peach &&& gold

/// kauneusTags:

puffet-mainos todellakin

kynsilakat

kynsilakat saatu blogin kautta: Lumene, Loreal, Lumene

golden drops

Kuten ehkä huomaatte, niin eka kuva ei liity kynsilakkoihin mitenkään, mutta oli pakko postata se näiden kaveriksi kun sävyt menevät niin yhteen! Tässä taitaa olla tän kesän kivoin lakkaus, half moonit kultaisella hileellä ja alla hempeää persikkaa. Kaikki pastellisävyt näyttävät niin kivoilta kynsissä, mutta mun mielestä niiden on oltava peittäviä ja ”paksuja”. Lumenet eivät varsinaisesti ole paksuimmasta päästä, mutta kun lakkaa laittaa kaksi kerrosta, lopputulos on peittävä ja ohuutensa ansiosta kestävä.

Tällä hetkellä mulla on jo uudet lakat kynsissä – ikisuosikki baby pink pääsi kynsiin jälleen! Luulin tämän menneen jo sen verran vanhaksi ettei se enää kuivuisi kunnolla, mutta kun jaksoin odottaa ikuisuuden, niin kylläpäs muuten kuivui. JEE! Hhiii, harvemmin sitä tietää konkreettisesti mitä juttuja tyypit löytää blogin kautta itselleen, mutta sen tiedän varmaksi, että tätä lakkaa on parikin tyyppiä ostanut minun innostamanani. Hyvä valinta beibet ;—)

 

Ps. Ihanaa miten otitte valokuvauskilpailun vastaan, hih! Tiesin kyllä että täällä on paljon valokuvailusta kiinnostunutta porukkaa, mutta on ihan superia että sähköpostiin on jo tipahtanut pari suloista kesäkuvaa osallistumisina.

Ps part2. Julkaisen Daniel Wellingtonin kelloarvonnan voittajan vielä vaikka tänään illalla! :—) Joten siis kurkkikaahan blogin facebook-sivuja siinä kympin aikoihin vaikkapa.

10 kommenttia

 1. Avatar Hanna /// 16/07/2013 / 11:05:09

  http://kauppa.jolie.fi/category/41/kynsilakat

  Ootko kuullut Kure Bazaarista? Kannattaa kokeilla, mulla on toi turkoosi Caicos ja se on I-HA-NA !

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/07/2013 / 16:15:16

   Oon! Onko peittävää? ::–) entä kuivuuko lakka pulloon nopee vai pysyykö hyvänä? Sen verran tyyristä nimittäin!

   Vastaa
 2. Avatar Ida /// 16/07/2013 / 16:25:40

  Ihanat kynnet. :) Ja vitsit että kuumottaa toi valokuvauskilpailu, sul on ihana blogi :)

  http://vavavoombyida.blogspot.fi

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/07/2013 / 22:23:31

   Kiitos!! :–) ja jee, ihanaa, osallistu ihmeessä! Aikas ihana palkintosetti saatiin voittajaa varten, hih!

   Vastaa
 3. Avatar Viivi /// 16/07/2013 / 21:52:45

  Kivat kynnet hei, näyttää just täydelliseltä pinkiltä!
  Ja vitsit jeejee, hyvään saumaan tulikin toi kilpailu kun mulla odottaa Rock the Beach -festareilta kertakäyttökamerallinen filmikuvia vielä kehitystään. Jos niissä on yksikin onnistunut niin lupaan osallistua! :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/07/2013 / 22:24:19

   Kiitti Viivi!:–)
   Uuu, kuulostaa mahtavalta, eiköhän niistä joku löydy! Toi sopii kyllä ajatukseltaan jo täydellisesti tuohon kisaan tuo festarimuisto ;– )

   Vastaa
 4. Avatar Ola /// 16/07/2013 / 22:25:06

  Tiekkös Ida, kun olet tuollainen kynsilakkahifistelijä, niin sun tarvii sijoittaa Mavalan pikakuivattajaan – Minute Quick Finish – superaine, joka kuivattaa paksummatkin mattalakat nopsasti. Itse en jaksaisi odottaa lakkojen kuivumista ilman tätä taika-ainetta. Purkki ei kustannu kuin 5e, ja sillä säästää aikaa ja hermoja palajon. Lisäksi suosittelen lämpimästi jotain kunsilakan ohennusaineen hankintaa, koska sellasen avulla pidentää lempparikynsilakkojen kestoa huomattavasti. Mavalan versio on itselläni, se toimii ja on edukas. Nämä kaksi ainetta tekee kynsienlakkaamistuokioista entistä enemmän luksusmeinikiä;)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/07/2013 / 22:33:10

   OHO, hei vitsit, täähän oli informatiivinen kommentti! :–D Mulla on joskus vuosi sitten ollut yves rocherin kynsilakan pikakuivattaja, mutta se on siis jo loppu joten toi mavalan ei todella olis huono hankinta, etenkin kun se ei oo kallis!

   JEE, hitsi miten hyvä! Vaikuttaakos toi ohentaja jotenkin siihen miltä se kynsilakka tuntuu kynnellä tai miten hyvin se peittää…? Tai ootko joskus onnistunu pilaamaan sillä jonkun lakan? :-D en oo tienny tommosesta!

   Vastaa
 5. Avatar Paju /// 18/07/2013 / 13:24:54

  Aivan super söötit kynnet! Mä oon tällä hetkellä ihan megafiilareissa kynsilakoista kun oon onnistunut yllätyksellisesti säilyttämään kynteni poikkeuksellisen pitkinä (yleensä on ollut paha tapa purra ne…) ja äsken tämän innoittamana tein ranskalaisen manikyyrin kultahipuilla ;;–)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/07/2013 / 09:25:34

   HIhii, kiitos!!! Mä tiiän, sillon aina innostuu! Tosin lyhyisiinkin kynsiin sopii just kaikki mattaset pastellisävyt. :–))) aaaa näin ig:ssä, ihanat! :-*

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.