Meikkipussin päivitys kesään

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti
* Kaupallinen yhteistyö House of Organic

House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ke-su 11.-15.5. Selaa tarjouksia kuvastosta.

Herkän sekaihon minimalistinen ihonhoitorutiini & arkimeikki luonnonkosmetiikalla

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä taas! Sain valita aleen suosikkituotteitani ja sain myös ilokseni startata Houselle uuden Kylppärin kaapilla -videosarjan. Käyn videolla läpi mun aamuihonhoitorutiinin ja näytän, miten teen mun arkimeikin ja miten laitan hiukseni. Eli jos kaipaat herkälle tai sekaiholle tuotevinkkejä luonnnokosmetiikan valikoimista videomuodossa, niin kurkkaa video! Kerron, miten oon saanut mun helposti kaikkeen reagoivan ihoni parempaan kuntoon ja mihin meikkibrändeihin olen luottanut vuosia. Lisäksi kaikki videolla näkyvät tuotteet ovat alessa Luonnnonkosmetiikkapäivien aikana!

Meikkipussin päivitys kesään!

Tuntuu käsittämättömältä, että nyt on jo melkein toukokuun puoliväli. Kesä tulee hurjan nopeasti ja toivottavasti pian saadaan nauttia lämpimistä ja aurinkoisista keleistä – on siis oikea hetki ostaa aurinkovoiteet kesää varten ja päivittää ihonhoitotuotteet kesäiholle sopiviksi.

Tein ihonhoitoon pientä hienosäätöä sen suhteen, millaista öljyä käytän päivittäin ja ostin uuden öljyputsarin loppuneen tilalle, sillä öljyputsarilla lähtee hyvin fysikaalinen aurinkovoide. Aurinkovoiteet on taas otettu kasvojen osalta päivittäiseen käyttöön, vartalolle suunnattu aurinkovoide odottelee jo valmiina ekoja todella lämpimiä päiviä.

En juurikaan päivety, joten kevyt sävy syntyy purkista: itseruskettavia tippoja kasvoille ja voide vartalolle. Ja mitä kesämeikkeihin tulee, niin vaihdoin poskipunan raikkaamman sävyiseen ja lakkaan kynnet oranssinpunaisiksi. Vinkkaan myös loistavasta matta aurinkopuuterista, jota käytän kesät talvet.

KESÄIHONHOITO:

Paras putsari fysikaaliselle aurinkovoiteelle: Djusie – Liquid Silk

Olen useampaan otteeseen todennut, että tämä on paras luonnonkosmetiikan öljyputsari. Liquid Silkissä on loistavat raaka-aineet, miellyttävä tuoksu ja se huuhtoutuu pelkällä vedellä. Kesällä tällä on tärkeä paikka meikkipussissa sen vuoksi, että tällä irtoaa superhyvin fysikaalinen aurinkovoide.

Hiero kuivalle iholle, pyörittele meikki, aurinkovoide ja lika ja huuhdo sitten iholta vedellä edelleen sormilla pyöritellen. Jos kaipaat mekaanista puhdistusta kaveriksi, voit viimeistellä kesäihon puhdistuksen esimerkiksi musliiniliinan tai konjak-sienen avulla.

Tarjouksessa torstaina hintaan 29 €, normaali hinta 35 €.

Luottotuote kosteutta janoavalle iholle: Evolve – Daily Defence Moisture Mist -kasvovesi

Evolven Daily Defence Moisture Mist -kasvovesi sisältää mm. kosteutta sitovaa hyaluronihappoa sekä ihoa rauhoittavaa ja uudistavaa kaktusviikunauutetta. Tämä sopii tosi hyvin mun herkälle sekaiholle ja huomaan, että palaan usein tähän silloin, kun joku käytössä oleva kasvovesi ei tunnu tarpeeksi kosteuttavalta. Jos ihosi kaipaa vesikosteutusta, niin suosittelen kokeilemaan tätä, toimii mulla hyvin.

Suihkin suoraan kasvoille ja taputtelen kevyesti ihoon. Tätä voi käyttää myös kesken päivän virkistämään.

Tarjouksessa torstaina hintaan 20 €, normaali hinta 27 €.

Bybi Face Base kosteusvoide ja Djusie Fruit Glaze kasvoöljy kokemuksia

Loistava kosteusvoide: Bybi – Face Base -kosteusvoide

Olen tykännyt tästä kosteusvoiteesta niin paljon, että nostan tämän jo ties kuinka monennetta kertaa: en vain ole ollut halukas testaamaan muita, kun tämä on ollut niin loistava. Kosteuttaa hyvin, imeytyy nopeasti, sopii hyvin meikin alle.

Tätä voi modifioida ihon sen hetken tarpeiden mukaan sekoittamalla joukkoon joko Bybin omia boostereita (esim. talvella käytin Strawberry Boosteria tämän kanssa) tai mitä tahansa muuta luonnollista kasvoöljyä. Tällä hetkellä sekoitan tämän joukkoon aamuisin pari pisaraa Djusien Fruit Glaze -kasvoöljyä.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 18 €, normaali hinta 24 €.

Kasvoöljy pigmenttimuutosten ehkäisyyn: Djusie – Fruit Glaze -kasvoöljy

Tässä kasvoöljyssä on vaikka mitä loistavia raaka-aineita, mutta haluan nostaa niistä pari erityistä kesäkausi huomioon ottaen. Skvalaani on raaka-aineena loistava, sillä se imeytyy nopeasti tukkimatta ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Bisabolol + Açaímarjaöljy -yhdistelmä tasoittaa pigmenttiläiskiä, joten jos ihosi reagoi auringossa pigmenttimuutoksin, voi tästä olla apua ennaltaehkäisyyn ja tasoittamiseen. Mun ihollani tämä öljy on rauhoittava ja kirkastava. Kun sen hieroo iholle, se imeytyy nopeasti. Käytän iltaisin sellaisenaan, päivällä kosteusvoiteen joukossa tipan tai pari.

Myös mun äitini on tykästynyt tähän ja tämä sopiikin monenlaiselle ja ikäiselle iholle.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 41 €, normaali hinta 49 €.

Paras fysikaalinen aurinkovoide kasvoille: Laboratoires de Biarritz – Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille spf 50, sävy beige

Alga Mariksen sävytetty aurinkovoide kasvoille spf 50 on täydellinen. Mulla oli viime kesänä käytössä sävy Ivory, mutta onneksi uskalsin tilata tälle kesälle sävyn Beige, sillä se sopii mulle vielä Ivoryakin paremmin. Sävytetty aurinkovoide antaa iholle kevyen sävyn ja moni käyttää sitä kevyenä meikkipohjana kesäisin.

Ihoni menee helposti tukkoon joistain fysikaalisista aurinkosuojista, mutta kun pesen aurinkovoiteen öljyputsarilla ja kuorin ihoa esim. savikuorinnoin säännöllisesti, toimii fysikaaliset suojat mullakin. Kasvoille käytän spf 50 ja vartalolle spf 30. Plussaa myös siitä, ettei tässä spf 50-voiteessa ole lisättyä tuoksua; kaikki Alga Mariksen spf 50 ja spf 50+ -tuotteet ovat hajusteettomia.

Levitän aurinkovoiteen alle aina kosteusvoiteen ja tai kasvoöljyä, sitten vasta aurinkovoide ja aurinkovoiteen päälle meikkipohja.

Tarjouksessa lauantaina hintaan 17 €, normaali hinta 29 €.

Säädeltävä päivetys kasvoille: JOIK Organic – Sunless Tan Facial Drops itseruskettavat tipat

JOIK:n itseruskettavat tipat kasvoille loihtivat kasvoille turvallisen päivetyksen ilman auringolle altistumista. Sekoitan 1-6 tippaa yövoiteeseen ja levitän huolellisesti koko kasvoille hiusrajaan häivyttäen. Suosittelen levittämään kevyesti myös kaulalle ja korville!

Näillä on helppo säädellä päivetyksen syvyyttä: levitä parina peräkkäisenä iltana yövoiteen sekaan kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. Uskallan suositella myös niille, joille itseruskettavien käyttö on vierasta; en ole saanut näillä mitään rajoja tai epätasaisuuksia aikaiseksi vaikka olen laittanut kerralla reilummin, mutta päivetyksestä saa voimakkaamman kun tätä käyttää useampana iltana peräkkäin.

Tarjouksessa sunnuntaina hintaan 28 €, normaali hinta 40 €.

luonnonkosmetiikka kesämeikki zuii aurinkopuuteri lily lolo poskipuna avril kynsilakka

KESÄMEIKIT:

Matta aurinkopuuteri: Zuii Organic – Contour Bronzer Aurinkopuuteri, sävy Jupiter

Zuiin aurinkopuuteri sävyssä Jupiter on kaunis mattainen aurinkopuuteri, jolla on helppo varjostaa kasvoja ja lisätä niille sipaus auringon suutelemaa kesähehkua. Sävy on mulle aavistuksen tumma talvella, joten levitän tätä maltillisesti. Kevyen päivetyksen (purkista) saaneena sävy on mullekin loistava, mutta uskon että tämä menee myös monelle minua tummempi hipiäiselle. Pigmenttinen, iholla samettisen tuntuinen ja ihanan mattainen aurinkopuuteri.

Tarjouksessa torstaina hintaan 20 €, normaali hinta 29,90 €.

Ihanan raikas poskipuna: Lily Lolo – Ooh la la

Vaihdoin hetki sitten pitkästä aikaa tähän Lily Lolon Ooh la la -poskipunaan ja ai vitsit tämä onkin herkullisen raikas kylmään taittava pinkki sävy. Talvella olen käyttänyt maanläheisempää sävyä, nyt keväällä ja kesää kohden tämä raikas ja pinkimpi sävy kiinnostaa.

Poskipunalla saa todella suuren eron meikkiin ja siksi se onkin mun suosikkituote. Mineraaliposkipuna on purkissa jauheena, sitä kopsutellaan hieman kanteen ja pyöritellään siveltimeen ja sitten iholle.

Todella riittoisa tuote ja mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan löytö!

Poskipuna tarjouksessa lauantaina hintaan 10 €, normaali hinta 14,90 €.

Kirkas oranssinpunainen kynsilakka: Avril – Coquelicot

Avrilin Coquelitcot on täydellinen oranssinpunainen kesäkynsilakka! Klassista punaista lämpimämpi sävy, mutta kuitenkin sellainen täydellinen punainen, joka sopii lähes kaiken kanssa.

Yhdellä kerroksella saa peittävän sävyn, mutta kestoa pidentää kaksi lakkakerrosta ja päällylakka. Pysyy hyvin, loistava hinta-laatu-suhde.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 3 €, normaali hinta 4,90 €.

Ida365 JOIK itseruskettava, alga maris aurinkovoide, evolve kuorinta

VARTALONHOITO:


Paras aurinkovoide 7 vuoden kokemuksella: Laboratoires de Biarritz Alga Maris – aurinkovoidespray spf 30

Ranskalainen Laboratoires de Biarritz valmistaa laadukkaita ja rakastettuja Alga Maris -aurinkovoiteita, sekä paljon muita luonnonkosmetiikkatuotteita, joista Suomessa tunnetuimpia ovat Alga Cicosan Reparative -tuotteet.

Jos pitäisi valita vain yksi aurinkovoide, se olisi tämä Alga Mariksen aurinkovoidespray spf 30 – jotain ehkä kertoo, että oon käyttänyt tätä joka kesä vuodesta 2015. Tässä on mieto ja ihana kookoksen tuoksu, mun kesätuoksu!

Tämä imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa valkoiseksi ja tuoksuu miellyttävältä. Alga Mariksen aurinkovoiteet ovat 100% fysikaaliseen mineraalisuojaan perustuvia ja ne suojaavat UVA- ja UVB-säteilyltä. Lisäksi Alga Mariksen aurinkovoiteissa on Alga-Gorria®-yhdistettä, joka on punalevästä saatava antioksidanttinen ihoa suojaava raaka-aine.

Jos haluaa hajustettoman aurinkovoiteen, niin spraysta on myös spf 50 joka on hajusteeton.

Tarjouksessa keskiviikkona hintaan 19 €, normaali hinta 27,90 €.

Huumaavan ihana vartalokuorinta: Evolve – Tropical Body Polish Sokerikuorintavoide

Evolven huumaavan trooppisen tuoksuinen kuorintavoidevartalolle on täydellisen karhea iholla, mutta jättää kuitenkin ihosta kuorinnan jälkeen ihanan pehmeän ja kosteutetun. Ennen itseruskettavien levitystä kuorinta edellisenä päivänä tulee tarpeeseen, mutta kesällä ihoa kannattaa kuoria myös aurinkovoiteiden käytön vuoksi.

Tämä on sellainen luksustuote, jonka voisin viedä kesällä tuliaisiksi mökkeilijöille. Aivan ihana tuote.

Tarjouksessa perjantaina hintaan 21 €, normaali hinta 29 €.

Seuraavaksi ennen ja jälkeen -kuvat JOIK:n itseruskettavaan vartalovoiteeseen liittyen:

JOIK ORGANIC ITSERUSKETTAVA
JOIK ITSERUSKETTAVA KOKEMUKSIA

Hyvä luonnollinen itseruskettava vartalolle: JOIK Organic – Sunless Tan Body Lotion Itseruskettava voide

JOIK:n Itseruskettava voide vartalolle sävyssä Light on hyvin luonnollinen itseruskettava. Uskallan suositella tätä sellaisille, jotka ovat tottuneet kevyesti päivettäviin itseruskettaviin, sillä en usko, että tällä saa kovin helposti läikkiä aikaiseksi.

Levitin tämän levityskintaalla edellisenä päivänä kuoritulle iholle ja ennen levitystä laitoin vartalovoidetta jalkojen kuivimpiin kohtiin, ettei itseruskettava imaise niihin. Täydellinen kevyt päivetys – kuvissa ero ei ole kovin selkeä, mutta kertoo tämän luonnollisuudesta ja huomaan eron livenä itse tosi selkeästi, ilman että kuitenkaan tarvitsee pelätä näyttävänsä siltä, että on juuri käyttänyt itseruskettavaa – lopputulos on todella luonnollinen ja kaunis.

Päivetys kehittyy 4-6 tunnissa. Jos haluaa selkeämmän päivetyksen, levitä tätä useampana peräkkäisenä päivänä kunnes haluttu päivetys on saavutettu. Jos kaipaat selkeämpää päivetystä, valitse Medium-sävy.

Tarjouksessa torstaina hintaan 25 €, normaali hinta 34,90 €.

POSTIKULUT & TILAUSTEN YHDISTÄMINEN

Alennukset Luonnonkosmetiikkapäivillä on päiväkohtaisia, joten jos teet löytöjä eri päiviltä, käytä tilausten yhteydessä koodia ”YHDISTÄ”, jolloin tilauksesi yhdistyvät ja maksat vain yhdet postikulut. YHDISTÄ koodi alkaa toimii 11.5. alkaen. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa 16.5. maanantaina.

〰️

PÄIVÄKOHTAISET TARJOUKSET

KESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAI & SUNNUNTAI

Selaa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa & inspiroidu!

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tuo Djusien aurinkovoide on kyllä aivan loistokeksintö, tykkään itsekkin!!! Oletko tuota Djusien ravitsevaa kasvoöljyä testannut ja mikä mielipide?