VIDEO: daily make up routine

kauneus
10 kommenttia

Kipaisin viime viikolla Helsinkiin peräti kahdesti, huh! Arvostan niitä, jotka jaksavat reissata esim. tuommoista väliä päivittäin, kun tuo kaksikin kertaa viikossa tuntui sen verran raskaalta. Mutta kyllä kannatti lähteä, perjantaina oli nimittäin ihan loistava tapaaminen Canonilla. Vihdoin pääsin tapaamaan Canonin ”yhteyshenkilön”, jonka kanssa ollaan viestitelty jo vaikka kuinka monta vuotta. Tapasin myös ekaa kertaa Naag-Janne -bloggaajakolleegan! Tapaaminen liittyi syyskuussa lanseerattavaan Canon LEGRIA mini -videokameraan, jonka sain Canonilta käyttööni. Tuo samainen kamera matkaa Ivana Helsingin mukana backstagelle New Yorkin muotinäytöksessä! Muistattehan, että näytöksen näkee suorana TÄNÄÄN klo 23?

Taskukokoinen videokamera on suunniteltu täyttämään bloggaajan toiveet; se on pieni, kaunis ja sen voi asettaa kätevästi pienille kulmille ja tasoille. Näytön saa käännettyä vaikka mihin asentoon, myös niin, että näkee itsensä videoa kuvatessa. Jokainen joskus itseään kuvannut tietää, miten vaivalloista oikeiden tasojen löytäminen on ja miten hankalaa on joka kerta taiteilla kolmijalan kanssa (kaikkihan eivät sellaista tietysti omistakaan, kröhöm……..), joten tuo pienuus ja alapuolelta löytyvä pieni, avattava tukijalka ovat erittäin hyviä ominaisuuksia. 

 

 365 days with Ida – arkimeikki videolla from ida365 on Vimeo.

Videolla käytetyt meikit: Everyday Minerals mineraalimeikkipohjat sävyssä golden fair (matte) ja fairly light (semi matte) // kulmaväri Make Up Storen mattaluomiväri kakaw + Lumenen Blueberry-sarjan kulmakynä sävy 2* // YSL poskipuna + Lumenen aurinkopuuteri // Loreal False Lash Wings -maskara*

Huiiih, näin lyhyellä etäisyydellä tuo 160° laajakulmalinssi taitaa pikkuisen joissain kulmissa vääristää, mutta ei anneta sen häiritä! Kuvasin tämän ekan videon äärettömän surkeissa kuvausolosuhteissa, joten olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen :-D Ensi kerralla sitten jokin muu miljöö, kuin hämärä kylpyhuone… Näin pieni kamera on onneksi helppo asettaa nököttämään hyllynreunalle ilman että tarvitsee pelätä sen tippuvan ja lisäksi tuo linssi saa tilan näyttämään ihanan avaralta.

Olen kuvaillut tällä muutamia pätkiä ulkonakin ja ero tähän kylppärissä kuvattuun pätkään on huikea, kun valaistus on optimaalinen. Toivottavasti tykkäätte katsoa videoitakin välillä, innostuin  nimittäin ihan hulluna kuvailusta kun tajusin, miten näppärä tämä LEGRIA mini on. Videoidiksiä saa laittaa jakoon, vaikka on mullakin muutama mielessäni. ;—) Joku ruokavideo ois hauska ja päivän asut videolla toisivat pikkuisen vaihtelua normikuviin. Mitäs sanotte?! Videoiden kuvaaminen on aina aluksi kamalan vaivaannuttavaa, mutta suht nopeasti siitäkin höpötyskammosta pääsee yli. En tosin vieläkään suostu muokkaamaan videoita niin, että Taavi on paikalla…….. oman puheen ja maneerien katsominen ruudulta on tarpeeksi awkward yksinkin!!!!! :dd 

* -merkityt meikit saatu blogin kautta

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sulla on ihana tuo ”ärrä”.. :D tosi söpösti aina pärisee! ^__^

  1. hahaha oli pakko kattoo video uusiks ja joo, totta, aika hyvin päräyttelen!:—D rrrrrr!!!!!!!!! hahaa en oo koskaan kiinnittäny huomioo haha

 2. MIHHH! Mä niin haluaisin kokeilla sulle jotain muuta kun tuota mineraalipohjaa. IHAN VAAN tuota, kokeeksi.

  1. no määäää tiiiiän!! saisko se mun ihon hehkumaan? mä tarviin peittoa ja tasoitusta, mutten pakkelia :-D hihii ja mahd. luonnollistakin tietty pitäis olla, ettei tukkis mun ihoa lissääää! u know

 3. Voi söps, olet vaan niin suloinen tuossa videossa! Ois ihana nähdä vielä lisää videoita!
  Tuli kiinnostus kokeilla tuota ripsaria ja Everyday mineralsin meikkipohjia. Olen jumittunut Sensain kolmekasiin ja bareMineralseihin, mutta vaihtelu voisi virkistää. ;)

  1. hihi kääks, ihana :-D

   Ja hei joo, toi ripsari on superrr! Tosin sensaissahan on tuo pysyvyys ihan eri tasolla mitä missään muussa ripsarissa, että :-D tosin tää on pysynyt hyvin kun tuo maybelline tuppas jäädä luomiin pitkinä päivinä.

   BareMineralseja mäkin oon joskus käyttänyt, mutta EDM:n koostumus sopii mulle paremmin :-) testaa ihmeessä, sieltä saa testereitä joka tilauksen mukana ilmaiseksi!

 4. Aika hauska videou tämä! Oot super cute! Meitsi kans säilyttää meikkejä pesukoneen päällä, ainoo vaa, et meil se kone avautuu yläkautta, et aina välillä joku heittää meitsin meikkikamat jonnekki ihan väärään koloon…. juuh. Superi toi kamru myös, just sellanen kätsy, jonka vois ottaa myös esim bileisiin :—)

  you little charmer

  1. >:–))) kiittzza maukkuli!! huomasin muuten tänään et meillä on kaks fb-kamulia yhteisinä. aattelin vaan kertoo ^__________^

   hahah joo jep, niin meilläkin!!! sit aina sullon noi jonnekin ja tiputtelen ties minne kun on aika pestä pyykkiä…….. mut ei taso voi pitää tyhjänä kun se on niin houkuttelevasti siinä!!! ja jepulis, ois vähän hauskaa kuvaa bileet tuolla :-D hyvä idea!

 5. Mä en jotenkin osaa käyttää luomiväriä kulmiin, mutta sulla se näyttää toimivan! Itellä on käytössä myös tuo Lumenen kulmakynä ja oon kyllä ollut super tyytyväinen siihen :)