jotka ovat rauhoittavien ominaisuuksiensa lisäksi myös kosteuttavia ja ravitsevia. Voin suositella tätä voidetta todella lämpöisesti muillekin herkkäihoisille. Sopii myös kuivalle ja ärtyneelle iholle.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 27 €, normaali hinta 37,00 €.

Paras luonnollinen aurinkovoide: Laboratoires de Biarritz Alga Maris

PARAS FYSIKAALINEN SÄVYTTÄVÄ AURINKOVOIDE KASVOILLE: LABORATOIRES DE BIARRITZ – ALGA MARIS SÄVYTTÄVÄ AURINKOVOIDE KASVOILLE SPF 50, Sävy Ivory

LDB ALGA MARIS Sävyttävä aurinkovoide SPF 50 on ollut päivittäisessä käytössäni huhtikuun alusta asti, eli heti kun kelit muuttuivat aurinkoisemmiksi. Koska aurinkovoiteessa on kevyt sävy, se ei jätä lainkaan valkoista pintaa iholle ja väripigmentit tasoittavat ihon sävyä kauniisti. En koe tarvitsevani erillistä meikkivoidetta tätä käyttäessäni, peitevoide sävytetyn aurinkovoiteen kaverina riittää. Lisäksi saatan levittää ohuen kerroksen mineraalimeikkipohjaa aurinkovoiteen päälle jos kaipaan enemmän peittoa.

Tätä voi siis ajatella 2-in-1-tuotteena, sillä aurinkosuojan lisäksi tuote tasoitta ihoa ja antaa kauniin sävyn. Mulla on nyt käytössäni sävy Ivory, joka on SPF50:stä vaalein kolmesta. Viime kesänä käytin sävyä Beige, sillä käytin tuolloin itseruskettavaa ja ihoni oli päivettyneempi. Tummin sävy SPF50:ssä on Golden, joka sopii helposti päivettyvälle iholle.

LDB ALGA MARIS Sävyttävää aurinkovoidetta kasvoille on saatavilla myös SPF30-suojakertoimella neljässä eri sävyssä: Ivory, Beige, Golden ja Amber, joista viimeisin sopii tummalle hipiälle – kurkkaa kuvat sävyistä House of Organicin sivuilta.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 21 €, normaali hinta 28,90 €.


PARAS FYSIKAALINEN AURINKOVOIDE VARTALOLLE: LABORATOIRES DE BIARRITZ ALGA MARIS – AURINKOVOIDESPRAY SPF 30

LDB ALGA MARIS Aurinkovoidespray SPF30:n voittanutta ei mielestäni ole. Tämä unelmankevyt aurinkovoidespray levittyy iholle kauniisti jättämättä iholle vaaleaa pintaa. Tässä on huumaava kookoksen tuoksu, josta herää aina kesämuistot, sillä olen käyttänyt tätä aurinkovoidetta vuodesta 2015 asti. Olen testannut sen jälkeen useita markkinoille tulleita fysikaalisia aurinkosuojia, mutta tämä on ja pysyy suosikkinani.

Miksi fysikaalinen aurinkosuoja? Fysikaalinen aurinkosuoja toimii heti, kun se on levitetty iholle (kun taas kemiallinen suoja antaa tehoa vasta 20-30min levityksen jälkeen). Lisäksi fysikaaliset aurinkosuojat ovat sallittuja kaikilla merillä ja LDB:n ALGA MARIS -aurinkovoiteet ovat tutkitusti Coral Safe -vaihtoehto.

Tiesittekö, että HUS suosittelee raskaana olevia välttämään kemiallista aurinkosuojaa ja suosimaan fysikaalista aurinkosuojaa sen sijaan? Vaikka en olekaan raskaana, haluan valita käyttööni tuotteita jotka ovat kenties parempi valinta ympäristön lisäksi myös itselleni, joten siksikin valitsen fysikaalisen aurinkosuojan.

Käytän tätä koko kesän vartalolle, spray on helppo levittää iholle. Ei tahmaa eikä jätä ihoa valkoiseksi.

Saatavilla on myös SPF 50 spray, joka on hajusteeton.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 21 €, normaali hinta 28,00 €.

Paras fysikaalinen aurinkovoide helposti tukkeutuvalle iholle Alga Maris
Tämä kaksikko on mun kesän vakkarikombo: Laboratoires de Biarritzin ALGA MARIS sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF 50 -suojakertoimella sekä Djusien Liquid Silk -puhdistusöljy, joka pesee kasvot puhtaiksi aurinkovoiteesta, meikistä ja päivän aikana kertyneestä liasta

TÄYDELLINEN PUTSARI FYSIKAALISELLE AURINKOVOITEELLE: DJUSIE – LIQUID SILK PERFECT CLEANSING OIL

Mietin, että voinko taas valita tämän tuotteen lemppareihini, mutta pakkohan mun on, koska tälle ei ole kilpailijaa! Djusien Liquid Silk -puhdistusöljy on täydellinen. Se poistaa meikin, fysikaalisen aurinkovoiteen ja iholle päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Iho ei jää lähmäiseksi eikä kiristelevän kuivaksi, vaan pehmeäksi ja tasapainoisen tuntuiseksi.

Ja lisäksi tämä on täydellinen pari fysikaalisille aurinkosuojille, etenkin jos iho on helposti tukkeutuva.

Luulin joskus, että fysikaaliset aurinkosuojat eivät yksinkertaisesti sovi mun herkästi tukkeutuvalle iholle. Koin, että niitä käyttäessä iho meni tukkoon ja sen seurauksena iho puski näppyä enemmän kuin normaalisti, mutta käytin silti aurinkosuojaa säännöllisesti, sillä palan helposti.

Viime kesänä sain oivalluksen: hetkinen, eihän mun iho menekään tukkoon fysikaalisista aurinkosuojista, mikä on muuttunut? No, käyttämäni putsari! Olin siirtynyt käyttämään Djusien puhdistusöljyä ja oivalsin, että öljymäinen putsari puhdisti aurinkovoiteen kasvoilta aiemmin käyttämiäni puhdistusmaitoja tehokkaammin, eikä iho enää tukkeutunut fysikaalisista suojista!

Siksipä suosittelenkin jälleen kerran Djusien Liquid Silkiä. Se tuntuu sopivan kaikille ihotyypeille ja myös öljyputsareihin epäillen suhtautuneet tyypit lähipiiristäni ovat innostuneet tästä, sillä tämä huuhtoutuu vedellä, ei tarvitse toista putsaria kaverikseen, kuten jotkut muut puhdistusöljyt kaipaavat.

Jos kotimainen Djusie ei ole vielä tuttu brändi, lue täältä tarkemmin!

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 33 €, normaali hinta 39 €.

PUTSARI, JOKA ON KUIN SPA-HOITO KOTONA: YIN YOUR SKIN – SALVA

Yin Your Skinin Salva-puhdistusbalmi on aivan omaa luokkaansa, ihmeellisen ihana hemmottelutuote! Tämä on sellainen tuote, jota tekee mieli käyttää ajatuksella ja nauttien, ei tuhlaillen tai pikaisesti. Tämän huumaavan kardemummainen ja yrttinen tuoksu on niin ihana, että tuotetta todella tekee mieli hieroa kasvoille keskittyneesti.

En yleisesti ottaen ole puhdistusbalmien ylin ystävä, mutta tämä on ihan erilainen kuin muut testaamani balmit – emulgoituu vedellä (kunhan malttaa pyöritellä tuotetta kasvoilla kostein sormin) ja tuntuu, että tämä on enemmän kuin pelkkä puhdistustuote. Mielestäni Yin Your Skinin Salva on kasvonaamio ja putsari samassa, niin heleä ja kuulas iho on pienen puhdistushetken jälkeen.

Suosittelen tätä hemmottelutuotteeksi ja tämä on myös loistava kesäreissuihin, sillä kiinteän koostumuksen tuote ei vuoda meikkipussiin tai matkalaukkuun kovin herkästi. Minusta tämä on myös ihana lahjaidea ja uskon, että tämä sopii useimmille ihotyypeille. Mun herkkä ihoni on ollut riemuissaan tästä, eikä ihme: Salva rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa kurkunsiemen- ja tamanöljyjen avulla, jotka ovat omiaan tasapainottamaan stressaantunutta ihoa.

Olen testannut työni puolesta lukuisia ihonhoitotuotteita enkä liioittele, kun sanon, että this is something else. Hyvin spesiaali ja ihanan hemmotteleva puhdistustuote.

Tarjouksessa SUNNUNTAINA hintaan 59 €, normaali hinta 78 €.

JOIK ORGANIC itseruskettavat tipat kokemuksia

SÄÄDELTÄVÄ LUONNOLLINEN PÄIVETYS KASVOILLE: JOIK ORGANIC – SUNLESS TAN FACIAL DROPS ITSERUSKETTAVAT TIPAT

Joikin itseruskettaviin tippoihin oon luottanut jo pari vuotta. Näillä ei mun kokemuksen mukaan voi mokata, sillä päivetys on luonnollinen ja kerrostettavissa.

Ei jää yhteen tai kahteen kertaan sellaiset itseruskettavakokeilut, jotka ovat menneet pieleen itseruskettavan osoittauduttua ihan liian voimakkaaksi tai epätasaisesti levittyväksi. On kivaa, kun näistä voi todeta, ettei moista ole tarvinnut kertaakaan miettiä.

Joikin tipat sekoitetaan kosteusvoiteen joukkoon kämmenellä ja levitetään sitten kasvoille. Levitän 3-4 tippaa ja annan vaikuttaa yön yli. Jos haluan syventää päivetystä, käytän tippoja peräkkäisinä iltoina.

Tässä on mieto itseruskettavalle ominainen tuoksu, mutta ei voimakas tai häiritsevä, mielestäni miedoimmasta päästä. Vaikka tuote on kertaostoksena hivenen arvokkaammasta päästä ilman alennuksia, niin panostan tähän mieluusti, sillä tiedän että tuote toimii. Jos etsit luonnollista päivetystä tarjoavaa tuotetta kasvoillesi, testaa nämä tipat!

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 28 €, normaali hinta 40,00 €.

Lily Lolo Lip & Cheek Creme kokemuksia

IHANA VOIDEMAINEN POSKIPUNA: LILY LOLO – LIP & CHEEK CREAM, sävyt Peony ja Poppy

Lily Lolon voidemainen poski- ja huulipuna on yllättänyt mut todella iloisesti! Oon usein kokenut, ettei voidemaiset tuotteet pysy mulla yhtä hyvin kuin jauhemaiset, mutta tämän kanssa sitä ei ole tarvinnut miettiä. Voidemaista tuotetta on helppo taputella poskille, oli alla voidemainen sävyttävä aurinkovoide, meikkivoide tai mineraalimeikkipohja. Mulla on sävyt Peony ja Poppy, joista vaaleampaa ja pinkimpään taittavaa Peonya olen käyttänyt nyt enemmän. Se tuo poskille kauniin punan ja näyttää luonnolliselta, vaikka sitä laittaisi reilustikin. Tykkään tästä tosi paljon!

Aavistuksen tummempi Poppy ei ole missään nimessä liian tumma sekään, mutta arvelen että otan tämän käyttöön syksymmällä uudelleen. Sävy on kaunis unikon punainen taittaen aavistuksen persikkaan. Sävyjä on yhteensä neljä.

Tämä on näppärä käsilaukussa, sillä paketissa on pieni peili. Pikkuiseen laukkuun ei tarvitse ottaa montaa tuotetta mukaan rientoihin, kun tällä pärjää poskipunan, huulipunan ja miksei luomivärinkin suhteen – testasin vappuna myös luomilla, toimii.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 14 €, normaali hinta 18,90 €.

Born to Bio suihkugeelit Monoi Tiare ja Sitrus

BUDJETTIYSTÄVÄLLISET TROOPPISEN TUOKSUISET SUIHKUGEELIT: BORN TO BIO SHOWER GEL SUIHKUGEELI, Monoi Tiare & Sitrus

Suihkugeelit ja käsisaippuat ovat tuotteita, joiden kohdalla tekee mieli pihistää, mutta silti niiden on oltava herkullisen tuoksuisia ja toimivia, sillä ne ovat päivittäisessä käytössä.

Ranskalainen Born to Bio on rantautunut House of Organicin valikoimiin vastikään ja ilahduin, kun sarjan valikoimista löytyy niin monia budjettiystävällisiä tuotteita. Tuotteet ovat Ecocert Cosmebio -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Otin brändiltä ekana testiin suihkugeelit, jotka ovat hinta-laatu-suhteeltaan todella mainiot, myös normaalihintaisena. Persikkaisen värinen Sitrus tuoksuu sitruksilta ja muilta hedelmiltä, keltainen Monoi Tiare trooppiselta kesälomalta.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 4 €, normaali hinta 5,50 €.

BEN & ANNA ZERO WASTE SUIHKUGEELIHIUTALEET

ZERO WASTE SUIHKUGEELIT: BEN & ANNA SHOWER GEL FLAKES SUIHKUGEELIHIUTALEET, Fruit fusion ja Mint & Lemon

Tiedättekö ne puhdistusainetabletit, joihin tarvitsee lisätä vain vesi, ja puhdistusaine on valmis? No, nämä Ben & Annan suihkugeelihiutaleet toimivat tismalleen samalla tavalla!

Tarvitset tyhjän pesuainepullon, jonka pohjalle tyhjennetään suihkugeelihiutalepussin sisältö ja päälle lisätään 200ml lämmintä vettä. Ravistetaan pulloa, annetaan tekeytyä 20min ja ravistetaan uudelleen ja voila, pullollinen suihkugeeliä on valmiina! Miten nerokasta!! Ihanaa, että tällaisia vihdoin alkaa tulla markkinoille.

Koska mulla on just nyt käytössäni Born to Bion suihkugeelit, olen tehnyt näistä hiutaleista käsisaippuaa, toimii sellaisenakin. Koostumus on valmiina geelimäinen. Tein suihkugeelin ihan tavalliseen käsisaippuapulloon, jossa on pumppu. Pullo on iso, eli oisin voinut käyttää molemmat suihkugeelihiutalepussit samalla kertaa.

Yhdessä paketissa on kaksi 20g pussia, joista tulee yhdesä 200ml valmista suihkugeeliä, eli yhteensä 400ml suihkugeeliä.

Tarjouksessa LAUANTAINA hintaan 5 €, normaali hinta 6,90 €.

Ida365 luonnonkosmetiikkapäivät

POSTIKULUT & TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, käytä tilausten yhteydessä koodia ”YHDISTÄ”, jolloin tilauksesi yhdistyvät ja maksat vain yhdet postikulut. YHDISTÄ-koodi alkaa toimia 3.5. alkaen. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 9.5. tiistaina.

〰️

PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET
HOUSE OF ORGANICIN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVILLÄ

KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

Selaa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa & inspiroidu!

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos hyvistä luonnonkosmetiikan vinkeistä! Alga Mariksen aurinkosuojat ovat jo käytössä, mutta tuo Joik -itseruskettava lähtee seuraavaksi kokeiluun.