Glitter eyeliner

kauneus
12 kommenttia

Tehän tiedätte, että kaikki kimaltava kiinnostaa aina – tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin kimaltavat huulipunat ja -kiillot eivät kyllä kiinnosta, mutta oikeastaan kaikki muu! Siksipä kiinnostuin heti, kun näin Nooran blogissa Lumenen uutuus-eyelinereita, GLITTERISINÄ. Olen tässä kevään mittaan saanut jostain päähänpinttymän valkoisesta tai nudesta kajalista (isontaisi silmiä, huh?) joten eyelinereistakin valkoinen kiinnosti eniten.

Tästä kuvasta varmaan erottaa parhaiten tuon rajauksen – rispektit taas vaan kaikille kauneusbloggaajille jotka haltsaa meikin kuvaamisen salat…. Ne uupuu multa ihan täysin!

Tuommoinen ohut rajausväri siis kyseessä (saatu blogin kautta). Sävyn nimi on Crystal White ja hintaa näyttäis olevan esim. Sokoksella vähän reilut 12€. Vaikka tällä hetkellä mun meikkipussin sisällöstä suurin osa alkaa olla luonnonkosmetiikkaa, on ripsivärit ja (harvoin käytetyt) eyelinerit vielä ihan täysin synteettisiä. Tuskin tämmöisiä glitter-rajauksia saisi luonnollisesti aikaiseksikaan, heh. Lopputulos on melkoisen luonnollinen, joten mielestäni tämä sopii arkisempaankin meikkiin.  Mitäs te sanotte glitter-rajauksista?! Mä tykkään kovasti, ne on jotenkin ihan eri tavalla tyylikkäät kuin koko luomen glitter-luomivärit jotka ei ainakaan meitsille sovi.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onpas sulla mobiilissa erikoisia mainoksia pyörimässä. Onko tulossa joku parranajo-kamppis piakkoin? :D

  1. Hohoo :-D mä en tiedä vielä mitkä siellä pyörii (kun avan omalla selaimella ei näy mainoksia?)! Niitä varmaan testaillaan siis nyt. :-) Toivotaan ettei tuu parranajokamppista, sit ehkä itkettäis jos sille ois tarvetta…..

 2. JEE löysin vihdoinkin tieni tähän sun uuteen blogiin! Hyvältä vaikuttaa ja aivan ihana ulkoasu <3 Ootko muuten tehnyt sun tukalle jotain vai miksi se näyttää noin erilaiselta?? Ihanalta kylläkin^^

  1. JEEE TERVETULOAA!! <3 toivottavasti ei ollut vaikee löytää? kaikkien siirtojen pitäis kai pelaa nyt :-) saa tosi mielellään infoo jos joku juttu ei pelaa.

   Haa, en!?:-D ehkä kuvanmuokkaus vetää ne näissä aika kylmänsävysiksi tai jotain?

  1. <3 kiiiitoooos!! :---) toi eyeliner on kerrankin jotain erilaista mun meikkipussiin:-D

 3. Glitter-rajaukset on jees, musta värinä lemppari :) Mutta sitäkin vain hillitysti juhlaan, arkena olisin liian glamour lapsien kanssa hiekkalaatikolla kykkien xD

  1. Hahaa no uskon!:–D mutta musta glitter-versio onkin multa vielä testaamatta, hmmm!!

  1. Kiitos kaunis! :–) Mene ihmeessä, ei ole kyllä kallis piristys normimeikkiin!

 4. Aloin heti miettiä, että ehkä luonnollisen, kimaltavan eyelinerin vois toteuttaa niillä samoilla mineraalipigmenteillä, joita käytetään meikkipohjissa ja luomiväreissä… Hmm! En ole kyllä koskaan törmännyt sellaiseen. :D Ehkä pysyvyyskin saattaa vaatia synteettisiä ainesosia, en tiiä.

  1. No äläpä! Mulla on yks ihan sairaaaaan kimaltava mineraaliluomiväri, semmoinen jauhemainen irtoväri – sen kun sais ujutettua johonkin luonnolliseen kirkkaaseen geelin tms niin HUH! Ois aika törkeän siisti.