MATTE PINK & WHITE

kauneus
8 kommenttia

white blanc nails

Ai vitsit että olen ihastunut mattavalkoiseen kynsilakkaukseen – se on pikkuisen erikoisempi, mutta tavallaan ajaton ja tyylikäs. Huomaa kyllä, että kynsien epätasaisuudet korostuvat tuollaisen ”maalimaisen” lakan avulla, mutta kahden kerroksen avulla lopputulos on siisti. Tietysti huolellisempi ja kärsivällisempi lakkaaja jaksaisi lakata kynnet aluksi aluslakalla jne….

matte nailpolish, pink nailpolish, essie blanc

Lorealin matte top coat, Lumenen pinkki kynsilakka ja Essien blanc-lakka saatu blogin kautta

pink matte nails lumene and loreal

Toinen ihastuksistani on tuo Lorealin Matte Top Coat, jonka avulla mistä tahansa kynsilakasta saa mattaisen. Alle Lumenen pinkkiä lakkaa ja päälle mattalakkaa! Tykkään hurjasti ja koko kynsilakkavalikoimani tuntuu nyt paljon suuremmalta, kun voin kikkailla noiden päällylakkojen kanssa. Olen aina tykännyt joko mattaisesta, hileettömästä lakasta tai vastakohtaisesti överistä kimallelakasta. Sellaiset kuultavat ja pikkuisen kimaltavat lakat eivät oikein tunnu omilta. Kaikki tai ei mitään, u know!!!! Onko siellä mattalakkoihin ihastuneita? Tekis vähän mieli kokeilla jotain sellaista lakkausta, että puolet kynnestä olisi mattaa ja puolet kiiltävää. Toimisikohan sellainen parhaiten jossain tummassa sävyssä?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hymyilytti toi hammasmuotti :D hauska ja ehdottomasti erilainen kuvausrekvisiitta!
  Itse tykkään kans mattalakasta, mutta se on mulle vähän ongelmallinen. Meillä suvussa kulkee melko muhkuraiset kynnet niin lakkaaa saa siis levittää melkeen purkillisen, ennen kun lopputulos on joten kuten onnistunut

  1. Hahaa, ihanaa että hymyilytti! Musta nuo hammasmuotit on visuaalisest tosi kauniita kun ovat tuollaisia yksi- tai kaksivärisiä.

   Ah, voiei! :–s joskus joku kaveri muistaakseni ”hioi” kynnen pintaa kevyesti kun omisti kanssa muhkuraisemmat kynnet. Auttaisko sellainen sulla? Kicksissä muistaakseni on sellaisia kynsiviiloja joilla voi pikkuisen kynnen päältäkin hioa. :-)

 2. Voi miten söpöjä kynsiä! Olen itsekin miettinyt mattalakan ostamista, mutta en ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Ja hauska idea tuo hammasmuotti. Omat hampaani eivät ole saaneet aikaiseksi tuollaista kaunista muottia (vinot..) :D

  P.s. Rakastan blogiasi ja inspiroit minua valtavasti. xx

  http://ilo-costumeparty.blogspot.fi/

  1. Mattalakka kyllä monipuolistaa omaa kynsilakkavalikoimaa huomattavasti, joten siis suosittelen! :-)

   Hih ja kiitos, tuossa komeilee Taavin hammasrivistö. Omia hammasmuotteja olis kyllä kotona ainakin kolmet….

   Voi kiitos Ilona, ihana kuulla<3

  1. UuU jee, tuommoista just vähän mietin, mutta ei tullut mieleen tuo ranskis! Kiitos vinkistä, hyvältä näyttää!

 3. Hehee eikä just tässä pari päivää sitten mietin, että pitäis kaivaa noi hammasmuotit esiin ja laittaa esille :D Muistaakseni niitä pitäis olla kolmet tai neljät jossain kotikotina… Hehee ja puolkiiltomattameininki on täällä kovassa huudossa, toimii vaikka missä värissä :D

  1. noniiiin, kaivelehan ne esille!

   ja hyvä tietää, en jotenkin ollu hoksannut aiemmin. Ekana testiin jotain tummaa!