Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

* KAUPALLINEN YHTEISTYÖ HOUSE OF ORGANIC

House of Organicin vuoden viimeiset Luonnonkosmetiikkapäivät alkavat tänään keskiviikkona 9.11. ja jatkuvat sunnuntaille 13.11. asti. Kuten ennenkin, Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset ovat päiväkohtaisia.

Sain valita suosikkituotteeni alennukseen tälle pimeälle ajanjaksolle. Tuotteita valitessani mielessäni oli talvi-ihon hoito ja tehokosteutus (kasvoille ja vartalolle), kotispa-hemmottelutuotteet, lahjaideoinakin toimivat tuotteet sekä pipokauden hiustenhoitotuotteet. Joukossa on tosi kiinnostavia uutuuksia ja vanhoja lemppareitani, jotka sopivat hyvin tälle sesongille. Osa tarjoustuotteista on nostettu Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoon, sitä voit selata täältä!

Talvi-iho hoito luonnonkosmetiikka

House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ke-su 11.-13.11. 
Selaa tarjouksia kuvastosta.

Djusie kasvoharja lymfa ja Djusie Fruit Glaze

Lymfakierron aktivointiin & ihon heleytykseen: Djusie kasvoharja

Djusien kasvoharja on unelmaisen pehmeä. Se on tarkoitettu kasvoille lymfakierron aktivointiin, eli sillä harjataan kasvoja hyvin kevyellä otteella alaspäin suuntautuvin liikkein. Djusie-brändin visionääri ja perustaja Katja Kokko on opiskellut lymfaterapiaa ja opastaa videomuodossa (löydät videon tuotteen kuvauksesta), miten lymfaa kannattaa ennen harjausta aktivoida sormin ja sitten tehdä kasvoharjaus.

Olen saanut töideni puolesta tämän kasvoharjan kokeiluun jo kesällä ja olen googlaillut silloin youtubesta erilaisia ohjeita ja nyt Katja ohjeet nähtyäni tajuan, kuivaharjaa (sekä kasvoille että vartalolle) voi käyttää joko lymfan aktivointiin tai sitten vain harjaukseen, jolla pyritään vilkastamaan verenkiertoa ja kuolleiden ihosolujen poistamista. Kasvojen herkälle iholle haluan tehdä nimenomaan hellävaraista, mutta tehokasta lymfaa siinä missä vartalonihoa harjaan joskus ihan vain kuorimismielessä. Suosittelen siis kurkkaamaan tuotteen kuvauksesta löytyvän kuivaharjaus-rituaalivideon kasvoille, jos sinäkään et ole aiemmin tajunnut, että kuivaharjausta voi tehdä ainakin parilla eri tavalla.

Harja on valmistettu Saksassa perinteisellä, yli 150 vuotta toimineella tehtaalla. Harjan puuosa on eurooppalaista oliivipuuta, joka kaadetaan vasta kun puu ei enää tuota oliiveja. Vuohenkarva saadaan keritsemällä.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 33 €, normaali hinta 39 €.

Heleyttä, suojaa ja tasapainoa talvi-iholle: Djusie Fruit Glaze

Djusien Fruit Glaze on yksi parhaista koskaan testaamistani kasvoöljyistä. Se on täydellinen herkälle sekaiholleni, sillä öljy ei tuki ihoa ja imeytyy nopeasti ja suojaa ihoa. Pehmentää ja tasapainottaa. Tämä on nyt toka Fruit Glaze pullo käytössäni ja välissä, kun käytin toisen brändin kasvoöljyä saadakseni aiemmin avatun pullon käytettyä loppuun, ehti tulla ikävä tätä.

Tämä ei jää pyörimään iholle ja veikkaan, että tästä voisi tykätä moni sellainenkin, joka on aiemmin vierastanut öljyjä ihonhoidossa – esimerkiksi mun äitini ihastui tähän ihan täysin, vaikkei ole koskaan aiemmin innostunut kasvoöljyistä, koska on kokenut ne ihoa rasvoittaviksi tai huonosti imeytyviksi.

Sekoitan tätä kosteusvoiteeseen tai käytän sellaisenaan kasvoveden jälkeen. Muutama tippa riittää.

Djusien Fruit Glaze -kasvoöljy + kasvoharja ovat muuten loistava lahjaidea!

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 41 €, normaali hinta 49 €.

Evolve Daily Defence Moisture Mist kokemuksia ja Nightly Renew Facial Cream

Luottokasvovesi talveen: Evolve Daily Defence Moisture Mist -kasvovesi

Evolven Daily Defence Moisture Mist -kasvovesi on mielestäni yksi parhaista alle 30€ kasvovesistä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tämä on mun vakkarikasvovesi ja oon niin onnellinen että muistin tämän jossain vaiheessa uudelleen (olen käyttänyt tätä aiemminkin useampi vuosi sitten monta putelia, mutta sitten unohdin tämän hetkeksi) kun etsin itselleni budjettiystävällistä kosteuttavaa ja tasapainottavaa kasvovettä. Olen testannut ihan tosi monet kasvovedet ja minusta tämä on yksi hinta-laatu-suhteeltaan parhaista tässä hintaluokassa.

Daily Defence Moisture Mist sisältää mm. prebiootteja, kaktusviikunauutetta ja hyaluronihappoa. Neutraali tuoksu. Suihkin tätä kasvoille aamuin illoin ennen boosteria / kasvovoidetta / kasvoöljyä.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 20 €, normaali hinta 27 €.

Silottava ja kosteuttava yövoide: Evolve Nightly Renew Facial Cream -yövoide

Evolven yövoide on tämän syksyn uutuus ja olen ehtinyt testailla tätä vasta pari viikkoa, mutta uskallan tämän perusteella sanoa, että uusi Nightly Renew Facial Cream -yövoide on kosteuttava, silottava ja ihoa hellivä. Ja tuoksuu ihanalta!

Tässä voiteessa on erityinen, nukahtamista helpottamaan suunniteltu eteeristen öljyjen tuoksuyhdistelmä. Tuoksu on ihastuttava, muttei iholle levitettynä voimakas tai dominoiva. Voide on kermaisen täyteläistä, mutta imeytyy hyvin iholle. Yövoiteessa on mm. bio-retinoliksi kutsuttua ainesosaa, jolla on a-vitamiinin kaltaiset ominaisuudet, mutta kyse ei kuitenkaan ole a-vitamiinista. A-vitamiinista poiketen Bidens Pilosa -kasvista saatava bio-retinol tarjoaa iholle retinolin kaltaiset tehokkaat (uudistavat) vaikutukset ihoa ärsyttämättä.

Ihanaa, että Evolven valikoimasta löytyy vihdoin yövoide! Tätä olinkin kaivannut luottobrändin valikoimiin. Kesän ja syksyn käytin öisin pelkkää öljyä tai kasvonaamiota, mutta nyt ihoni kaipaa lisäksi yövoidetta.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 28 €, normaali hinta 38 €.

Laponie puhdistusöljy kokemuksia

Hajusteeton ja toimiva öljyputsari: Laponie Oil Cleanser -puhdistusöljy

Tänä vuonna luonnonkosmetiikan valikoimiin on lanseerattu kolme timanttista öljyputsaria: kotimaisen Djusien puhdistusöljy (luonnollinen limen ja jasmiinin tuoksu), Evolven puhdistusöljy (makea karkkituoksu) ja uusimpana kotimaisen Laponien puhdistusöljy. Laponie eroaa kahdesta edellisestä siinä, ettei siinä ole lisättyjä hajusteita. Jos siis olet etsinyt öljyputsaria, muttet halua puhdistustuotteeseesi tuoksua, voisi tämä olla sinua varten!

Laponien öljyputsari levittyy iholle hyvin, poistaa meikin ja lian ja huuhtoutuu pelkällä vedellä. Siksi se on mielestäni yhtä loistava kuin Djusien ja Evolven puhdistusöljytkin ja erityisesti tuoksuherkille mainio valinta. Jos susta tuntuu, että nykyinen putsari kuivattaa tai jättää ihon kireäksi, rohkaisen kokeilemaan puhdistusöljyä ihon puhdistukseen – hyvä valinta talvi-ihon hoitoon.

Moni ajattelee, että öljyputsari jättää ihon öljyiseksi, mutta näin ei ole, jos öljyputsari on laadukas ja emulgoituu hyvin vedellä. Nämä kolme vinkkaaamaani öljyputsaria ovat kaikki sellaisia. Mun kohdallani ei taida enää olla paluuta mihinkään muuhun putsariin. Maidot eivät tunnu tarpeeksi puhdistavilta ja geelit ja vaahdot tuntuvat kuivattavilta. Öljyputsari on täydellinen!

Tarjouksessa TORSTAINA hintaan 33 €, normaali hinta 44 €.

Moi Forest laventeli käsivoide

Mukana käsilaukussa: Moi Forest Lavender Forest Dust After Care -käsivoide

Moi Forestin käsivoide sai kaverin, sillä valikoima laajeni juuri laventelin tuoksuisella käsivoiteella. Laventelin tuoksu rauhoittaa ja vaikka tuoksun yhdistääkin ensisijaisesti iltoihin ja nukkumaan menoon, kulkee Moi Forestin laventeli-käsivoide mulla mukana käsilaukussa. Moi Forestin käsivoide ei ole tuhdeimmasta päästä ja imeytyy nopeasti hoitaen ja suojaten käsien ihoa, joten tämä on loistava käytettäväksi kesken päivän käsienpesun yhteydessä.

Tämä on myös loistava lahjaidea! Käsivoiteelle on aina käyttöä ja veikkaan että käsivoide on erittäin matalan kynnyksen tuote tutustua kotimaiseen Reconnecting Nature™ -mikrobiuuteinnovaatioon kosmetiikassa.

Tarjouksessa KESKIVIIKKONA hintaan 11 €, normaali hinta 14,90 €.

Bioearth Illuminating Tehohoito

Paras edullinen luonnonkosmetiikan hoitoaine: Bioearth Illuminating-tehohoito käsitellyille hiuksille

En varmaan ole ainoa, joka on etsinyt arkeen budjettiystävällistä hiusnaamiota sen jälkeen, kun Organic Shopin tuotteiden maahantuonti (syystä) lopetettiin? No, ihan yhtä edullista tuotetta tuskin tullaan löytämään noiden superhalpojen hiusnaamioiden tilalle, mutta nämä Bioearthin tehohoidot ovat parhaita, jotka olen löytänyt!

Olen testannut Illuminating-tehohoidon lisäksi myös Nourishing-tehohoidon kuiville hiuksille (tarjouksessa keskiviikkona!). Tässä Illuminating-tehohoidossa on ihana appelsiinin tuoksu, täyteläinen ja paksu koostumus. Tässä on mm. kookosta, malvauutetta ja appelsiinin eteeristä öljyä. Pieni määrä riittää hiustenlatvoille, käytän tätä ihan tavallisen hoitoaineen tavoin.

Normaali hinta on 14,90 € joka on hyvin edullinen verrattuna ykkössuosikkiini, eli Brunsin hiusnaamioon. Jatkossa ostan siis tätä silloin kun tekee mieli pihistää ja Brunsia, kun hiukset kaipaavat erityistä hemmottelua.

Tarjouksessa LAUANTAINA hintaan 11 €, normaali hinta 14,90 €.

Joik magneisum spray jaloille ja Dr. Hauschka MED jääruohovoide

Väsyneiden jalkojen hemmotteluun: JOIK Organic Refreshing & Deodorising Magnesium Foot Spray Jalkasuihke

Joikin magnesium-jalkasuihke on väsyneiden jalkojen pelastus. Tämä pelasti väsyneet jalat viime kevään työreissulla, jolloin kävelimme pitkät pätkät kaupungilla ja pari viikonloppua sitten I love me -messujen jälkeen iltaisin, kun jalat oli koko päivän seisomisesta väsyneet. Eron todellakin huomaa, kun tätä suihkii väsyneille jaloille! Kaikkien seisomatyötä tekevien pelastus.

Magnesium rentouttaa lihaksia ja levottomia jalkoja. Luomu piparminttuöljy yhdessä aloemehun kanssa rauhoittaa, viilentää ja kosteuttaa väsyneitä jalkoja. Salvia auttaa pitämään jalat raikkaina pitkään.

Tarjouksessa LAUANTAINA hintaan 12 €, normaali hinta 18 €.

Todella kuivan ihon hoitoon: Dr. Hauschka MED jääruoho -vartalovoide 

Dr. Hauschkan MED-linjan jääruoho-vartalovoide on todettu lähipiirissäni toimivaksi, kun iho on todella kuiva tai atooppinen. Tämä voide imeytyy nopeasti, kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa. Olen suositellut tätä onnistuneesti jo ainakin kolmelle kuivaihoiselle lähipiirissäni. Kuivat läiskät ja hilseilevä iho saa tästä nopeasti helpotusta.

Halusin valkata tämän mukaan suosikkeihini, sillä välillä tiettyihin tarpeisiin toimivien tuotteiden löytäminen on tosi kinkkistä. Oma ihoni pärjää usein kevyemmilläkin vartalovoiteilla, mutta talvella minäkin luotan tähän voiteeseen. On ollut niin ihanaa, kun tämä on pelastanut lähipiirissä mm. kuivat, hilseilevät ja kutiavat sääret – ja tiedän, että osa läheisistäni käyttää tätä kropan lisäksi myös kasvoille, vaikka voide onkin suunniteltu vartalolle.

Tarjouksessa PERJANTAINA hintaan 29 €, normaali hinta 37,90 €.

House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät ida365 ida h

POSTIKULUT & TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, käytä tilausten yhteydessä koodia ”YHDISTÄ”, jolloin tilauksesi yhdistyvät ja maksat vain yhdet postikulut. YHDISTÄ-koodi alkaa toimia 9.11. alkaen. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 14.11. maanantaina.

〰️

PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET
House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä

KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

Selaa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa & inspiroidu!

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.