Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

kauneus, luonnonkosmetiikka
3 kommenttia

* Kaupallinen yhteistyö Djusie

Ihanaa että pääsen vihdoin kertomaan teille kokemuksiani Djusiesta! Brändin tuotteet tulevat myyntiin tammikuussa 2022, mutta pääsen kertomaan omista kokemuksistani jo nyt, sillä sain viime kesänä osallistua mukaan Djusien testiryhmään. Lisäksi Djusien ennakkomyynti alkaa tänään 15.11.2021.

Djusie on uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat Suomessa valmistettua Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Brändin visionäärinä toimii Katja Kokko.

Katja Kokko on vuosia haudutellut oman luonnonkosmetiikkasarjan perustamista, joten voitte kuvitella miten paljon osaamista ja kokemusta näihin tuotteisiin tiivistyy. Kuten suurella todennäköisyydellä tiedättekin, niin Katja Kokko on yksi siteeratuimpia luonnonkosmetiikan ja holistisen kauneudenhoidon pioneerinaisia Suomessa. Hän on ammatiltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä ja joogaopettaja ja on vuosia työskennellyt erilaisten luonnonkosmetiikkabrändien parissa sekä kehittänyt omaa ammattitaitoaan päämäärätietoisesti. Odotukseni Djusieta kohtaan olivat siis luonnollisesti korkealla!

Liquid Silk -puhdistusöljy, Acid Bloom -hoitoneste ja Fruit Glaze -kasvoöljy. Nämä kolme tuotetta myydään erikseen sekä Full bloom -boksissa, jossa on tuotteiden lisäksi minikokoinen Sanna Manderin taideprintti.

Ennen kuin kerron kesän testijaksosta, haluan fiilistellä, että vitsit, rakastan Djusien ilmettä. Kaikki nettisivujen kuvista tuotteiden pakkauksiin ja väreihin tuntuu inspiroivalta ja oikealta. Nuo pullot ovat niin nättejä, että raaskiikohan niitä edes kierrättää? Ja vitsit tykkään siitä, että Sanna Mander on kuvittanut Djusielle upean taideprintin. Printtejä on rajattu määrä ja ne ovat toimitettavissa samantien.

DJUSIE-ENNAKKOMYYNTI ALKAA 15.11.

Djusien ennakkomyynti alkaa 15.11. Djusie.comissa! Ennakkomyynnistä tilatut tuotteet toimitetaan tammikuun alussa. Tuotteet tulevat myyntiin myymälöihin myöhemmin tammikuussa 2022.

Djusie-kokemuksia testijaksolta

Pääsin viime kesänä osallistumaan Djusien testiryhmään ja ajattelin nyt jakaa teille kokemuksiani tuolta testijaksolta. Sain postitse testiin pienet anonyymit muoviputelit, joista riitti kutakin tuotetta testiin 3-4 viikon ajaksi aamuin illoin käytettynä. En tuolloin vielä tiennyt, miltä tuleva brändi tulisi näyttämään tai mitä kaikkea raaka-aineisiin ja tuotekehitykseen on kuulunut, joten oli helppo keskittyä niiden toimivuuteen omalla ihollani.

Koska täytin testijakson aikana lomaketta, mun on nyt helppo kertoa teille missä kunnossa ihoni oli testijakson alussa (ja millainen ihotyyppini ylipäätään on, jos luet juttujani uutena lukijana) sekä miten tuotteet vaikuttivat testijakson aikana.

Ensivaiheessa Djusie lanseeraa kolme tuotetta, jotka ovat jo sellaisenaan täydellinen minimalistinen ihonhoitorituaali. Ensimmäiset Djusie-tuotteet ovat Liquid Silk -puhdistusöljy, Acid Bloom -hoitoneste ja Fruit Glaze -kasvoöljy. Sarja tulee myöhemmin täydentymään, mutta näillä kolmella tuotteella pärjää pitkälle. Arvaattekohan, mikä tuotteista nousi lempparikseni?

Brändin tuotteissa on hyödynnetty todella kattavasti erilaisia kiinnostavia raaka-aineita, mm. adaptogeenisiä sieniä. Tähtiraaka-aineista löytyy jo paljon lisätietoa nettisivuilta ja lisäksi sivuille on tulossa pian raaka-ainehakemisto, johon on listattu jokaikinen Djusie-tuotteissa käytetty raaka-aine.

〰️

Taustatietoja:

Ihotyyppi: Helposti reagoiva sekaiho (nenä-otsa-leuka menevät helposti tukkoon & tulee epäpuhtauksia, talvisin iho on pintakuiva, kesäisin rasvoittuvampi. Reagoi esim. saunomiseen / hikoiluun / kylmään ja kuumaan herkästi ja oikuttelee kuukautisikierron mukaan. Myös se, miten syön ja nukun näkyy ihollani HETI. Otsassa ilmeuurteita. 

Ihon kunto testijakson alussa: Kun aloitin testijakson, ihoni oli suht tasapainoisessa kunnossa. Pari yksittäistä näppyä oli, mutta muuten ihoni oli suhteellisen normaalissa kunnossa. Jännitin ennakkoon, sopisiko hoitoneste minulle, sillä olin ymmärtänyt, että siinä on happoja, jotka eivät yleensä ole sopineet herkälle iholleni.

Djusie Liquid Silk kokemuksia
Djusie Liquid Silk -puhdistusöljy

Djusie – Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -puhdistusöljy

Kaikille ihotyypeille meikin poistamiseen ja ihon syväpuhdistamiseen. Tasapainottaa ja heleyttää.

Millaiseksi koit puhdistusöljyn puhdistustehon? Täydelliseksi! Ihastuin puhdistusöljyyn ihan täysin – tuote puhdistaa ja poistaa iholta meikin ja lian ilman että joutuu hankaamaan älyttömästi tai ottamaan toista tuotetta tai musliiniliinaa avuksi. Tämä oikeasti riittää sellaisenaan, joka on mulle uusi kokemus puhdistusöljystä. Meikki ja aurinkovoiteet lähtivät hyvin, korvasin tällä aiemmin kesällä käyttämäni Essen/Bybin maitomainen putsari + Essen saviputsari -kombon. 

Millaiseksi koit puhdistusöljyn koostumuksen ja ihotuntuman? Ihanaksi; öljy tuntuu iholla miellyttävän silkkiseltä ja hyvin pieni määrä riitti koko kasvoille myös silloin kun oli meikkiä ja aurinkovoide.

Aiempi kokemukseni puhdistusöljyistä on, että ne eivät toimi veden kanssa yhteen, vaan öljyputsarin kaveriksi tarvii musliiniliinan tai toisen putsarin, mutta tämä sen sijaan peseytyy iholta pelkällä vedellä, ihanaa. Pyörittelin öljyn ensin iholle ja sitten pyörittelin kostein sormin öljyä iholla ja huuhdoin putsarin pois.

Millaiseksi koit puhdistusöljyn tuoksun? Tosi miellyttävä ja sopivan mieto. Ei jää ehkä samalla tapaa mieleen kuten kasvoöljyn tuoksu, mutta se on mielestäni poispestävälle tuotteelle hyvä ominaisuus. Tuotteen miedossa tuoksussa on mm. jasmiinia, limeä, geraniumia ja greippiä, eli tällä on myös aromaterapeuttinen vaikutus.

Sopiko puhdistusöljy ihollesi? Sopi! Tätä aion ostaa jatkossakin. 

Hinta: 35 €

 Liioittelematta: Paras koskaan testaamani luonnollinen puhdistustuote!

Djusie Acid Bloom -hoitoneste kokemuksia
Djusie – Acid Bloom -hoitoneste

Djusie – Acid Bloom Balancing Essence -hoitoneste

Samealle, pintakuivalle iholle. Kirkastamaan, haalentamaan aknearpia ja kosteuttamaan. Tekee ihosta mehukkaan!

Millaiseksi koit hoitonesteen kosteutustehon? Hoitoneste on tehokkaan tuntuinen, iholla on tämän + öljyn jälkeen mieletön hehku. Pelkäsin että teho voisi olla herkästi reagoivalle iholleni liikaa, muttei onneksi vaikuta olleen ainakaan tällä testijaksolla. Iho jää kimmoisaksi ja kosteutetuksi, yksi kerros taputeltuna riittää hyvin.

Millaiseksi koit hoitonesteen koostumuksen ja ihotuntuman? Koostumus on miellyttävä; hoitoneste hujahtaa ihoon sitä taputellessa. Iho ei jäänyt ”liian kosteaksi” mutta on silti kosteutetun tuntuiseksi niin että öljy on miellyttävä levittää hoitonesteen jälkeen. Tunne iholla hoitonesteen jälkeen on ravittu ja tasapainoinen. 

Millaiseksi koit hoitonesteen tuoksun? Totta puhuakseni tuoksu oli alkuun aavistuksen hurja; totuin siihen kylläkin nopeasti ja ymmärrän, miksei tähän ole haluttu lisätä tuoksuja (joilla ei olisi mitään muuta funktiota kuin peittää raaka-aineiden tuoksuja).

Tehot perustelevat mielestäni tuoksun. Tuotteen tuoksu tulee tosiaan raaka-aineista, mutta veikkaan että tuoksu saattaa olla jostain herkkänenäisestä turhan ytäkkä. Jos haluat ymmärtää tarkemmin, miksei tuoksuja ole lisätty, kurkkaa tämä instalive kohdasta 26:18 alkaen, se selventää paljon.

Millaseksi koit hoitonesteen tehon? Kuvaile millaisia vaikutuksia huomasit tuotteella olevan? Heleyttävä, kirkastava, ihon kimmoisuutta / kosteustasapainoa parantava, napakoittava. Mietin, että uskallanko sanoa tämän olevan rauhoittava, koska tuote on selkeästi MYÖS kirkastava ja heleyttävä ja aktivoiva. Testijakson jälkeen opin, että KYLLÄ, koska tässä on reishiä eli lakkakääpää, jolla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

Koetko, että hoitoneste sopi ihotyypillesi? Kyllä! Tosin mietin, toimiiko näin hoitava ja kirkastava hoitoneste käytössäni säännöllisesti (kun nyt ehdin testata tätä reilut 3 viikkoa), mutta jos ei, tämä voisi olla täydellinen ”heleytyskuuri” iholleni silloin tällöin. Ja voi olla että toimiikin, täytyy jatkaa testailua sitten kun tuotteet on myynnissä. 

Tämän testikokemukseni perusteella uskaltaisin siis sanoa, että tämä hoitoneste sopii myös herkkäihoiselle. Minun lisäkseni testiryhmässä oli myös muita herkkäihoisia ja tuote sopi myös heille; kellekään ei tullut punoitusta tai inhottavaa ihoreaktiota. En itse kerrostanut tätä, mutta niinkin voi kuulemma tehdä, jos omalla iholla toimii hoitonesteen kerrostaminen. Katjan mielestä maks. kolme kertaa on riittävä!

Hinta: 39 €

Djusie – Fruit Glaze -kasvoöljy

Djusie – Fruit Glaze Vitalizing & Brightening -kasvoöljy

Uudistava, ravitseva, tasapainottava ja heleyttävä. Hyvin imeytyvä kasvoöljy joka ei tuki ihohuokosia. Sopii myös herkälle iholle ja helposti tukkeutuvalle iholle. Pigmenttiläiskien ehkäisemiseen ja aknearpien hoitoon.

Millaiseksi koit kasvoöljyn imeytyvyyden? Oikein mukavaksi. Pienehkö määrä riittää koko kasvoille. Imeytyy niin, että meikkaaminen onnistuu suht nopeasti öljyn levittämisen jälkeen ja iho on ihanteellisen pehmeä ja sileä. 

Millaiseksi koit kasvoöljyn koostumuksen ja ihotuntuman? Levittyy ja imeytyy hyvin. Silkkinen! Ei jää pyörimään iholle, jättää hoidetun fiiliksen. 

Millaiseksi koit kasvoöljyn tuoksun? Luksus! Todella miellyttävä ja tunnistettava, muttei silti liian voimakas tuoksu. Parfyyminen hyvällä tavalla, sellainen, että öljyä levittäessä tekee mieli keskittyä kasvojen hierontaan ja nauttia tuoksusta ja ihotuntumasta. Aromaterapeuttinen ja sensuelli. Tässä tuoksuu kuulemma immortelle, vihreä mandariini, bergamotti ja geranium.

Millaiseksi koit kasvoöljyn tehon? Kuvaile millaisia vaikutuksia huomasit tuotteella olevan? Pehmentävä, kosteuttava, tasapainottava, heleyttävä, vahvistava. 

Hinta: 45 €

Djusie luonnonkosmetiikkasarja Katja Kokko

Djusie-testijakson summaus:

Ihon kunto testijakson jälkeen: Ihoni on kimmoisa, heleä ja kosteutetun tuntuinen. Iholla on kunnon glow! Erittäin mehukas, hehee.

Pikkunäppyjä on kuten testijakson alussakin, esim. leuassa hormonaalista näppyä. Tilanne ei ole muuttunut tuotteita testatessa näppyjen osalta, muttei myöskään pahentunut, joka on yleensä isoin riski kun testaan uutta – joskus ihoni on räjähtänyt happotuotteita testatessa ihan totaalisesti. Djusie-tuotteet sopivat minulle loistavasti ainakin kesäaikaan.

Ihoni on testijakson jälkeen heleämmän ja elinvoimaisemman näköinen, vähemmän samea ja harmahtava. Olen todella iloinen ja positiivisesti yllättynyt erityisesti hoitonesteen sopivuudesta iholleni. Puhdistusöljystä ja öljystä osasin arvella ihoni pitävän. Minimalistinen mutta tehokas ihonhoitokuuri on tehnyt iholleni hyvää.

〰️

Taidanpa laittaa ennakkotilaukseen koko setin nyt, kun tuotteet tulevat ennakkomyyntiin. Puhdistusöljystä tuli uusi suosikkini, joten en malta odottaa, että saan sen taas käyttöni. Mietin, että toimiikohan hoitoneste ihollani talvellakin, tekee mieli testata. Ja tuo kasvoöljy, ah! Tässä ehtii nyt juuri sopivasti käyttää käytössä olevat kasvoöljyt loppuun ennen tammikuuta…

Jos haluat tutustua tuotteisiin ja raaka-aineisiin tarkemmin, voit lukea tuotteista nettisivuilta tai kuunnella Katjan instaliven Djusie-tuotteista.

Mikä Djusie-tuotteista puhuttelee eniten sua? 👀🍊

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hoitoneste kiinnostaa! Harmittaa, kun taistelen juuri aktiivisen suunympärysihottuman kanssa. Vahvat aktiiviaineet ovat silloin vähän riski… Mutta taidan silti laittaa tilauksen menemään. :)

    1. Ah vitsit, tuo on kyllä paha kun ei voi tietää mikä sen laukaisee! Mulla ei mun herkkisiho ärtynyt, mut se on toki vaan mun ihon kokemus. Erityisesti putsari ja kasvoöljy ovat mun mielestä hellävaraiset, hoitoneste voi varmaan olla tosi herkällä tai ärtyneellä iholla vähän tujakampi, etenkin jos ei oo tottunut happoihin. Hitsit, ei kai auta kuin kokeilla.