Peittävä mattalakka

kauneus
8 kommenttia

Jo olette mattalakkojen ystävä kuten minä, olette saattaneet joskus etsiä vaaleita, tarpeeksi peittäviä mattalakkoja. Yleensä vaaleimmat sävyt jäävät raidalliksiksi monenkin kerroksen jälkeen eikä sellaista maalimaisen paksua lakkaa löydy kuin vitivalkoisena. Onneksi tämän keväänä Loreal Paris Color Riche -kynsilakoista tuli myyntiin ”Les Blancs” -sarja, jossa on muutama valkoiseen pohjautuva, mutta johokin pastellisävyyn taittava peittävä mattalakka. Sain sarjan testiin ja tässä on omat suosikkini: 

Vaaleansiniset kynnet lakkasin messuille, jotta oisin sävy-sävyyn NAFHA-purnukoiden kanssa :-D

Tässä omat lempparini: vaaleansininen, hento nude, vaalean vihreä (eka vihreä aikoihin, joka ei tuo mieleen ernu-aikoja) ja vaaleanlila. Kaikki ovat kauniin värisiä, tasaisen ja peittävän lopputuloksen saa kahdella lakkauskerralla. Ja mielestäni nämä kuivuvat todella nopeasti! Valikoimaan kuuluu myös tummempi nude, vaaleankeltainen ja aavistuksen sinisempään taittava lila. 

Vaaleanvihreää kynsilakkaa. Ero ei ekan kuvan siniseen ole huomattavan suuri, mutta selkeästi jokainen näistä valkoisista lakoista taittaa eri sävyyn. Jos joku olisi ennen näitä ehdottanut että kokeilisin vaaleanvihreää tai vaaleansinistä kynsilakkaa, niin enpä olisi ollut kovin vakuuttunut ideasta. Näissä on kumminkin ihan oma jujunsa, tykkään!

Ilmeisesti osa näistä sävyistä on kausivärejä, joten kantsii käydä kurkkaamassa kaupassa nyt, jos kiinnostaa. :–)

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oioiii, mitä värejä! Just äsken tuskastelin, ku tuntu ettei omasta lakkavarastosta löydy mitään tarpeeksi keväistä väriä, mut nytpä tiedän mistä saa! :-D

    1. heeeei voin niiiin hyvin kuvitella nää lakat sullekin!! ei mitenkään liian kirkkaita vaan ihanan minimalistisia ja tyylikkäitä. :- *

  2. voi eiii, mul on jo liikaa kynsilakkoja (muka :D), mut toi vihree…….

    1. i kno, niin mullakin!! mut puolustaudun sillä että ne tulee blogin ansiosta testiin, hehehee :D nää on ihanat!!

  3. Osaatko sanoo, mikä ton nuden sävyn nimi on? :) Mä oon käyny kyl jo muutamaan otteeseen eri kaupoista ettimässä, mut lempparisävyt ollu loppu. :(

  4. Kannattaa tsekata myös Konehelsingin lakat, joita löytyy esim. Tokmannilta. Maksavat n. 3 euroa ja yhdellä kerroksella ainakin itselle tulee peittävä lopputulos. Sävyt tosin taisivat olla enemmän sellaisia neon-sävyjä, mut mattalakkoja kumminkin :)

    1. Aaa joo, Nelliina aina hehkuttaa niitä!:-D mutta eihän niissä tosiaan oo mitään tämmöisiä vaaleita sävyjä.